Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ CHASDAI CAPON, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥ ΑΛΟΓΑΤΟΥ "HORSE BOUTAR"

Είμαι φυσικά, από αυτούς που δεν ένιωσαν έκπληξη. O αποτοξινωθής (?) νέος (σχετικό είναι το "νέος", δεν κυριολεκτούμε εδώ) δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, της Πρωτοβουλίας Εβραίων επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης, παρέδωσε πλέον και επίσημα, τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου του δήμου στον Εβραίο σύμβουλο Chasdai Capon, τον οποίο όρισε αντιδήμαρχο "Διαχείρισης Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης".
Ο Εβραίος
Chasdai Capon, από 24-10-2010, δηλαδή πριν από τις εκλογές της 7-11-2010, είχε δεδομένη και την εκλογή του και τη νίκη του Μπουτάρ και την αντιδημαρχία οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κοντολογίς, αυτός ήταν ο αφεντικός και αναβάτης του κουτσού αλόγατου που "κέρδισε" τη κούρσα μεταξύ εβραιομασόνων. Και μερικοί αναρωτιούνται τάχατες, πως τα κατάφερε ο παίχτης του χρηματιστηρίου να πάρει το 82% των Εβραίων της Θεσσαλονίκης και ο άλλος Εβραίος του Γκιουλέκα να μείνει στο 17% των ομόφυλων του.
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ:
Ο Εβραίος Chasdai Capon λέει στο βιογραφικό του, ότι είναι Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Αποφοίτησε από (που αλλού???), από το ιδιωτικό αμερικανοεβραίικο "Ανατόλια" Θεσσαλονίκης το 1981. Αμέσως μετά  (λέει), έφυγε στην Αμερική και στην Αγγλία όπου σπούδασε και αρίστευσε στα οικονομικά και στη διοίκηση επιχειρήσεων (ταυτόχρονα???????) από το REED COLLEGE, το LONDON SCHOOL OF ECONOMICS, και στο GEORGETOWN UNIVERSITY.
 Και ως ΜπαρμπαΝίκος λέω, ότι "λέει", γιατί και οι 3 εν λόγω σχολές, είναι γνωστές για τη παροχή με το κιλό, πτυχίων και μεταπτυχιακών τίτλων  σε "σπουδαστές" εξ .....αποστάσεως, τουτέστιν ....δι' αλληλογραφίας. Είχε ο Εβραίος τέτοιο πλεονέκτημα και πήγε (ξαναρωτάω: ταυτόχρονα?????) σε Αμερική και Αγγλία???? Επιτόπου?????..... όχι ότι το αποκλείω...... από αρβανίτικη περιέργεια ρωτάω...
Μετά από μια ολιγόμηνη παραμονή στην Citibank, συμμετείχε ενεργά στην ίδρυση, ανάπτυξη, και διοίκηση της "Αξία"  (χρηματιστηριακής????) και της "Ωμέγα" Χρηματιστηριακής, των εταιρειών επενδύσεων "Εξέλιξη" και "Ωμέγα", της εταιρείας επιχειρηματικού κεφαλαίου "4Ε", της ασφαλιστικής "Ωμέγα" και της ....."Ωμέγα Τράπεζας".
 ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ:
"Σε όλες τις εταιρείες κατείχα θέσεις ευθύνης και ασκούσα διοίκηση με ομαδικό πνεύμα και σε άριστη συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους".
Επί σειρά ετών υπήρξε μέλος:
---του ΔΣ της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης,
---του ΔΣ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου,
---του ΔΣ του εβραϊκού "φιλανθρωπικού" ιδρύματος “Γηροκομείο Μοδιάνο”,
---του ΔΣ του εβραϊκού "φιλανθρωπικού" ιδρύματος “Νισσήμ”.
---Είναι επίσης μέλος της ΧΑΝΘ (είπε κανείς τίποτα για τη ΧΑΝΘ των Εβραίων και κατ' ολίγον των μασόνων?????) και της επιτροπής ανάπτυξης του Κολεγίου "Ανατόλια" (για όσους δεν κατάλαβαν που στέλνουν τα παιδιά τους ή για όσους δεν κατάλαβαν, γιατί ....έπαθε αρίστευση ο Εβραίος Chasdai Capon).
Το 2009, σε συνεργασία με δυο φίλους, απόκτησαν και αναβιώσανε το bistrot το "Cafe Balkan" της Θεσσαλονίκης, που το βράδυ σερβίρει μπόλικο κρασί στους μόνιμους πελάτες του, στους οποίους φυσικά δεν συμπεριλαμβανόμαστε. Συμπεριλαμβάνεται όμως μονίμως και πίνει, ο δήθεν αποτοξινωθείς Μπουτάρ.

Και λέω "δήθεν" γιατί σε πρόσφατο βίντεο που έφτιαξε ο ηλίθιος για το πολιτικό του ίματζ, ως δήθεν θύμα, αλλά και ..."δυνατός ξεμεθύστακας" εμφανίζεται να λέει, ότι πηγαίνει στη κάβα του κτήματός του και είναι ο ....αποκλειστικός δοκιμαστής των κρασιών του.... ΝΑΙ ο μακάκας, έτσι λέει και επομένως λέει φοβερές ..."αναλήθειες" ότι αποτοξινώθηκε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου