Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Εβραία "πρώην" χρήστης ναρκωτικών, που στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κλοπή σε κατάστημα γυναικείων ειδών Γουϊνόνα Χόροβιτζ-Ryder, κατηγορεί τον ηθοποιό Μελ Γκίμπσον, oτι της έκανε αντισημιτικές και αντι-κιναιδικές δηλώσεις σε ενα πάρτυ πριν από .....15 χρόνια!!!!!

Η μισο-εβραια Winona Horowitz (που εχει αλλαξει το επωνυμο της σε Ryder) ισχυρίστηκε (προχθές !!!!!!) ότι το 1995(!!!!!),  ο Μελ Γκίμπσον την απεκαλεσε  «δραπέτισσα των φούρνων»,
συσχετιζοντας τους (σ.μ. ανύπαρκτους) θαλάμους αερίων που υποτίθεται οτι χρησιμοποίησαν οι Ναζί για να εξολοθρεύσουν  εκατομμύρια  Εβραίων. (σ.μ. η γνωστή καραμέλα προπαγάνδας μεχρι σημερα και σαν  «ολοκαύτωμα»).
 Και "εμεις" της Τέλεγκραφ το θυμηθηκαμε τώρα να σας το δημοσιεύσουμε.

Σε μια συνέντευξη  στο περιοδικό (για ανώμαλους), το GQ, υποστήριξε ότι το 1995 ο Γκίμπσον την αποκάλεσε «δραπέτισσα των φούρνων», συσχετιζοντας τους (μόνη της η ίδια.), με τους επιστημονικά αποδεδειγμένα ανύπαρκτους θαλάμους αερίων που υποτιθεται οι Ναζί χρησιμοποίησαν για να εξολοθρεύσουν  εκατομμύρια(?????)  εβραίων.  (σ.μ. Γνωστή απάτη προπαγάνδας).
"Ήμουν σε ένα από αυτά τα μεγάλα πάρτυ που δίνει  το Χόλλυγουντ. Και ήταν εκεί (ο Γκίμπσον) πραγματικά μεθυσμένος, είπε η 39χρονη  Χόροβιτζ  στο περιοδικό.
«Ήμουν με έναν φίλο μου, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος. Ο  Gibson μας είπε ένα απίστευτα φρικιαστικο αστείο για κίναιδους» είπε.
«Και κάπως (????? - πως????) προέκυψε ότι ήμουν Εβραία. Είπε κάτι για  «δραπέτες των φούρνων» που δεν πολυ-κατάλαβα και δεν είχα ακούσει πριν». (Ούτε κι εμείς το ακούμε).
Η  Ράϊντερ που γεννήθηκε Winona Horowitz, (και που εχει καταδικαστεί για κλοπές σε γυναικεία καταστήματα αλλά και κατοχή και χρήση ναρκωτικών) είναι κατά το ήμισυ εβραία και στο παρελθόν έχει πει ότι πολλοί από τους συγγενείς της "πέθαναν" στο ολοκαύτωμα.
Εκπρόσωπος του Γκίμπσον αρνήθηκε να σχολιάσει τις μαλακίες της.
ΠΗΓΗ:  http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/celebritynews/8208174/Winona-Ryder-claims-Mel-Gibson-called-her-an-oven-dodger.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου