Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ "ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ" ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

«Τα του Καίσαρος τω Κάισαρι». 

Αυτό ήταν το σχόλιο που βρήκε να κάνει η ανέκφραστη κυβερνητική μαριονέτα που απλά στήνεται στο γυαλί, προκειμένου να μη χηρέψει πρόωρα η θέση του «κυβερνητικού» εκπροσώπου, σχολιάζοντας τη σχετική ανακοίνωση της Ι.Σ της εκκλησίας της Ελλάδος, για τη σύγχρονη πολιτική και οικονομική κατάντια του τόπου μας.  

γράφει ο Reporto
«Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» λοιπόν θλιβερέ πλην χειραγωγούμενε δικτατορίσκε της ενημέρωσης…
Για πες μας λοιπόν κορυφαίε πολιτικέ άνδρα… 
1. Ποιος ήταν ο «καίσαρος» και ποιος ο «καίσαρι», όταν το θλιβερό ραμολημέντο της πολιτικής θρονιάστηκε δίπλα από το θλιβερό ραμολημέντο της ιεραρχίας, στην αδελφωμένη τους προσπάθεια να «αγιοποιήσουν» την πορεία καταστροφής που θα ακολουθούσατε αμέσως μετά τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές???
2. Ποιος ήταν ο «καίσαρος» και ποιος ο «καίσαρι», όταν το ραμολημέντο της ιεραρχίας θρονιάστηκε δίπλα από τους ξινογαλάδες της πολιτικής μετατρέποντας τον άγιο Παντελεήμονα σε λαϊκό πάλκο, για να «αγαπήσουν» υπό την σκέπη των δυνάμεων καταστολής σε μια πρωτοφανή εκδήλωση ανθελληνικού μίσους???
3. Ποιος είναι ο «καίσαρος» και ποιος ο «καίσαρι», όταν εσύ και ο θίασος που εκπροσωπείς εκχωρείτε την εθνική κυριαρχία της χώρας, κι αυτός ο κατ επανάληψη εξαπατημένος λαός καλείται να θερίσει ταπεινωμένος τα στάχια της ντροπής που εσείς σπείρατε???
4. Ποιος είναι ο «καίσαρος» και ποιος ο «καίσαρι», όταν εσύ και το πολιτικό σου συνάφι νομοθετείτε την εξαθλίωση και η κοινωνία ολόκληρη καλείται να συμβιβαστεί με το ντροπιαστικό καθεστώς της δυστυχίας που την έχετε καταδικάσει???
Και τέλος, 
5. Ποιος θα είναι ο «καίσαρος» και ποιος ο «καίσαρι», όταν θα έρθει η ώρα (γιατί θα έρθει και το ξέρετε καλά αυτή η ώρα) που τα σκοινιά θα βγουν από τα σκονισμένα υπόγεια και θα στηθούν στο Σύνταγμα σε ένα ξέφρενο πανηγύρι χαράς και εθνικής αυτοπεποίθησης για να περιμένουν με αγωνία να στολίσουν τους προσκυνημένους λαιμούς όλων εκείνων που ξεδιάντροπα ταπείνωσαν τη γη που τους εμπιστεύθηκε να την κυβερνήσουν, και δε διστάζουν με θράσος και αναλγησία να συνεχίζουν να την προκαλούν???
Διότι πρέπει να το θυμάσαι θλιβερέ πολιτικάντη, ότι
Η ώρα που θα αποδοθούν πραγματικά «τα του καίσαρος τω Κάισαρι» θα ρθει και θα ναι ντάλα μεσημέρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου