Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΩΣΑΝ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ είπε, ότι ο Χίτλερ ήταν απλά ένα σιωνιστικό μέσο, για να πεισθούν οι Εβραίοι, να εγκαταλείψουν την Ευρώπη και να πάνε στο Ισραήλ, «για τη συγκρότηση της νέας αυτοκρατορίας»

Ένας κορυφαίος κληρικός στην Ελλάδα είπε, ότι ο Εβραϊκός κόσμος είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, μετέδωσε ο Εβραϊκός Τηλεγραφικός Οργανισμός την Τετάρτη.
Σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα, "Mega TV", ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, δήλωσε ότι ο διεθνής σιωνισμός προσπαθεί να καταστρέψει τις αξίες της οικογένειας, με την προώθηση των μονογονεϊκών οικογενειών και των γάμων ατόμων του ιδίου φύλου, και είπε ότι υπάρχει μια σιωνιστική συνωμοσία για να υποδουλώσουν την Ελλάδα και τη Χριστιανική Ορθοδοξία.
Ο μητροπολίτης είπε επίσης, ότι ο Χίτλερ ήταν απλώς ένα εργαλείο, που χρησιμοποιήθηκε από τους Σιωνιστές, προκειμένου να εξασφαλιστεί η δημιουργία του Ισραήλ.
Όταν το Ελληνικό κανάλι τον ρώτησε: «Γιατί διαφωνείτε με την πολιτική του Χίτλερ; Αν είναι να κάνουν όλα αυτά, ο Χίτλερ δεν ήταν αυτός ακριβώς που διέταξε την καύση τους;", ο Μητροπολίτης απάντησε, «ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένα όργανο του παγκόσμιου σιωνισμού και χρηματοδοτήθηκε από τη φημισμένη οικογένεια (Εβραίων) Rothschild, με μοναδικό σκοπό να πείσει τους Εβραίους να εγκαταλείψουν τις ακτές της Ευρώπης και να πάνε στο Ισραήλ, για τη δημιουργία της νέας αυτοκρατορίας".
Πήγε για να πει ότι οι Εβραίοι, όπως "οι Ροκφέλερ, Σόρος, Rotchschild έχουν τον έλεγχο του διεθνούς τραπεζικού συστήματος που ελέγχει την παγκοσμιοποίηση".
Η JTA ανέφερε, ότι ο πρόεδρος της Εβραϊκής κοινότητας Αθηνών, Benjamin Albala, δήλωσε: "Παρατηρώντας και ακούγοντας το πρόγραμμα, ένιωσα αποστροφή, όταν άκουσα τον Μητροπολίτη Πειραιά να εκφράζει τον εαυτό του, όπως κυρίως κατά του Σιωνιστικού κόσμου, και λέγοντας ξεδιάντροπα ότι ο Χίτλερ με τη βοήθεια των Εβραίων τραπεζιτών έκανε αυτά που έκανε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου