Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΑΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Είδαμε στην ανάρτηση  ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ψευδοΠΑΣΟΚ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ - ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ  τη διασταύρωση ΧΟΥΝΤΑΣ με ψευδοΠΑΣΟΚ και τη παραγωγή και αναπαραγωγή χουντοπλασμάτων γενικής χρήσης, με εκτεταμένη διαπλοκή Πρυτανικών αρχών Πανεπιστημίου Αθηνών, Παπουτσή των ταγμάτων ασφαλείας, Λαλιώτη της προβοκάτσιας.
Ψάχνοντας το παρελθόν του καθηγητή και αντιπρύτανη ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ (στα αμερικάνικα Ντιουκ), εύκολα διαπιστώσαμε τη καθαρόαιμη χουντική καταγωγή του, αλλά και το ότι στην Αμερική το έπαιξε γαμήκουλας, εκμεταλλευόμενος τη θέση ισχύος του καθηγητή που είχε. Λεπτομέρειες μπορούμε να δούμε εδώ Τα οχτώ ψέματα του αντιπρύτανη “Ντιουκ” – VETO (19/9/2010) εδώ Το ρεπορτάζ για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Αντιπρύτανη κ. Δουκουδάκη 12 Sep, 2010   εδώ Το ρεπορτάζ για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Αντιπρύτανη κ. Δουκουδάκη  εδώ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=172103&cid=9  και πολλές άλλες αναρτήσεις και δημοσιεύσεις.
Τώρα θα φιλτράρουμε τις πληροφορίες για να δούμε τι θα δείξει το ....απόσταγμα "ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗ .....ΑΣΤΕΡΙ" κρυπτοχουντικέ Κωστάκη, δόλιε των Δολιανών.
1.-- Η πληροφορία έλεγε, ότι ο Δουκουδάκης Αστέρης, διώχθηκε το ...1974 (αμέσως μετά τη πτώση της χούντας) με πρωτοβουλία του Σ.Φ.Ο.Α. του Λαλιώτη, για το εντονότατο χουντικό παρελθόν του.... ΣΩΣΤΑ??? ....Τρίχες κατσαρές!!!! Ενώ ότι ήταν να γίνει με την αποχουντοποίηση, έγινε μέχρι τα μέσα του 1975, σίγουρα υπήρξαν πιέσεις για την ΜΗ αποχουντοποίηση των Πανεπιστημίων. ΕΔΩ, ο Σ.Φ.Ο.Α. του Λαλιώτη, σύρθηκε με τα χίλια ζόρια σε μια διαδικασία μαϊμού τον Ιούνιο του 1976!!!!! ΝΑΙ τον Ιούνιο του 1976 και για λεπτομέρειες, διαβάστε:
"
Inspector : ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗ συνέχεια...…
Αγαπητοί συν-e-μιλητές, τα μάθατε;Πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας του ΕΚΠΑ ορίστηκε από τον Πελεγρίνη ο…Δουκουδάκης!
Ο Δουκουδάκης, ο οποίος είναι Φυγόδικος, Ψευδόμενος, μετακληθείς παρανόμως στην Οδοντιατρική σχολή (αδίκημα που εμπεριέχει δόλο αφού απέκρυψε ότι είχε απολυθεί από το αμερικανικό Παν/μιο Temple και επομένως δεν παραγράφεται και άρα ΕΚΠΙΠΤΕΙ και…Χουντικός!)
Θα μου πείτε…πώς προκύπτει το τελευταίο;Εν όψει και του εορτασμού για την επέτειο του Πολυτεχνείου έχει ενδιαφέρον μια περίληψη των γεγονότων:
Εν έτει 1976 ο Σ.Φ.Ο.Α. (Σύλλογος Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών) καταγγέλλει στη Σύγκλητο του ΕΚΠΑ ότι 5 φοιτητές της Οδοντιατρικής, μεταξύ των οποίον και ο φοιτητής Αστέριος Δουκουδάκης διατηρούσαν σχέσεις με το δικτατορικό καθεστώς και τύγχαναν από τους καθηγητές ευνοϊκής μεταχείρισης και ανοχής σε εικονικές παρουσίες και πράξεις σε εργαστηριακά μαθήματα.Για τη σοβαρή αυτή καταγγελία, η Παν/μιακή Σύγκλητος την 22/6/1976 συγκρότησε επιτροπή για διοικητική έρευνα αποτελούμενη από τους καθηγητές Παπαχαραλάμπους, Μαντζαβίνο και Σταθόπουλο (ο μετέπειτα Πρύτανης). Η επιτροπή συνέταξε πόρισμα που υπέβαλλε στη σύγκλητο τη 13/07/1976 που μεταξύ άλλων αναφέρει: “[...] ανευρέθησαν παραλείψεις εις τους φακέλλους των φοιτητών των υποδειχθέντων υπό των εκπροσώπων του Σ.Φ.Ο.Α. και χαρακτηρισθέντων υπ’ αυτών ως διατηρούντων σχέσεις προς το δικτατορικόν καθεστώς [...]”
Όπως προαναφέραμε, μεταξύ των 5 φοιτητών φαντάζει επιβλητικά το όνομα του Αστέριου Δουκουδάκη…
Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΕΚΠΑ!!! Όμοιος ομοίω αεί πελάζει..…".
ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 1976??????? Ο ΑΣΤΕΡΗΣ της χούντας, το 1976 πήρε το πτυχίο του από την Οδοντιατρική του Πανεπιστημίου ...Αθηνών!!!!!! Για τέτοια δίωξη μιλάμε!!!!! Για τέτοια "αποχουντοποίηση" μιλάμε.... Μικρέ και πονηρέ κρυπτοχουντικέ, Κωστάκη.....
2.-- Η άλλη πληροφορία λέει, ότι ο ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ και αστέρης της χούντας, έφυγε αμέσως μετά, το 1977 για ΗΠΑ, όπου φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα και το επίσημο βιογραφικό του μας πληροφορεί (δεύτερη εικόνα - ΚΛΙΚ να μεγαλώσει), ότι οι σπουδές κράτησαν από 1977 έως και 1979, για να πάρει το πτυχίο Master of Science της ακίνητης προσθετικής. Φτάνει αυτό το πτυχίο για να γίνεις καθηγητής στο ΑΜΕΡΙΚΑ????? ΟΧΙ στον αιώνα τον άπαντα, ούτε και σε ποντιακό ανέκδοτο, χωρίς βαρβάτη απαγγελματική και κλινική εμπειρία και χωρίς το τυπικό ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ στο γνωστικό αντικείμενο που λες ότι θα διδάξεις!!!!!
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ στο ίδιο βιογραφικό, ότι ο καθηγητής, χρειάζεται να φάει και το 1985 για να τελειώσει τη διδακτορική διατριβή του!!!!!!
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ στο ίδιο βιογραφικό (εικόνα δεύτερη - ΚΛΙΚ να μεγαλώσει) ότι ο άνευ επαγγελματικής και άνευ κλινικής εμπειρίας και άνευ διδακτορικού και ακόμα μεταπτυχιακός φοιτητής προς λήψη διδακτορικού ΔΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΗΣ της χούντας, μοστράρει......
"Ακαδημαϊκή σταδιοδρομία:
1979 - 1982: Επίκουρος Καθηγητής στην έδρα της Ακίνητης Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Case Western Reserve των Η.Π.Α.
1982 - 1985: Αναπληρωτής Καθηγητής στην έδρα της Ακίνητης Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Case Western Reserve των Η.Π.Α.
.....
Εδώ θα μου πεις, άλλοι παίρνουν διδακτορικό δι αλληλογραφίας και γίνονται υπουργοί και πρωθυπουργοί, αυτή η λεπτομέρεια σε ...πλήγωσε?????
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, η ακούνητη αχρειπρυτανία, εκτός από τη ψευδή δήλωση του καθηγητή και αντιπρύτανη, με την οποία έκρυψε την εκδίωξή του από αμερικάνικο Πανεπιστήμιο επειδή παρίστανε τον γαμήκουλα, θα πρέπει να ψάξει και τι σόϊ προφέσορας ήταν, τουλάχιστον τα έτη 1979 έως και 1985. Γιατί, το να είσαι, π.χ. χειρονάκτης οδοντοτεχνίτης σε ΙΕΚ εκπαίδευσης πρακτικών οδοτεχνιτών, ή να είσαι κάπου ξεκάρφωτος, για να δικαιολογήσεις τη πρακτική σου εξάσκηση, δεν αποτελεί ...ακαδημαϊκή εκπαιδευτική προϋπηρεσία.
Τώρα, να είχε άλλο διδακτορικό και να μη μας το εμφανίζει στα προσόντα του, το βρίσκω ακατΑνόητο....
 
Επιστημονικά Συγγράμματα:
Έφαγα τον τόπο και το επίσημο βιογραφικό του χουντικού αντιπρύτανη των Αθηνών, να βρω το έτερον προαπαιτούμενο συστατικό τυπικού προσόντος προς διδαχή τόσο σοβαρής ειδικότητας.
Το μόνο που βλέπουμε, είναι ένα κατεβατό 3σέλιδων έως 5σέλιδων (Α4) δημοσιεύσεων, από κοινού με τους κατά σύμπτωση ακατανόμαστους Schneider J., Abrams B., Cohen, B., Gray S., Fox C.,Peck C., ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟ, και έτερον Doukoudakis S.!!!!!!
Τυχαίοι????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....
Να υποθέσω, ότι μπορεί να έκανε συρραφή, τις διάφορες δημοσιευμένες ανερμάτιστες κοτσάνες, κι όλες ομού να τις βάφτισε βιβλίο για χρήση φοιτητών, δεν το αποκλείω με τέτοιο ιστορικό του ασθενούς, αλλά το βρίσκω και πολύ παράτολμο.
Και μη πει κανείς, "....υποτιθέστω η διδακτορική διατριβή", γιατί θα κριζώσω τις ολίγες της κεφαλής μου κι αν πάω να το αναλύσω το γιατί όχι θα εκτροχιαστούμε και θα βγούμε εκτός θέματος.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ, που αφού έγινε ρεζίλι των σκύλων στις ΗΠΑ, μας επανήλθε εξαγνισμένη παρθένα το σωτήριο έτος 1992 και τώρα το ψευδοΠΑΣΟΚ, χωρίς να ερευνήσει ποτέ και να διασταυρώσει τα βιογραφικά του στοιχεία (ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ), τον ανέδειξε σε Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και ακόμα, ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ, τον επέβαλαν ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΟΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!!!!!! τον και στρατηλάτη κατάργησης του Πανεπιστημιακού ασύλου.
Τι θα κάνουν μετά τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων?????
Τρίχες κατσαρές..... Άλλη μια επανάληψη της παρωδίας, της εικονικής Λαλιώτικης δίωξης του 1976 (και όχι 1974 μικρέ Κωστάκη). Μη παραβλέπετε, ότι υπάρχει και η μακρόχρονη εβραίικη συντροφιά του προφέσορα.

Ρε κοπρίτες, με τέτοιες αντιφάσεις σε βιογραφικό και τόσο πλούσιο μαύρο παρελθόν και δεν είδατε τίποτα????? Και με τι θαμπόθηκαν οι οφθαλμοί σας????? Με αμάγαλμα ή βιδωτή μασέλα για τα Παγκάλεια φαγώματα?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου