Παρασκευή, 3 Απριλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την υπόθεση Παυλίδη
Στην αλυσίδα σκανδάλων που γνωρίζουμε επί 10ετίες, προϊόν της σήψης του συστήματος, των συνθηκών απελευθέρωσης της αγοράς και του ανταγωνισμού, προστίθεται ένα ακόμα, που γεννήθηκε στα βρώμικα νερά της εφοπλιστικής κυριαρχίας και της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής.
Η υπόθεση Παυλίδη είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Το ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας πάντα ότι η κατάληξη της έρευνας σκανδάλων είναι το κουκούλωμα, προσπάθησε να αξιοποιήσει και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ώστε να συμβάλει στην αποκάλυψη, σε όποιον βαθμό ήταν αυτή δυνατή. Γι’ αυτό τάσσεται και τώρα υπέρ της παραπομπής της υπόθεσης Παυλίδη στην ειδική προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής.
Η τοποθέτηση της ΝΔ για το θέμα προδίδει σύγχυση, προσπάθεια απόσεισης των ευθυνών της και συγκάλυψης της ταξικής πολιτικής της.
Η παραπομπή και από το ΠΑΣΟΚ της υπόθεσης Παυλίδη στην προκαταρκτική επιτροπή δεν αποτελεί πλυντήριο ευθυνών για την αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο για το κυβερνητικό παρελθόν της και ειδικά για τη στάση της απέναντι στο εφοπλιστικό κεφάλαιο, όσο και για την πολιτική της σήμερα, που ταυτίζεται με της ΝΔ στις βασικές κατευθύνσεις.
Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει ότι στις σημερινές συνθήκες, ιδιαίτερα αυτές της κρίσης, τέτοια φαινόμενα θα πολλαπλασιάζονται. Είναι στην ευθύνη του λαϊκού παράγοντα, παλεύοντας εναντίον της αντιλαϊκής πολιτικής, να αναδείχνει τις αιτίες τέτοιων φαινομένων σήψης, μέχρι να τις εξαλείψει.
-----------------------------------
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Στο σύνολο της σάπιας νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης, το "σκάνδαλο ΑΡ. ΠΑΥΛΙΔΗ", πιάνει δεν πιάνει μόλις το 1%.
Τι να πρωτοξεχάσουμε και τι τους τρώει ο κώλος τους;;; Να φτιάξω τσάκα-τσάκα, 2-3 σελίδες κατάλογο, μόνο επικεφαλίδες;;;
Άϊ σιχτιρι... παυλιδάαααακιαα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου