Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: Η ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Τη σαπίλα και τη βρωμιά της επαγγελματικής δημοσιοκαφρίλας προσπαθούν τώρα κάποιοι τιποτένιοι πολιτικάντηδες με την μάσκα του Blogger, να την μεταφέρουν και στη μπλοκόσφαιρα. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ και μ’ένα κλικ ρίξτε τους στην ανακύκλωση.Quantcast

γράφει ο: ”αλεξικέραυνος”

Άργησαν κάποιοι αλλά τελικά το κατάλαβαν το κόλπο…. Είδαν πως τα ψέμματα και οι ρουφιανιές τους για μικροπολιτικές σκοπιμότητες δεν περνάνε πλέον μέσα απο τις κωλοφυλλάδες τους (που η κυκλοφορία έφτασε κοντά στο απόλυτο μηδέν) και σκέφτηκαν τον εύκολο δρόμο: Αφού σου λέει ο κόσμος διψάει για υγιή και αμόλυντη ενημέρωση και την ψάχνει διαλέγοντάς την μέσα απο το διαδίκτυο και ειδικά απο τα Bloggs, ας φτιάξουμε κι εμεις μερικά Ιστολόγια μπας και τους παραπλανήσουμε, αφού θα τους δώσουμε κι ενα ωραίο ονοματάκι! Κι έτσι ο κόσμος θα διαβάζει τις ειδησούλες και τις θεσούλες μας που θα περνάμε (όπως εμεις πάλι τις θέλουμε) Έτσι όπως κάναμε και στις εφημερίδες που γράφαμε πριν. Θα του ρίχνουμε το τυράκι στη φάκα δηλαδή, με άλλα λόγια !!!!! Κάπως έτσι σκέφτηκαν ορισμένοι “λυκάνθρωποι” της σάπιας ενημέρωσης με μάσκα προβάτου … Κι απ’ ότι βλέπουμε σήμερα ο χαμός γίνεται εκεί στη Δυτική Στερεά, σε Αιτωλοακαρνανία μεριά και όχι μόνον. Τους έδωσε βέβαια την αφορμή κι ο διαπλεκόμενος “ζούγκλας” με τα ληβελογραφήμματά του (ο γνωστός “φονιάς” του Γκιόλια για να μη ξεχνιόμαστε), όχι βέβεια πως δεν την έψαχναν— για ν’ αρχίσουν να κατηγορούν και να σηκοφαντούν έναν δήμαρχο για τις ερωτικές του επιδόσεις, όπως λένε.

Ρε αλήτες της δήθεν ενημέρωσης, γιατί επιλέξατε το παρόν timing για να ξεράσετε τις γελοίες αποκαλύψεις σας??? Σεις που τα γνωρίζατε απο μηνών τα σπουδαία “γεγονότα”. Σεις που μπήκατε και στην κρεββατοκάμαρά του και είδατε και τα μαλλιοτραβήγματα των δυο γυναικών !!! Σεις που κόπτεστε για το αν του “σηκώνεται” ή όχι και πόσο πολύ μπορεί να γαμ@@ει ο δήμαρχος. Σε σας απευθύνομαι ρε βρωμιάρηδες του κερατά! Αλλά σταματήστε το ωραίο σας παραμυθάκι , αυτό του αγνού κι έγκυρου Blogger μέσα απο την εως τώρα καθαρή μπλοκόσφαιρα που εξ αιτίας σας πάει να βρωμίσει, έτσι όπως έχετε καταντήσει και τους χώρους της πάλαι ποτέ καθαρής και γνήσιας δημοσιογραφίας.

Γνωρίζουν καλά (και παρά την επιμονή σας) όλοι κι εκεί σε Ναύπακτο μεριά – αλλά κι αλλού - πως πίσω απο τα σάπια κείμενα των νεόφερτων κεκαλυμένων “bloggers- φονιάδων” που ασχολούνται με το ”ροζ live-style” και τις ιστορίες κρεββατοκάμαρας, κρύβονται δημοτικά κι άλλα πολιτικά συμφέροντα κάποιων βρωμερών νταβατζήδων της ντόπιας κοινωνίας, που θα πρέπει και ο αναγνώστης του διαδικτύου να τους απομονώσει ΑΜΕΣΩΣ! Και θα το κάνει να είστε σίγουροι γι’ αυτό! Σας πήρανε χαμπάρι !

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ στους φίλους επισκέπτες της μπλοκόσφαιρας: Βλέπετε να ξεπετάγονται στην οθόνη κάποια “Bloggs” που κατηγορούν ασύστολα με γελοία επιχειρήματα του τύπου “ο τάδε έχει γκόμενα” ή “ο δείνα απατάει τη γυναίκα του” κι άλλες τέτοιες μαλ@@@ιες ,??? η άμεση απάντησή σας θα είναι : Μ’ενα κλικ στον κάλαθο της ανακύκλωσης. Σβήστε τους όλους αυτούς τους “Καρα-Δελη- καρακατσαναίους” απ’ το χάρτη της ενημέρωσής σας. Είναι ό,το πιο βρωμερό έχει γεννήσει αυτός ο τόπος, είναι ανθέλληνες με δόλιους και ύποπτους σκοπούς, οι δε περισσότεροι είναι και “τουρκόσποροι” …. κι Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

Αναρτήθηκε από cretanpatriot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου