Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Διαδήλωση στη Bat Yam: "Θάνατος στις Εβραίες γυναίκες που σήμερα πηγαίνουν με Άραβες", ούρλιαζαν οι Εβραίοι ρατσιστές!!!!

Περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν διαδήλωση στο εμπορικό κέντρο της Bat Yam, το βράδυ της Δευτέρας, εναντίον των σχέσεων μεταξύ των τοπικών νεαρών Εβραίων γυναικών και των Αράβων ανδρών.
Κάποιοι από τους διαδηλωτές φώναξε, "Κάθε Εβραία γυναίκα που πηγαίνει με έναν Άραβα θα πρέπει να θανατώνεται!!! Κάθε Εβραίος που πουλάει το σπίτι του σε έναν Άραβα πρέπει να σκοτωθεί"!!!!
Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε με το σύνθημα, «θέλουμε μια Εβραϊκή Bat-Yam", οι διαδηλωτές προσέβαλΑΝ επίσης τον προφήτη Μωάμεθ και έκαναν ρατσιστικά σχόλια κατά των Αράβων και των αγίων τους.
Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις τήρησαν τη τάξη, αλλά δεν στράφηκαν κατά των διαδηλωτών που έκαναν ρατσιστικά σχόλια.
"Δεν είναι ρατσιστικό, απλά είμαστε Εβραίοι. Οι Άραβες έρχονται και αρπάζουν τις κόρες μας. Εμείς δεν θα το επιτρέψουμε
", είπε ένας από τους ομιλητές.

Ο Moshe Ben-Zikri του Εϊλάτ, δήλωσε ο "αγώνας" ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια στο Givat Ze'ev. "Υπήρχαν 330 Αραβικές οικογένειες εκεί, και οι Εβραίες γυναίκες έβγαιναν μαζί τους ελεύθερα. Εμείς ορκιστήκαμε, ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά".
«Ακριβώς, όπως εμείς θριαμβεύσαμε εκεί στον πόλεμο, θα θριαμβεύσουμε και στη Bat Yam, καθώς και οπουδήποτε -. Δεν φοβόμαστε την αστυνομία, ούθτε τα ΜΜΕ, ούτε τους  Άραβες φοβόμαστε. Φοβόμαστε μόνο τον Θεό», είπε.

Δήμαρχος: Ανεβείτε σε ένα διαφορετικό δέντρο!!!!

Ο Δήμαρχος της Bat Yam, Shlomo Lahyani καταδίκασε έντονα την εκδήλωση και όσους συμμετείχαν σ 'αυτήν.
"Η πόλη της Bat Yam καταγγέλλει οποιοδήποτε ρατσιστικό φαινόμενο. Πρόκειται για μια δημοκρατική χώρα με νόμους", είπε ο Lahyani θυμωμένα στο "Ynet". Απέρριψε τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται από ακροδεξιούς, όπως οι Ιταμάρ Μπεν-Gvir και Baruch Marzel, πως αυτή ήταν μια τοπική πρωτοβουλία.

«Θα ήθελα αυτοί οι αξιότιμοι κύριοι να βρούν ένα διαφορετικό δέντρο και να ανέβουν επάνω του, μακριά από την Bat Yam. Είμαι βέβαιος και ξέρω ότι οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές δεν ήσαν κάτοικοι της Bat Yam. Αυτή είναι μια ανόητη προσπάθεια να δημιουργηθεί μια πρόκληση, η οποία και απέτυχε".
Οι Ben-Gvir και Marzel απάντησαν στις κατηγορίες του δημάρχου, λέγοντας ότι «ο κ. Lahyani απέτυχε στην προσπάθειά του να αγνοήσει τη σκληρή πραγματικότητα στη Bat Yam, η οποία έχει εξαγοραστεί από εχθρικά στοιχεία και πάσχει από την αφομοίωση. Το πλήθος που έλαβε μέρος στη διαμαρτυρία ήταν έξαλλο για τον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτό το φαινόμενο. Ζητάμε από τον Lahyani να σταματήσει να αγνοεί τον κίνδυνο".

Περίπου 200 Άραβες έκαναν ξεχωριστή διαδήλωση και έλεγαν ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί τους ρατσιστές Εβραιους. Επίσης έλεγαν, ότι Άραβες και Εβραίοι δεν είναι εχθροί.

Πηγή: http://www.ynetnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου