Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΟΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ Νο 1: ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (Λέγε τον Καραμανλή). Ε!!! ΚΑΙ???

Είδα την εφημερίδα "Ο κόσμος του Επενδυτή" (23-5-2009) και αιφνιδιάστηκα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποια παλιά έκθεση του πρώην Επιθεωρητή Νικόλαου Αρβανίτη, και λέω από μέσα μου, να η ευκαιρία τους να του φορτώσουν ρετσινιά ρουφιάνου.
Να κάνετε ΚΛΙΚ στην εικόνα για αποθήκευση και μεγένθηση να πάρετε μια γεύση και αν μπορείτε να πάτε στο κοντινό περίπτερο να τη πάρετε (κρυφή διαφήμιση), αξίζει τον κόπο.
Εδώ, αυτό το τεράστιο θέμα, θα προσπαθήσω να το κάνω ευκολοχώνευτο, παρά το ότι τις περιγραφόμενες απάτες τις έχουμε περιγράψει με συγκεκριμένες λεπτομέρειες σε παλαιότερες αναρτήσεις.
Σε τι θα χρησιμεύσει η Έκθεση ΟΟΣΑ με τα σκάνδαλα στο ΕΣΥ???
ΤΙΠΟΤΑ, παρά μόνο για να διευκολύνει ο Καραμανλής τον Αντώνη Σαμαρά, να βγάλει εκτός τον αδίστακτο Αβραμόπουλο και τη παρέα του. Κάηκες Δημητράκη και έστω γι αυτό το χαίρομαι ιδιαίτερα, όπως ξέρεις. Βάλε δίπλα-δίπλα τις ζημιές να συγκρίνεις.
Αβραμόπουλε, να θυμάσαι τη πολλαπλή υπενθύμιση, ότι τα πολύ δύσκολα θα έρθουν από υην ΕΕ, και θα αφορούν τα κόλπα σου με τη ΙΧ επιτροπή προμηθειών. Περαστικά.
Οι φίλοι μου, θα κατανοήσουν ότι κουράστηκα πολύ σήμερα με το PC. Κι αύριο μέρα του Θεού είναι. Τα ξαναλέμε με τους Αβραγκιόζηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου