Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αντιπροσωπεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.), τιμώντας τους αγώνες και θυσίες της εργατικής τάξης της χώρας μας για τα δικαιώματα των εργαζομένων και την 1η Μάη, μέρα σύμβολο του διαχρονικού αγώνα της παγκόσμιας εργατικής τάξης, θα καταθέσει στεφάνια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στις 8.30 το πρωί και στο Πολυτεχνείο στις 9 το πρωί την Παρασκευή 1η Μάη.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 10.30 π.μ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Γ.Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ.

Με πρόφαση το φιάσκο με το ανύπαρκτο ΤΕΠ που φάνηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη τπυ Γ. Παπανδρέου στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Γ.Ν.Θ., ο Αβραμόπουλος τρώει τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτριο Αποστόλου.
Θα μπορούσε κάλλιστα να έλθει ο ίδιος, αφενός για να εκπαραθυρώσει τον ανύπαρκτο Σιγάλα με τον ιδιόμορφο χαρτοπόλεμό του, ή (το καλύτερο) να ανέβει στη ψηλότερη ταράτσα του Νοσοκομείου και να σαλτάρει, μπας και γλυτώσουμε. Που τέτοια τύχη...... σε πηγάδι κατουρήσαμε....
Για την ιστορία: Οι νεοδημοκράτες απέτυχαν να φτιάξουν το ολυμπιακό ΤΕΠ για τους ολυμπιακούς αγώνες ...2004 !!! και το έφτιαξαν το 2006, έτσι ώστε τα ασθενοφόρα να μη χωράνε να προσεγγίσουν τη ράμπα εισόδου του ΤΕΠ....
ΝΑΙ αυτοί μας κυβερνάνε.....
Ο ΣΙΓΑΛΑΣ λέει πως έστειλε 3 χαρτιά για να ξαναφτιαχτεί το στραβό έργο... πιστώσεις έστειλε ή τις παρακράτησε ο αυτοαποκαλούμενος "ταμίας" της Αριστοτέλους 17-19 των Αθηνών??????? Πάλι κάποιον χειρότερο θα βάλει αντικαταστάτη......
Άϊ σιχτίρ λεχρίτες βραδιάτικα.............................

ΝΕΟ ΚΑΤΩΡΘΩΜΑ ΑΒΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ !!!

ΕΙΔΗΣΗ & ΚΩΜΩΔΙΑ:
Όταν ο Μπαρμπανίκος λέει ότι Αβραγκιόζης δεν υπάρχει δεύτερος, αλλά είναι ένας και μοναδικός, μερικοί θέλουν να παραμένουν άπιστοι Θωμάδες.
Λοιπόν, ο τρισάθλιος Υπουργός Ασθενειών & Κοινωνικής Αναλγησίας, ο σεσημασμένος ήρωας, δια της γραφίδας Μπαρμπανίκου Δημήτρης Αβραμόπουλος, πριν από 2 χρόνους συναπτούς, είχε διώξει από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, τη τότε Διοικητή αυτού του Νοσοκομείου ως ανίκανη, διότι μετά από έφοδο του Εισαγγελέα Βόλου, διαπιστώθηκε ότι είχαν κάνει κοπάνα, οι 15 από τους 23 εφημερεύοντες γιατρούς.
ΤΩΡΑ !!! !!! !!!
Όπως ενθυμείται η βασανιστική για τον τρισάθλιο Αβραγκιόζη γκλάβα μου, το 2008, με τη βοήθεια του Σαμπατακάκη και Επιθεωρητού τινός
(πως λέμε Αρβανίτης - ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ - το τελείως αντίθετο)
έκανε στημένη έρευνα στο Γ.Ν. Σερρών για να διώξει τον καταξιωμένο Τσίτρο Αντώνη από Διοικητή (που δεν είχε καλή σχέση με τον επωνομαζόμενο φράντζα ή ταμία στο υπουργείο). Επειδή η έρευνα δεν βρήκε τίποτα στη διαχείριση του Νοσοκομείου, συνέχισαν το ψάξιμο στο ...κυλικείο και ο Πυθίας αποφάνθηκε ότι τι κυλικείο δεν έψηνε λουκάνικα Φρανκφούρτης και εκεί κάπου έπρεπε να είναι ένοχος ο ...Διοικητής κι ο καφετζής καθόλου, γιατί ο καφετζής ήταν θαυμαστής του Αβραγκιόζη.
Παίρνει αμπάρζα ο εκ γενετής υποψήφιος αρχηγός και τον Νοέμβριο 2008 διώχνει τον Τσίτρο από Διοικητή του Γ.Ν. Σερρών.
Από εκεί και μετά αρχίζει το καθαρόαιμο βλήμα της Αριστοτέλους 17-19 των Αθηνών μια άνευ προηγουμένου δημόσια μαλάκυνση επί 5μηνο+ να μη μπορεί να βρει ...κατάλληλο Διοικητή. ΝΑΙ φίλοι μου. 5+ μήνες χρειάστηκε ο ανίκανος για να ξαναφτιάξει διοίκηση στο Γ.Ν. Σερρών.
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ??? ??? ???
Αφενός έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και τα ακουστικά των ΜΜΕ στα οποία λέει ανεπίσημα ότι κακώς διώχθηκε η άξια διοίκηση του ...Αντώνη Τσίτρου.
Αφετέρου ποια διορίζει λέτε??? ??? (εντάξει, κάποιοι και κάποιες το ξέρετε). Διορίζει ο ...ξευτέρης μας την κα ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΞΟΥΡΗ - ΚΟΥΡΤΕΛΗ, η οποία, δεν είναι άλλη από τη πρώην Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και την οποία όπως σας προείπα, την είχε απολύσει ο περίτρανος ως ανίκανη πριν από 2 χρόνια.
Εγώ το ομολογώ. Αν δεν είχα τέτοια περίπτωση Αβραγκιόζη, ίσως δεν θα blogάριζα ποτέ (μεγάλες κουβέντες μη λέμε).

Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Π.Θ., κ. Β. ΚΑΛΟΥΤΣΗ.

Επανερχόμαστε στο τεράστιο θέμα, των βασάνων της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης, για το οποίο μέχρι τώρα είδαμε:
***Ποια είναι η Αν. Καθηγήτρια κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ, και ποιες επιστημονικές και επαγγελματικές εξειδικεύσεις έχει.
***Είδαμε ότι τον Μάϊο 2004 η Β. Καλούτση εκλέγεται με παμψηφία Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και ενώπιον των μελών της Γενικής Συνέλευσης της Ιατρικής Σχολής, τον πρώην Διευθυντή του Εργαστηρίου ΓΠΠΑ κ. Παπαδημητρίου, να την αποκαλεί διάδοχο, εν όψει συνταξιοδοτήσεώς του σε 2 χρόνια!!!.
***Είδαμε λίγους μήνες μετά, να σκάει το "αστέρι" Αναστασία (Νατάσα) Παζαϊτη (Καραμανλή), από τα σκαλοπάτια της σχολής Νηπιαγωγών, σε ...μεταπτυχιακό τίτλο Ιατρικής, με κυριότερο μέντορα, τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ
***Είδαμε, ότι η κ. Β. Καλούτση, με πλήρη διαφάνεια και με απόλυτη νομιμότητα, επί διευθύνσεως του Εργαστηρίου από τον κ. Παπαδημητρίου, από 2-2-2006 !!!, να απευθύνεται νομιμότατα στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, δια του Προέδρου της κ. Ι. Μπόντη και να προτείνει την "ίδρυση Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Αιματοπαθολογίας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ".
***Είδαμε τον κ. Καρκαβέλα, να υπογράφει της εργασίες της δικτατόρισσας Νατάσας, στην ουρά αυτής, ενώ το σύμπαν βοά, ότι αυτός είναι ο συγγραφέας της.
***Είδαμε, ότι ο ίδιος αντιδραστικός Καρκαβέλας, προσδιορίζει σε έγγραφό του, ότι το Εργαστήριο Γ.Π.Π.Α. ανήκει στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, και επομένως είναι πέρα για πέρα νομιμότατο, το από 12-9-2006 νέο αίτημα της κ. Β. Καλούτση προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου, για Λειτουργία Απογευματινού Εξωτερικού Ιατρείου και επίσης νομιμότατη έστω και με τρικλοποδιά, είναι η απόφαση έγκρισης του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΑΧΕΠΑ!!! Τόσο στην αίτηση, όσο και στην απόφαση, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι με πρόταση της κ. Βασιλικής Καλούτση, "...θα πρέπει η όλη διακίνηση του υλικού (παραλαβή - αρχειοθέτηση - επεξεργασία - μικροσκοπική εξέταση - γραμματειακή υποστήριξη - δακτυλογράφηση) να γίνεται στο Εργαστήριο Γ.Π.Π.Α...."
***Είδαμε ότι ο κ. Παπαδημητρίου να φεύγει στη σύνταξη και με την εξουσία της δικτατόρισσας Νατάσας ο Καρκαβέλας καταλαμβάνει παράτυπα τη διεύθυνση του Εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α., κίνηση την οποία κλήθηκε το αρμόδιο όργανο να επικυρώσει 45 μέρες μετά (τέλος Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου 2006.
***Είδαμε, ότι λόγω της διαδικασίας έγινε "σούσουρο" όχι μόνο από τη κυρία Καλούτση, (γιατί όπως ρωτά ο ίδιος ο Καρκαβέλας "...αν ενημερώσατε τη κ. Καλούτση κ α ι τ ο υ ς υ π ό λ ο ι π ο υ ς συμμετέχοντες στο έργο 4902 για την απόφασή σας να με ορίσετε ως Επιστημονικό Υπεύθυνο αυτού του έργου μ ε τ ά τ η σ υ ν τ α ξ ι ο δ ο τ η σ ή σας...".
***Είδαμε, ότι κάπου εδώ αρχίζουν να ξεσκεπάζονται μόνοι τους οι αρνητικοί πρωταγωνιστές Παπαδημητρίου - Καρκαβέλας και αρχίζουν μια ηλίθια αλληλογραφία μεταξύ τους, προκειμένου να αποδείξουν, ότι το πραξηκόπημα που έκαναν ήταν νόμιμο!!!!!!
***Είδαμε ότι αυτή η αθλιότητα με τις πλάτες της δικτατόρισσας Νατάσας, συνοδεύτηκε με ένα μπαράζ τρισάθλιας κατασυκοφάντησης της Αν. Καθηγήτριας κ. Βασιλικής Καλούτση, από Παπαδημητρίου και Καρκαβέλα, με απανωτές αμφισβητήσεις των γνώσεων, του εξειδικευμένου έργου της στο Εργαστήριο, τις δημοσιεύσεις ή ανακοινώσεις της κλπ.
***Είδαμε επίσης, ότι οι εν λόγω "ηγήτορες" της ιατρικής επιστήμης, ενώ υποτίθεται διευθύνουν ένα επιστημονικό-εκπαιδευτικό εργαστήριο που θα παράγει νέες φουρνιές εξειδικευμένων στελεχών, θέλουν μετά μανίας τους Εκπαιδευτικούς μέλη ΔΕΠ του εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α. σαν ένα μάτσο κρέας, άχρωμα και άοσμα άχυρα, θέλουν έναν αχταρμά σκλάβων χωρίς προσωπικότητα, που κανένας δεν κάνει κάτι συγκεκριμένο, κι ας κάνει τα πάντα. Θέλουν αυτοί οι κύριοι, να καταληστεύουν τη δουλειά έρευνας όλων των καθηγητών που έχουν στη δούλεψή τους, για να εμφανίζουν τα αποτελέσματα των κορόϊδων, σαν δήθεν αποκλειστική δουλειά δική τους ή της Νατάσας τους (διαβάζεται τις εφημερίδες;;; μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα)!!!
***Είδαμε, ότι στις 16-11-2006, ο Καρκαβέλας με τον αέρα Νατάσας Καραμανλή, πήγε να στήσει μια παρωδία σύσκεψης του εργαστηρίου και έφαγε τη σφαλιάρα που σαφώς δεν περίμενε και ξανά τροχάδην, προσφεύγει στον Παπαδημητρίου, ο οποίος συνταξιούχος ων, συνεχώς παρεμβαίνει εξωθεσμικά και απροκάλυπτα, υπέρ του πολιτικά ισχυρού Καρκαβέλα. ΠΡΟΣΕΧΩΣ θα δούμε στο βάθος έλεος ...ομοτιμοποίησης!!! Έτσι Παπαδημητρίου??? Δημόσιο αίτημα της Καλούτση στις 12-9-2006, με άμεση σύνδεση του Εργαστηρίου για λειτουργία Απογευματινού Ιατρείου, και αναρωτιόνται οι δύο παρθένοι στις 16-11-2006 πως δεν το ήξεραν!!!!!!
***Είδαμε και την απροκάλυπτη απειλή, στα έγγραφα κυρίως του Καρκαβέλα.
***Είδαμε ότι ο ίδιος ο Καραμανλής και φυσικά ο Αβραμόπουλος ξέρουν τα πάντα, για το τι συμβαίνει στο Εργαστήριο Γ.Π.Π.Α.
***Είδαμε τον τρόπο ανάμειξης του Σαμπατακάκιου ΣΕΥΥΠ, όταν ζητήθηκε η αποκατάσταση της νομιμότητας.
Σήμερα, με τα νέα έγγραφα που δημοσιοποιούμε:

1. Βλέπουμε τον Διευθυντή πλέον Καρκαβέλα, κάτω από τη πίεση που του δίνουν τα άτυπα αξιώματα της πρωθυπουργικής συζύγου Νατάσας, αντιδρά στη νόμιμη σφαλιάρα που δέχθηκε, με διάψευση της έγγραφης απειλής του και συλλογή υπογραφών των υφιστάμενών του. Ένας νόμιμος διευθυντής, δεν χρειάζεται να επιβάλει τόσο "αυθορμητισμό".

2. Βλέπουμε νέα τρισάθλια επιστολή του συνταξιούχου Παπαδημητρίου, που αυτοδιαψεύδεται, αφού ξέρουμε ότι από τον Μάϊο 2004, δημόσια προόριζε τη κ. Βασιλική Καλούτση για διάδοχο στο εργαστήριο και τις αιματολογικές έρευνες, αφού προσπαθεί με αθλιότητα να εμφανίσει δαπάνες εξόδων κίνησης της κ. Καλούτση ως δήθεν απολαβές ο ξευτίλας για να τη προσβάλει και να την εκθέσει, αφού πάει να της φορτώσει ως ατομικά ωφελήματα τον εξοπλισμό του Εργαστηρίου (μικροσκόπια, κομπιούτερ κλπ), αφού του ξεφεύγουν και μαρτυρά ότι άλλοι επιστήμονες της ομάδας Καρκαβέλα, πρόκοψαν χρησιμοποιώντας ...άλλους κωδικούς!!!!!!!!!, μας βγαίνει ξανά έκπληκτος, για την πέρα για πέρα νόμιμη ενέργεια της κ. Βασιλικής Καλούτση, να ζητήσει ίδρυση Απογευματινού Εξωτερικού Ιατρείου στο ΑΧΕΠΑ, στα πλαίσια του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ. Κι αφού μας λέει ο περίεργος συνταξιούχος πως έχει ευνοήσει τη λειτουργία άλλων ερευνητικών και επιστημονικών προγραμμάτων, δεν μας ικανοποιεί τη περιέργεια και δεν μας λέει, γιατί υποστηρίζει την αρρωστημένη και στημένη συνολική άρνηση του προφέσορα της Νατάσας Καραμανλή, κου Καρκαβέλα, σε οτιδήποτε προτείνει ή επιχειρεί η κ Βασιλική Καλούτση. Μήπως γιατί στο βάθος μισοφαίνεται η ...ΟΜΟΤΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του συνταξιούχου Παπαδημητρίου και χρειάζεται την υποστήριξη Καρκαβέλα και Νατάσας Καραμανλή????????? ...Και συνεχίζει ο πολιτικός απατεώνας, να συκοφαντεί και να μιλά για ανυπαρξία επιστημονικών δημοσιεύσεων της Καλούτση, όταν ξέρει ότι τη προόριζε για διάδοχό του κι όταν ξέρει ότι η κ. Καλούτση έχει διδάξει σε περισσότερα επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια από οποιονδήποτε άλλον!!!!!!!!!!

3. Αφού εισπράττει τις ξένες πλάτες ο Καρκαβέλας, προχωρά σε αυτό που εκφράζει η αντιεπιστημονική δεοντολογία του. Αντί να στηρίξει τη προσπάθεια και νομιμότατη πρωτοβουλία της συνεργάτιδας του, που το άρρωστο μυαλό την έχει μονίμως οιωνοί αντίπαλο δέος που θέλει να την εξαφανίσει αλλά να συνεχίσει να την έχει σκλάβα της τεμπελιάς του και της κατάχρησης του ιδρώτα της, στέλνει στην Επιστημονική Επιτροπή του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, στις 30-11-2006 ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΘΙΓΟΜΕΝΗ, ΈΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗς ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ., επιβάλλοντας ΞΑΝΑ τον ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟ εξαναγκασμό, για προσυπογραφή του από τους υφιστάμενούς του στο Εργαστήριο Γ.Π.Π.Α.

Το ότι είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου, δεν του δίνει δικαιώματα να εξαφανίζει με πραγματική λύσσα, κάθε ιδέα, κάθε πρωτοβουλία, κάθε όνειρο.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΝΙ ΜΑΟΥΣ

Σκαρφάλωσα σαν τον Ταρζάν, κρεμασμένος ανάποδα από τα πόδια, πάνω στην ακακία, απέναντι από τα κρατητήρια του Εργαστήριου Γενικής Παθολογίας και Παθολογικής Ανατομικής.
Με 23 φωτογραφικές μηχανές και 14 βιντεοκάμερες κρεμασμένες στον λαιμό κόντεψα να πάθω το 2ο έμφραγμα.
Τι να πω για τα μπούτια μου, που κατατρυπήθηκαν από τα αγκάθια των ψευδομαρτυριών.
Τελικά τα κατάφερα και τράβηξα μερικές φώτο της Μίνι, της διάσημης ποντικίνας, που τη συνέλαβαν οι μπράβοι της δικτατόρισσας Αναστασίας Παζαρίτη και του φασιστικού καρκαβελισμού, που έχουν καταλάβει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και καταβροχθίζουν το ένα δικτατορικό μετά το άλλο, μαζί με όλα τα όπου γης ποντικάκια.
Ιδίοις όμασι, αντίκρισα την μήνη της σημαίας Αναστασίας, να μαστιγώνει τη Μίνι, να βγάζει μετά μανίας τους όνυχας ανήλικων τρωκτικών, να τα τρυπά με τεράστιες σύριγγες και να τους πίνει το αίμα αχόρταγα. Τέτοια δίψα για δικτατορικό δεν ματαείδα!!!
Στη διάρκεια του 3ου διαλείμματος, με αντιλαμβάνεται η όμορφη Μίνι Μάους, μου κάνει ματάκια, μου σκάει χαμόγελο και μου λέει "αντέχω" και θα τη σκάσω... Φύγε, μου λέει και τράβα να γράψεις ρεπορτάζ για μένα και όλα τα ποντικάκια, πλην έμμισθων κυβερνητικών τρωκτικών....
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΙΝΙ ΜΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΣΜΟΥ.

Κυριακή, 26 Απριλίου 2009

Δεν Είναι Μοντάζ Το Κουραδί Κοστούμι !!! Και ο Στόμας Οχετός !!!

ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ (=δεν κάνω πλάκα). ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ... ΕΙΝΑΙ 100% ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ Κουραδί ΚΟΣΤΟΥΜΙ !!! ΣΗΜΕΡΙΣ.
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΜΑΣ, ΝΑααα... Μουσολίνης του κερατά, εποχής 1935 με 40.
Και κάτι τις μου βρώμαγε... Χαλασμένη μουστάρδα ήτανε... Κλούβιο αυγό βαμμένο ήτανε... Θα σας γελάσω, γιατί το χρώμα μπερδεμένο ήτανε... Κι αν τούφυγε κανένας (και δεν εννοώ τον Αριστοτέλη Παυλίδη)... Αδιάφορο...
Και το ωραίο: βγήκε στο πολύ απότομο, να πει ότι δεν τα έκανε σκατά και ότι για όλα τα ελλείμματα φταίει σήμερα το ΠΑΣΟΚ του 2003 !!!!! !!!!! Το είπε... το είπε... κι είπα 'γω...
Λες, να την είχε αμολήσει τόσο δυνατή ο Σημίτης???

ΠΑΡΕ ΤΑ ΣΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΟΥ - ή ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

Λαομίσητε και ανικανότατε KOSTAS.

Άκουσα τους κύκλους σου (μάλλον των οπισθίων) να περιλαλούν για τα καθηγητηλίκια του μέλλοντός σου στο Αμέρικα, και χάρηκα αφαντάστως για τη κωλοφαρδία μας, ποσώς και τη δικιά σου.
Τούτο στη θύμηση μου φέρνει, τον αποτυχόντα Σημίτη, όστις προ της καταρρεύσεώς του, μας γνωστοποιούσε την επικείμενη αναβάθμισή του στη προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που παρατρίχα (παρασάγκας) του γλίτωσε, αλλά η ζήλια μας έμεινε.
Μανθάνω αποκρουστικότατε, ότι στο Γιουνιβέρσιτι της φανταστικής Matsamoutses or Massapoutses or Massahoutses or opos ki an legete, υπάρχει κενή έδρα στις διαστάσεις του κώλου και τρελαίνονται να τους επανέλθεις και να διδάξεις το πως καταρρέει μια οικονομία, ένα υπουργείο, ένα πρωθυπουργείο ορ ένα κάουντρι ολόκληρον!!!
Και τι άλλο μανθάνω ο δυστυχής.....
Είναι αποφασιστικά τα αμερικανάκια να σε αποσπάσουν από τα τυχερά μας, με δέλεαρ πρόσθετο που ενθαρρύνει την Αναστασία Παζαρίτη. Μανθάνω λοιπόν κρυφίως, ότι προσφέρουν εντελώς δωρεάν, τη δημιουργία νέας έδρας στο ίδιο Γιουνιβέρσιτι, στο γνωστικότατο αντικείμενο "εφαρμογαί του καρκαβελισμού στη σύγχρονη αιματολογίαν των αρουραίων κλπ τρωκτικών".
Σου γνωρίζω ψευδολογιότατε, ότι θα αποθάνω αν χάσουμε τέτοια ευκαιρία για τις προόδους σας και τη τεράστια διαφήμιση της κάουντρι μας. Προς ευόδωση αίσιου αποτελέσματος, σκέπτομαι να ξεκινήσω έρανο αγάπης εν τω λαώ, για να συγκεντρώσουμε το αντίτιμο των εισιτηρίων σας άνευ επιστροφής.
Παρομοίως, για να μη σου λείψουν οι ενθάδε γλείφτες, λέγω να ξηλώσουμε το άρτι φτιαγμένο σανιδένιο παρκέ σου και να σου προσφέρουμε πεσκέσι τους ΣΑΝΙΔΑΣ σου δια παντός.
Επειδή είμεθα και άτομα σκεπτόμενα για τη καλή σου τύχη, με πλήρη ηρεμία και ανακούφιση, κουνάμε το πιο μιξωμένο μαντίλι ή ότι κωλόχαρτο έχουμε και εκ βαθέων φωνάζουμε:
"ΠΑΡΕ ΤΑ ΣΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΚΙ' ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΟΥ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Μιλήσαμε σε προγενέστερη ανάρτηση, για το θέμα της διαπλοκής του ΣΕΥΥΠ και αποδείξαμε ότι ο Καραμανλής γνωρίζει τα πάντα, για τις "μαγκιές" του κου ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ στο ΑΧΕΠΑ και στην Ιατρική Θεσ/νίκης.
Στο διπλανό ντοκουμέντο, που είναι από το Πρακτικό 36/25-5-04 της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Ιατρικής, βλέπουμε τι είπαν κυρίως ο τότε Διευθυντής του Εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α., καθηγητής κ. Κ. Παπαδημητρίου, αλλά και ο ορισθείς διάδοχός του κ. Γ. Καρκαβέλας, που ξέρουμε ότι είναι και εκ των μεντόρων της ΝΑΤΑΣΑΣ στην ιατρική της εξέλιξη. Στο εν λόγω Πρακτικό, μόνο κολακευτικά λόγια υπάρχουν και από τα άλλα μελη ΔΕΠ που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Τμήματος. Εμάς μας ενδιαφέρουν αυτοί οι δύο κύριοι.
Το παρακάτω ντοκουμέντο 1α-1β, αποδεικνύει, ότι η Καθηγήτρια ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ και επιστήμονας με όλη τη σημασία της λέξης είναι και άξια επαγγελματική εμπειρία κουβαλάει όσο κανένας στο αντικείμενο και ερευνητικές ανησυχίες διέθετε και κότσια είχε και το κυριότερο: δεν ήταν γλύφτρα. Και έκανε αυτό που κανένας καθηγητής της Ιατρικής δεν κάνει: τήρησε το τυπικό και υπέβαλε γραπτή πρόταση στον μόνο καθ' ύλη αρμόδιο, τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής. Κατάλαβες Καρκαβέλα ή να το επαναλάβω;;; (κε Γάκη, μη σας παγιδέψουν να δώσετε εσείς τις απαντήσεις που χρωστάνε άλλοι - ξέρεις ότι ξέρω και τον Οργανισμό του ΑΧΕΠΑ και τι δικαιούνται τα μέλη ΔΕΠ στο Π.Γ.Ν.Θ.).
Γιατί Παπαδημητρίου μου και γιατί Καρκαβέλα μου, πέφτετε απ' τα σύννεφά σας;;; Γιατί μου κρύβετε τις διατάξεις νόμου που στειρίζετε τα ετοιμόροπά σας;;; Να σας πω εγώ: Γιατί οι καταπατημένοι νόμοι που δεν σέβεστε, άλλα λένε.
Από 2-2-2006 ήξεραν, γιατί η κ. Καλούτση, τίποτα δεν έκανε κρυφά σαν μερικούς μερικούς.
Με το ντοκουμέντο 2α-2β-2γ, η καθηγήτρια κ. Β. Καλούτση, κάνει πάλι, κάτι που κανένας καθηγητής της Ιατρικής δεν κάνει (γιατί το πως το κάνει το έχω διαπιστώσει και το έχω καταγράψει - το γράφω για να μη τη πατήσει ο κ. Γάκης και με λέει μετά κακό). Ζητά στις 12-9-2006, εγγράφως την άδεια από τον Διοικητή του ΑΧΕΠΑ (κ. Γάκη), για να λειτουργήσει Απογευματινό Ιατρείο και Διενέργεια Διαγνωστικών Πράξεων. Ενέργεια πέρα για πέρα νόμιμη. Κάθε άλλη κίνηση αν έκανε θα ήταν παράνομη. Έτσι δεν είναι κ. Γάκη;;;
Με το ντοκουμέντο 3α-3β, το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΑΧΕΠΑ, στις 25-9-2006 παρακαλώ, ναι μεν ενέκρινε ομόφωνα τη λειτουργία Απογευματινού Ιατρείου από τη κ. Β. Καλούτση, αλλά κάποιος βάζει τη τρικλοποδιά, για να συμφωνήσει ...ο ασυμφώνητος διευθυντής!!! Όλα έγιναν στο φως, έτσι Παπαδημητρίου;;; Έτσι Καρκαβέλα;;; και η απόφαση πήγε τροχάδιν στη Διεύθυνση του Εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α. Αν εσείς απουσιάζατε στις υπόγειες διαδρομές, δεν σας φταίει η Καλούτση!!!
Με τη συνταξιοδότηση του κ. Παπαδημητρίου, φαίνεται, ή ότι με την ανοχή του αποχωρούντος αυτοχρίσθηκε διευθυντής ο κ. Καρκαβέλας, ή ότι αφού αποχώρησε ο κ. Παπαδημητρίου και ενώ ήταν τυπικά συνταξιούχος, έχρισε διάδοχο στη διεύθυνση τον κ. Καρκαβέλα, ενώ όπως είχε δηλώσει στη Γενική Συνέλευση της 25-5-2004 (λίγο πριν φουντώσει το μεταπτυχιακό Καρκαβέλα - Αναστασίας (Νατάσας) Παζαϊτη (Καραμανλή), προόριζε ως διάδοχο την ...κ. Καλούτση!!!. Αυτή η ερμαφρόδυτη κατάσταση κράτησε περίπου 45 μέρες και τελικά αρχές Νοεμβρίου 2006, έγιναν οι... δημοκρατικές διαδικασίες, με τις οποίες επικυρώθηκε ο διορισμός του διαδόχου από τον συνταξιούχο καθηγητή. Επειδή η εξυπνάδα στο Ελλάντα, στον αξιοπρεπέστατο κύκλο των καθηγητών περιττεύει, κι επειδή πολύ μεγάλο το γενόμενο σούσουρο (και όχι λόγω της προχρισμένης Β. Καλούτση) ο Καρκαβέλας με τον συνταξιούχο Παπαδημητρίου, τακτοποίησαν τα υπάρχοντα κενά με τα ντοκουμέντα 4 και 5. Δεν είναι μαργαριτάρια;;; Σε αυτά διαφαίνεται και η ετοιμαζόμενη επίθεση εναντίον της Β. Καλούτση.
Εν τω μεταξύ, η Αναστασία Παζαϊτη, προοδεύει ιατρικώς υπό τη καθοδήγηση κυρίως του κ. Καρκαβάλα. Μαθαίνω δε ότι πολύ της αρέσουν τα αιματολογικά και τα ογκολογικά των ποντικών. Σύμπτωση;;;
Ενώ όπως είδαμε, οι απειλές Παπαδημητρίου και Καρκαβέλα είναι ξεκάθαρες στα ντοκουμέντα 4 και 5, η ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ, αποδεικνύει ότι τουλάχιστον δεν είναι ο βλαξ της παρέας και καταθέτει ΕΝΤΟΣ του Εργαστηρίου, τη τοποθέτησή της (ντοκουμέντο 6α-6β), που οι λεγάμενοι τη θεωρούν ...επίθεση.....
.....Και ο νέος διευθυντής Καρκαβέλας, με το ντοκουμέντο 7, συνεχίζει τη συνομωσία κατά της ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΛΟΥΤΣΗ. Δεν είναι ξεκάρφωτο - αυθόρμητα έγγραφο. Οι αλληλογραφούντες αυτοαποκαλύπτονται και γράφουν βλακωδώς για προφορικές συνομιλίες τους που έχουν προηγηθεί.
Το θέμα είναι τεράστιο και θα ασχοληθώ ξανά τη Κυριακή.

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΑΤΟ - ΚΑΙ ΒΑΤΟ - ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΟ, ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΚΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!!

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΚΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ. ΧΑΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ.

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2009

ΦΙΑΣΚΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Είδαμε προηγουμένως το φιάσκο των νεοδημοκρατών του Αβραγκιόζη στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
Τώρα, πρέπει να πούμε, ότι είδαμε και την αντίστοιχη παπαριά των γαλαζοπράσινων αετών του Γιώργου Παπανδρέου, ως και του ιδίου.
Κάποιος πρέπει να τους πει ότι δεν έχουν καμιά επαφή με το κοινωνικό περιβάλλον.
Κάποιος πρέπει να πει στον φιλόδοξο πλέον Γιωργάκη, ότι το ξεφούσκωμα είναι πανεύκολο, για ένα κόσμο που αγριεύει όλο και περισσότερο από αγανάκτηση.
Κάποιος πρέπει να του πει, ότι δεν έχουμε στραβομάρα, για τον εύκολο εγκλωβισμό του από 10-20 γαλαζοπράσινους αλήτες.
Κάποιος πρέπει να του πει, ότι δεν αρκούν 5-6 νερόβραστες φωτογραφίες.
Κάποιος πρέπει να του πει, ότι τα προβλήματα στο χώρο της υγείας είναι συγκεκριμένα, τα ξέρουμε, ξέρουμε και τους γαλαζοπράσινους απατεώνες που είναι πάντα μόστρα και μαζί του.
Θέλω να μου πει, όχι ότι ξέρει αυτό που βλέπει κι ένας τυφλός, ούτε ότι έχει τις λύσεις ως ΠΑΣΟΚ. Τέτοιες έχει κι η ΝουΔου. Θέλω να μου πει συγκεκριμένες κινήσεις, βήμα-βήμα τις περιλάλητες λύσεις, μαζί με τους ...λυσαδόρους του.
Θέλω να του πω, ότι δεν περιμένω τον κάθε Φλωρίδη και τις παρεούλες του, για συνέχιση της λεηλασίας. Εσύ όμως Γιωργάκη μου, μου κρατάς τις λύσεις κρυφές κι έτσι σου κρατάω κι εγώ κρυφές τις δικές μου εκπλήξεις.
Γιωργάκη μου, τυφλός ήλθες, στραβός έφυγες από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

ΝΕΕΣ ΠΑΣΟΚΟΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Και τώρα ΠΑΣΟΚ-ΒΑΝΚ
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια ν’ αποφύγουμε τον «πειρασμό» σχολιασμού των «νέων σύγχρονων πολιτικών ηθών», που επιχειρείται εκ νέου να εισαχθεί στο ελληνικό πολιτικό στερέωμα.
Είδαμε σχετικές αναρτήσεις (ΕΡΧΕΤΑΙ Η PASOK VISA ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!! - ΠΡΕΖΑ TV, Νάτη, νάτη, η VISA του ΠΑΣΟΚ! - Η Αλήθεια να Λέγεται), θυμηθήκαμε το προφητικό κείμενο του Σπύρου Χατζάρα, τον Οκτώβρη του 2008: Και τώρα ΠΑΣΟΚ-ΒΑΝΚ για να φάει και ο φτωχός και μια δική μας ανάρτηση: Μπορεί ένα λαϊκό (έστω μη αριστερό) πολιτικό κόμμα να λειτουργήσει με όρους ελεύθερης αγοράς και νεοφιλελευθερισμού;…
Είναι δεδομένο ότι εκείνη η άστοχη «κίνηση» είχε αποφευχθεί. Δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια που είχαν ακούσει τα εξ’ αμάξης… Είναι σαφές ότι εκείνη την περίοδο το πολιτικό κλίμα δεν ήταν κατάλληλο............................................

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΛΟΚ
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Να θυμίσω τις μαλακίες για βιομηχανία υγείας και βιομηχανία παιδείας;;;;;;; Τουλάχιστον Γιωργάκη μου, παίξτη με το ένα χέρι, για λόγους ...εθνικής οικονομίας. Έχουμε που έχουμε το έλλειμμα μεγάλο...... Ρε τι πάθαμαν....... μας βλέπουν και μικρά παιδία.........

Τρίτη, 21 Απριλίου 2009

ΕΝΘΥΜΙΑ 3 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
...............Ο γιος του πετροκότσυφα 'ρχινά
Σκοπό γκυκό,
Τραγούδι, την ελπίδα,
Να ξαστερώσεις ουρανέ ζητά,
Το δάσος έχει μόνο για πατρίδα................

ΕΝΘΥΜΙΑ 2 ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΗΣ C.I.A. ΣΤΗ ΠΑΝΤΕΙΟ

ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ


ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ C.I.A. ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Α.Ε.Ι.

ΕΝΘΥΜΙΑ 1 ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ


ΑΜ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821
ΑΜ, ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΣΦΑΖΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 1922
ΑΜ, ΣΠΟΥΔΑΖΕΣ ΣΤΗ CIA, ΟΤΑΝ Ο ΤΙΤΟ ΕΧΤΙΖΕ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" YOGOΚΡΑΤΟΣ
ΑΜ ΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΗΣΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ
ΑΜ, ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΚΑΝ ΤΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΠΑΝΤΕΙΕ ΜΑΛΑΚΑ.