Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ ΒΙΛΑΕΤΙΑ ΣΤΗ "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ" - ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΩΡΑ'Ι'ΤΗΣ, ΒΟΛΕΨΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ.
ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΝΑ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ. 
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΩΡΑ'Ι'ΤΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.", ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ.
ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝ???
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΩΡΑ'Ι'ΤΗ, ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΩΡΑ'Ι'ΤΗ. 
ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ????
ΜΕ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΥΤΕ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΟΥΣΙΩΝΗ --- ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ"
================================================== 
Το θέμα είναι πάντα πολιτικοοικονομικό και όταν εξάγεται η έννοια της ευθύνης, ο πολιτικά υπεύθυνος-υπόλογος, που πάντα ξέρει να αναζητά και να επιζητά το ανάξιο χειροκρότημα και το εμετικό γλύψιμο, είναι άξιος δικαιούχος του χεσίματος και του δημόσιου φτυσίματος. Όταν καταργηθούν τα γλοιώδη ψευδοχειροκροτήματα δια ροπάλου, τότε εύλογα οι δικαιούχοι έντοκων προεκλογικών γραμματίων, να βάλουν στο τραπέζι θέματα αξιοπρέπειας και τιμής που ποτέ δεν είχαν. Ως τότε τα περιώνυμα κοινωνικοσπουδαστικά χρυσόβουλα στην άκρη, γιατί έτσι κι αλλιώς και εκεί μπορούμε να πετύχουμε ισοπαλία.
ΓΚΕΚΕ ...Μωραϊτη????? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου