Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

π. ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΕΚΑΒ

Ο πρώην ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Υ.Υ.Π. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, που ως γνωστόν εκπαραθυρώθηκε παράνομα απο τον ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ & τον Σαμπατακάκη λόγω των ΕΔΕ που διενήργησε για τον ΕΟΦ και το ΕΚΑΒ, δήλωσε αποκλειστικά στον "AVRAGIOZ" τα παρακάτω :

1. Ο π. Επιθεωρητής Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Ν. Αρβανίτης, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν επίσης πρόσφατες κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και δεν αποδέχεται ότι μπορεί να γίνεται συσχετισμός της έρευνας που είχε διενεργήσει, με νέα γεγονότα.

2. Ο π. Επιθεωρητής κ. Νικόλαος Αρβανίτης, μόλις είχε πληροφορηθεί, τη μη σύννομη απαλλαγή του Προέδρου και Δ.Σ. του ΕΚΑΒ και του Γενικού Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ, και τη προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί η έκθεση ΕΔΕ, μόνο για καταχρηστική δίωξη των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας, διαμήνυσε έντονα τόσο προς το Σ.Ε.Υ.Υ.Π., όσο και προς το Σωματείο Εργαζόμενων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, ότι θα σταθεί στο πλευρό των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ, και αν χρειαστεί, θα παραστεί σαν μάρτυρας υπεράσπισής τους σε δίκη.

3. Για τα προβλήματα και τη κατάντια του ΕΚΑΒ, αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι, ο γνωρίζων τα πάντα υπουργός Αβραμόπουλος Δημ., ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΕΚΑΒ, ο γενικός επιθεωρητής του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Σαμπατακάκης και οι Γραμματείς και φαρισαίοι του υπουργείου υγείας.

Τέλος ο π. Επιθεωρητής δήλωσε, ότι θα χρησιμοποιεί τον "AVRAGIOZ", για να παρουσιάζει τις εμπειρίες που είχε, κατά την 6χρονη θητεία του στο Σ.Ε.Υ.Υ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου