Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ;;;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρωινού άρθρου, για τον θάνατο του 29χρονου, 200 μ. από το ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Πειραιά.
Πληροφορηθήκαμε :
--- Ο 29χρονος υπέστει εισρόφηση γαστρικού υγρού και σύμφωνα με δηλώσεις γιατρών, είχε τεράστιες πιθανότητες να σωθεί, αν διακομιζόταν αμέσως στο Νοσοκομείο.
--- Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στον Δήμο Καλλίπολης του Πειραιά, περίπου στις 11.30π.μ., σε παγκάκι, 200 μέτρα περίπου από το ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Πειραιά.
--- Οι αστυνομικοί του τμήματος Καλλίπολης τον βρήκαν ζωντανό και στις 11.45΄ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο χρειάστηκε 3 ώρες για να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν ο ασθενής.
--- Μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να δώσουν πρώτες βοήθειες, αλλά δεν διέθεταν κανένα μέσο.
--- Κανένας δεν σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια κατ' ευθείαν από το παρακείμενο Νοσοκομείο;;;
--- Δικαιολογία για κίνηση και τέτοια δεν υπάρχει, γιατί λόγω της γενικής απεργίας (2-4-2009) οι δρόμοι ήσαν μισοάδειοι και εύκολα προσπελάσιμοι.
--- Οι διασώστες του ΕΚΑΒ οχυρώνονται στα λίγα διαθέσιμα ασθενοφόρα και το επίσης λίγο προσωπικό λόγω της απεργίας.
--- Αφού κατέλιξε ο ασθενής (λίγη σημασία έχει αν πέθανε καθ' οδόν ή μέσα στο Νοσοκομείο αφού χάθηκε τεράστιος πολύτιμος χρόνος), το πλήρωμα του ασθενοφόρου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος, πλην όμως δεν κρατήθηκε κανένας, προκειμένου να διενεργηθούν έρευνες...
Τη ...συνέχεια σαν να τη ξέρουμε, γιατί έχουμε ασχοληθεί με το ΕΚΑΒ όσο κανείς. Κάποια στιγμή, θα βγεί ένας ανευθυνοϋπεύθυνος και θα μας πει ότι "έτσι κι αλλοιώς θα πέθαινε ο ασθενής, γιατί έφταιγε που ήταν πρεζάκιας" και άλλα παρόμοια ή σχετικά και πάνω σε τέτοιες μπούρδες, θα χτίσουν το κουκούλωμα.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ είναι αλλού: Μη μιλάμε για απεργία μιας μέρας, όταν το ΕΚΑΒ βολοδέρνει σχεδόν 3 χρόνια τώρα, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Βλέπουμε περίεργο ρόλο του ΕΚΑΒ και ένα ΚΑΘΕΣΤΩΣ, για να ταλαιπωρούνται χιλιάδες ασθενείς, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλούς θανάτους με άμεση σύνδεση τους με καθυστερήσεις ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. Συγχρόνως ακούμε τα ΨΕΜΑΤΑ Αβραμόπουλου, Καλογερόπουλου, Σαμπατακάκη και άθλιας διοίκησης του ΕΚΑΒ, για δήθεν εξυπηρέτηση των διανοσοκομειακών διακομιδών και των βαριών εξιτηρίων χειρουργημένων, από τα "...ασθενοφόρα των Νοσοκομείων" ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".΄
Επίσης τα ίδια 3 τελευταία χρόνια, ο Αβραμόπουλος και το επιτελείο του, παίζουν το θέατρο του παραλόγου, για τη ΜΗ προμήθεια των 250 νέων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, τα οποία πλέον προωθούν στη προσφιλή τους απ' ευθεία ανάθεση και μιλάμε πλέον για τρελά λεφτά, για αδιαφανείς διαδικασίες, για υπερβάσεις προϋπολογισμών δαπάνης και προθεσμιών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.
Σε λίγο περιμένω να χρησιμοποιήσουν τους θανάτους στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Κρήτη, στην Αθήνα, στον Πειραιά και αλλού, που εμπλέκονται με καθυστερήσεις ασθενοφόρων, για να προσθέσουν βρώμικη αιτιολογία, για το κατεπείγον της μεθόδευσής τους.
Αυτά είναι η πολιτική αλητεία,
>>>>>> γιατί το ΕΚΑΒ χρησιμοποιεί ως ΠΑΡΚΙΝ τα Νοσοκομεία
>>>>>> γιατί ο άτυχος ξεψυχούσε επί 3,5 ώρες αβοήθητος, 200 μέτρα από το ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο,
>>>>>> γιατί οι μεγαλόσχημοι παίζουν χοντρά με τους παράδες,
>>>>>> γιατί η αδίστακτη εξουσία εξοντώνει κάθε έντιμο στέλεχος,
>>>>>> γιατί τον χώρο της υγείας λυμαίνονται τρωκτικά, γαμήκουλες, πόρνες, και ανίκανα στελέχη.
Αυτή τη σάπια εξουσία πρέπει να τη διώξουμε.

2 σχόλια:

  1. KAI ΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΒΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΡΔΙΑΣ ?????????????
    ΕΣΕΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή