Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ψευδοΠΑΣΟΚ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ - ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Από το Blog Pandoras , έλαβα τη παρακάτω ενημέρωση:
Αποκάλυψη- σοκ στο Κουτί της Πανδώρας. 
Ο άνθρωπος που εκδιώχθηκε το 1974 από το Πανεπιστήμιο ως συνεργάτης της Χούντας επέστρεψε ως καθηγητής και Αντιπρύτανης. Προκύπτει μεγάλο ηθικό και πολιτικό θέμα, για το οποίο το Πανεπιστήμιο και το Υπουργείο πρέπει να πάρουν θέση.
Ο χουντικός Αντιπρύτανης εμφανίζεται μάλιστα φέτος, πριν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου(!!!!!), να συνομιλεί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τα διαδικαστικά του εορτασμού.
==========================
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ
Πρόκειται για τον ΑΣΤΕΡΙΟ ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗ και ως ΜπαρμπαΝίκος διασταύρωσα απόλυτα τη πληροφορία και με ευθύνη την επιβεβαιώνω.
Επίσης (κατ' αρχήν) συμπληρώνω, για να λυθούν τα 7 μυστήρια των πρακτόρων της τότε και της νυν χούντας, ότι Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του τότε Σ.Φ.Ο.Α. (Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών), ήταν ο πολύς και πανίσχυρος κομματικά σήμερα ΛΑΛΙΩΤΗΣ,
και ο παραπάνω μνημονευόμενος Υπουργός Προστασίας της παρανομίας, με τον οποίο κατέστρωσε και σήμερα αντιφοιτητικά σχέδια ο χουντικός Αντιπρύτανης ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ, δεν είναι άλλος, από τον ΠΑΠΟΥΤΣΗ, που ως γνωστόν έχτισε το πολιτικό του μέλλον, κάνοντας γάμο στα ....ΔΟΛΙΑΝΑ του Λαλιώτη.
Επειδή σαν Μπαρμπανίκος κουράζομαι εύκολα πλέον, μάλλον θα τα ξαναπούμε και αύριο, γιατί το χουντόπλασμα έχει και μεγάλο (διπλό) ενδιαφέρον.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου