Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ ΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ: "Οι Άραβες -της Ιερουσαλήμ- έχουν γκόμενες τις αδελφές μας"!!!!! OLE... OLE... OLE...

Οι Διοργανωτές της ρατσιστικής διαδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, λένε ότι το «κράτος είναι άρρωστο αν επιτρέπει στους Άραβες να σχετίζονται (σεξουαλικά) με τις νεαρές Εβραίες». (Στη διαδήλωση συμμετέχει και ο δεξιός "ακτιβιστής" Baruch Marzel).
Μετά από μια «επιστολή ραβίνων», με την οποία δίνεται εντολή τους Εβραίους να μην πωλούν και να μη νοικιάζουν διαμερίσματα στους Άραβες, η ρατσιστική συμπεριφορά φτάνει στο πιο χαμηλό σημείο (=σημειώνει έξαρση): 
Ένας οργανισμός κάλεσε τους Εβραίους για μια εβραϊκήδιαδήλωση στο εμπορικό κέντρο Bat Yam, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, αναντίον της «αφομοίωσης των νεαρών Εβραίων γυναικών από τους Άραβες που ζουν στην πόλη ή στη κοντινή Γιάφα».
Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 19:30 μ.μ. κοντά στο εμπορικό κέντρο Bat Yam, το οποίο δεν απέχει πολύ από το αστυνομικό τμήμα. Οι διοργανωτές αναμένεται επίσης να δείξουν την υποστήριξή τους για την αμφισβητούμενη επιστολή των ραβίνων.
«Είναι μια τοπική οργάνωση των κατοίκων της Bat Yam, επειδή ο κόσμος δυσανασχετεί από το γεγονός, ότι τόσοι πολλοί Άραβες βγαίνουν (συνδέονται) με νεαρές Εβραίες», εξήγησε ένας από τους διοργανωτές, ο Bentzi Gufstein. «Εκτός από τη διαμαρτυρία, θα μοιράσουμε φυλλάδια, για να εξηγήσουμε την κατάσταση», δήλωσε.
Η πραγματική διοργανώτρια πίσω από αυτή την τοπική διαμαρτυρία είναι στην πραγματικότητα η οργάνωση "Lehava", η οποία δρα για την πρόληψη της επιμειξίας (Αράβων-Ισραηλινών) στο Ισραήλ. Ο ακροδεξιός "ακτιβίστής" Baruch Marzel και λίγοι τοπικοί ραβίνοι θα συμμετάσχουν στη διαδήλωση, και οι διοργανωτές αναμένουν πάρα πολλές εκατοντάδες κόσμου.

Μια αφίσα στη Bat Yam. «Να κρατήσουμε τη Bat Yam Εβραϊκή» (Φωτογραφία: Brener Yaron
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, οι αφίσες έχουν κρεμαστεί γύρω από την πόλη καλώντας τους κατοίκους να βγουν και να διαμαρτυρηθούν. Μερικές από τις αφίσες εξηγούν: "Δεν θα τους επιτρέψουμε να πηδήσουν τις αδερφές μας -- Εσύ, τι θα έκανες αν ένας Άραβας γαμούσε την αδελφή σου??? -- Βάλτε ένα τέλος σε αυτή τη προσβολή -- Πρόσφατα μάθαμε από ένα σοβαρό φαινόμενο!!!: Εκατοντάδες κορίτσια στο εμπορικό κέντρο "Bat Yam" τα "ψάρευαν" Άραβες και αυτές εύκολα πήγαιναν μαζί τους -- Εισβάλουν και συνουσιάζονται ανάμεσά μας, και συνεχώς αυξάνεται η εμπιστοσύνη προς αυτούς -- Βάλτε ένα τέλος σε αυτό!!! ΟΧΙ εμπιστοσύνη σ' αυτούς!!!".
Μια άλλη αφίσα αναφέρει: "Να διατηρήσουμε οι Εβραίοι το "Bat Yam", γιατί θα καταλάβουν οι Άραβες το "Bat Yam" -- Να απαγορευθεί η πώληση και ενοικίαση διαμερισμάτων από τους Εβραίους στους Άραβες -- Μας παίρνουν και μας καταστρέφουν τα κορίτσια μας στο "Bat Yam" -- Περίπου 15.000 Εβραίες κοπέλες έχουν παρθεί στα χωριά των Εβραίων -- Έτσι όπως πάμε θα μας κερδίσουν!!!".
«Οι Ρατσιστές σκέφτονται και επιθυμούν να μην επιτρέπεται τίποτα»
Συγκυριακά σας πληροφορούμε, ότι η διαδήλωση της Δευτέρας, υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα στο δρόμο, όπου διαμένει το πρώην ισχυρό μέλος της Κνεσέτ, η Tamar Gozansky (Χαντάς). Είπε δε στην "Ynet", ότι σκόπευε να υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία κατά των διοργανωτών, υποστηρίζοντας ότι η διαδήλωση αποτελεί υποκίνηση της βίας.
«Αυτά που λένε είναι ρατσιστικά. Είναι ένας ακόμα άσχημος λεκές στην ισραηλινή συνείδηση. Ετοιμάζομαι να υποβάλω καταγγελία στην αστυνομία, επειδή αυτά, αποτελούν υποκίνηση βίας σύμφωνα με το άρθρο 144 του ποινικού κώδικα, δεδομένου ότι μια τέτοια διαδήλωση μπορεί να προκαλέσει σωματική και συναισθηματική βλάβη σε άλλους".
Η Gozansky υπενθύμισε, ότι σε ανάλογες ταραχές, τον Οκτώβρη του 2000, οι Εβραίοι κατέστρεψαν αραβικές επιχειρήσεις της πόλης.
"Θα μπορούσε να ξανασυμβεί. Είναι μέρος ενός ρατσιστικού κύματος που κατακλύζει τη χώρα. Οι  διοργανωτές έλαβαν ενθάρρυνση από το γενικό εισαγγελέα, ο οποίος έχει ακόμη αποφασίσει να μη κάνει τίποτα κατά των ραβίνων που υπέγραψαν την αναφορά, με την οποία αντιτλασσοντααι στην ενοικίαση διαμερισμάτων στους Άραβες. Οι νόμοι και οι αρχές σήμερα είναι ανίσχυροι, αλλά οι ρατσιστές κάνουν πράξη σήμερα όσα πιστεύουν, σαν να τους επιτρέπεται να κάνουν ότι θέλουν".
Πηγή: "Ynet"
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου