Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗΣ
Από το 1993 υπηρετεί ως μέλος Δ.Ε.Π. (Εκπαιδευτικό Προσωπικό) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και από αρκετά χρόνια κατέχει τη βαθμίδα της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής, με γνωστικό αντικείμενο τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ και ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ.
Προσφέρει τα κλινικά της καθήκοντα, στο Εργαστήριο Γενικής Παθολογίας και Παθολογικής Ανατομικής (Ε.Γ.Π.Π.Α.) που υπάγεται στον Εργαστηριακό Τομέα της Ιατρικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν. Θεσ/νίκης «ΑΧΕΠΑ».
Κατέχει Επιστημονική Εξειδίκευση στο γνωστικό της αντικείμενο, αφού για να επιλεγεί για το Εργαστήριο (Ε.Γ.Π.Π.Α.) από τον πρώην Προϊστάμενό της, καθηγητή κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, λήφθηκε υπόψη, η ιδιαίτερα ποιοτική και ποσοτική 5ετής προϋπηρεσία της ως Επιστημονικός Συνεργάτης, στην Ιατρική Σχολή του Ανόβερο Γερμανίας, το οποίο διαθέτει ένα από τα δύο (2) μεγαλύτερα κέντρα αναφοράς για βιοψίες μυελού των οστών της Γερμανίας.
Επίσης, υπηρέτησε για 2 χρόνια, στο Αιμοπαθολογοανατομικό Εργαστήριο του Π.Γ.Ν. Αθηνών «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», αλλά και στο Wuerzburg, το πρώτο και μεγαλύτερο Κέντρο Αναφοράς Λεμφωμάτων της Γερμανίας και μεταξύ των πρώτων της Ευρώπης.
Παράλληλα, έχει αναπτύξει τις επιστημονικές δραστηριότητες, με δεκάδες ομιλίες, στα εξειδικευμένα σεμινάρια που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Γενικής Παθολογίας & Παθολογικής Ανατομικής και άλλων επιστημονικών φορέων.
Μέχρι και τον Αύγουστο 2006, είχε άμεσο Προϊστάμενο στο Εργαστήριο Γ.Π.Π.Α., τον Καθηγητή κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τον οποίο διαδέχθηκε από Σεπτέμβριο 2006, ο Καθηγητής κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑΣ. Και η διαδοχή, μη νομίσετε ότι έγινε με κάποιες συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες... Ο συνταξιούχος καθηγητής, τηλεφωνήθηκε κάποια μέρα με τον ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ και τον έχρισε ...διάδοχο διευθυντή!!!! και στο κατόπιν, όταν τους ξεφώνησε η κ. Καλούτση, αυτοκατασκεύασαν μια αλληλογραφία, πάλι συναμετάξυ τους, για να κλείσουν το θέμα. Και μη τολμήσει να κινηθεί φύλλο...
-----Στα τέτοια τους τα προσόντα και τα ντοκτορά όλων,
-----Στα τέτοια τους οι Πρυτανείες,
-----Στα τέτοια τους οι Διοικήσεις Σχολής και ΑΧΕΠΑ,
-----Στα τέτοια τους τα Επιστημονικά Συμβούλια και άλλα "δημοκρατικά" καλούδια..........
---- Από τότε (Σεπτέμβριο 2006) και μετά, άρχισε ο γολγοθάς της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας, η οποία βρέθηκε ξαφνικά σε αναγκαστική ανώμαλη προσγείωση, στην Ελληνική τρισάθλια πραγματικότητα.
---- Πρόκειται για τη κα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης, η περίπτωση της οποίας, επιβεβαιώνει τον κανόνα, για το άγριο κυνηγητό, κάθε ηθικού στοιχείου, που θα τολμήσει να αμφισβητήσει αλητείες κουμπάρων, νταβατζήδων και αεριτζήδων.
---- Η κ. Βασιλική Καλούτση, πολύ διαφορετικά έμαθε τις ιατρικές επιστήμες της στη Γερμανία και νόμιζε με τον προηγούμενο Διευθυντή του εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α., ότι υπάρχει προοπτική αξιοποίησης των γνώσεών της. Όμως ο καθηγητής κ. Παπαδημητρίου φεύγει και ο αναλαμβάνων τη διεύθυνση, καθηγητής κ. Γεώργιος Καρκαβέλας, φέρνει τα πάνω-κάτω.
---- Όταν η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Βασιλική Καλούτση διαπίστωσε,
>>>> ότι ευνουχίζονται τα Επιστημονικά στελέχη του Εργαστηρίου Γενικής Παθολογίας και Παθολογικής Ανατομικής (Γ.Π.Π.Α.),
>>>> ότι απαξιώνεται αυτό καθεαυτό το Εργαστήριο Γ.Π.Π.Α.,
>>>> ότι υπάρχει αδιαφανής κακοδιαχείριση του Εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α.,
>>>> ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνενόησης με τον διευθυντή του εργαστηρίου, κ. Γ. Καρκαβέλα,
>>>> ότι πέφτει πάνω σε κουφούς και κουλούς, όταν απευθύνθηκε στις διοικήσεις της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου και του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ,
......ΤΟΤΕ η κ. Β. Καλούτση έκανε τα αυτονόητα (για πολιτισμένες γερμανικές χώρες) και έστειλε αναφορές, στον Αβραμόπουλο, στον Στυλιανίδη (τότε Υπουργό Παιδείας), στο Σ.Ε.Υ.Υ.Π. του Σαμπατακάκη και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή !!! Έστελνε σε όλη τη φάμπρικα και περίμενε ...απαντήσεις, γιατί κι αν τη σκότωναν καθημερινά, για τη κα Βασιλική η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

ΡΕ ΣΕΙΣ, μόνο τον βασικό μισθό δεν σκέφθηκαν να της φάνε

ΤΕΡΑΣΤΙΑ τα προσόντα της κ. Β. Καλούτση, αλλά αυτή είχε το όνομα (Καλούτση) αλλά άλλος είχε "καλούτσικη" χάρη για το τρισάθλιο καθεστώς Καραμανλή. Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Βασιλική Καλούτση, μπορεί να είχε εκλεγεί με απόλυτη ΠΑΜΨΗΦΙΑ στη θέση της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας, από τη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας (αρ. 36/25-5-2004), έμπλεξε και έμπλεξε άσχημα με έναν από τους μέντορες που κατασκεύασαν την ιατρό Νατάσα.
Μέσα από αυτό το μυστικό, βγαίνει ο Γολγοθάς της κ. Καλούτση. Και εδώ, το σάπιο καθεστώς, σε όλα του τα σκοτεινά υπόγεια και τις στοές. Δείτε ένα από τα έγγραφα της κ. Καλούτση και εδώ είμαστε σύντομα.
...... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται!!! !!! !!!

2 σχόλια:

  1. Περιμένουμε νεώτερα της υπόθεσης. Μοιάζει πολύ με την υπόθεση Αλεξανδρόπουλου στην Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή