Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΕΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ BOTSOVALIAS

Μόλις πληροφορήθηκε τις γεναίες πρωτοβουλίες του Έλληνα ομολόγου του κ. Αβραμόπουλου Δ., για δίωξη των ατεκμηρίωτων και αφανισμό των τεκμηριωμένων, ο εξοχότατος της Υγείας και της κοινωνικής παραφροσύνης της Βοτσοβαλίας, κ. Canibal, έδωσε εντολή στον General Inspektora ygeias of Botsovala, κ. Σαββατάκις, για να δράσει.
Ο Generale ygeias mr Savatakis, αρπάζει αμέσως στην αγγαλιά του τη τρυφερή και πολυαγαπημένη του καραμπίνα και ουρλιάζει: "ariba-aribaaa Botsovales kai Botsovaliotises. Πάμε να πάρουμε τη τρικλοπολιτσά".
Πιστά φωτοαντίγραφα του γενικού αρχηγού, ο κάθε Botsovaliotis παίρνει αγγαζέ τη Botsovaliotisa που του ανήκει δικαιωματικά, και ξεχύνονται σε αγρούς και λαγκάδια να συλλάβουν τα ατεκμηρίωτα. Περιπλανηθέντες σαν ξωτικά επί ημέρας τρεις και ωρας δεκατρείς, Botsovoliastikan χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν, προς πίκρα των Botsovaliotison.
Καθ οδόν προς το κονάκι του μεγάλου Generale, εις εξ αυτών, ονόματι kapelakias, αρπάζει την καραμπίνα του Generale και της αλλάζει τα φώτα.
- Μπρε, τι κάνεις στη κάνη της αγαπημένης καραμπίνας μου; ρωτά αγριεμένος.
- Στη γυαλίζω μεγάλε αρχηγέ. Να, δες και συ πως της καθάρισα τη κάνη για να σου κάνει.
- Α! είπα και γω. Λοιπόν inspectores της Botsovala, ξεκουραστείτε, γιατί αύριο σας θέλω δυνατούς. Θα ανέβουμε στο Makedonistan, να θάψουμε μερικές τεκμηριωμένες που κυκλοφορούν αδέσποτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου