Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Δ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!!
Δημοσιεύουμε σήμερα κατ΄ αποκλειστικότητα, το χαλασμένο φωτοτυπικό του κ. υπουργού.
Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας μας, χωρίς να χρειάζεται να είναι εν ενεργεία grade inspectoras, το μηχάνημα είναι σε μαύρο χάλι. Στη κυριολεξία τάφτυσε, που λέμε κι εμείς οι ποπολάροι.
Παρά τις ανεργώδεις, τις αφιλότιμες και εναγώνιες προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου του κ. Αβραμόπουλου, το φωτοτυπικότατο δεν κατάφερε να συνέλθει, με αποτέλεσμα να νιώθει ο υπουργός τα χέρια του κομένα.

(Αμήν).

Σύμφωνα με πληροφορίες του μόνιμου ανταποκριτή του "AVRAGIOZ" από την οδό Αριστοτέλους, ο φιλότιμος και πανάγαθος υπουργός, εξαναγκάζεται να γράφει αντίγραφα μόνος του από το P/C, χάνοντας χρόνο από τα κύρια καθήκοντα ακυβερνησίας του. Για του λόγου το αληθές δείτε και μόνοι σας τα παρακάτω έγγραφα που αφορούν το ίδιο θέμα:

Αφορούν τον πρόεδρο και το δ.σ. του ΕΚΑΒ, τους οποίους ανακηρύσσει αθώους μέχρι και οσιονεομάρτυρες του εμπαθούς πρώην επιθεωρητή, που τους κάρφωσε, λόγω ανευθυνότητός τους (ολονώνε).
Φυσικά, λόγω των οξέων προβλημάτων εκ του φωτοτυπικού μη όντος, κατά την αναπαραγωγή αντίγραφου νο 2, δεν ήταν δυνατόν να αποφύγει ακόμα και ένας μεγάλου βεληνεκούς πολιτικάντης ή και πολιτικός τα ανθρωποειδή λάθη, τα οποία βεβαίως και τα έχει αντιληφθεί ο πανεξυπνότατος υπουργός, και είπε ότι τα έκανε χάριν και παπάριν αστεϊσμού. Και εις ημάς αρέσουν τα λάθη και οι αστεϊσμοί,
κυρίως εκείνα και ετούτα που γίνονται για αγαθό σκοπό, δηλαδή υπέρ της σωτηρίας και αθωότητος των της ΝουΔου τέκνων στο ΕΚΑΒιον.
Επειδή τον αγαπώ τον υπουργό, και προς αποφυγήν βλακώδους λάθους του επιτελικού του γραφείου, του λέγω ότι τα αστεία έγγραφα είναι αμφότερα και γνησιότατα και επικυρωμένα νομίμως. Αυτάααααααα....

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΡΕ...
    ΑΡΟΝ ΤΟΝ ΚΡΕΒΑΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ.
    ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ" ΜΕΧΡΙ ΤΟ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ" ΜΟΝΟ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΒΑΔΗΝ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥ "ΕΣΥ", ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή