Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΠΟΣΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΤΕΡ ΣΑΛΑΣ ???

Από προηγούμενες αναρτήσεις, θα διαπιστώσατε ότι υπάρχει θέμα με την ονοματολογία του ονόματος Σάλας - Salas. Μου είχαν στείλει κάποιες έρευνες, είτε για τον Μιχάλη Σάλα είτε για κοντινά πρόσωπα, με εβραϊκό συσχετισμό. Δύο εκδοχές υπάρχουν:
ή ότι το "Σάλας" προέρχεται από τη ρίζα του Ελληνικού "σαλός"=χαζός-βλαμμένος,
ή ότι το "Salas"προέρχεται από μία εκ των Εβραϊκών λέξεων Salas, Salah, Salaz, Salazar. Στη δεύτερη περίπτωση, και τα 4 ονόματα είναι ιδιαίτερα σπουδαία έως παντοδύναμα και ιστορικά στον χώρο του Ιουδαϊσμού.
Προσωπικά, αν τυχόν με αφορούσε προσωπικά η ονοματοδοσία και είχα επίθετο που προερχόταν από το "σαλός", θα το είχα αλλάξει. Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ένας Σάλας και αν τον αφορά, θα πρέπει να το εξηγούσε ο ίδιος, που πάλι πιστεύω ότι δεν θα το κάνει, ακόμα κι αν ήταν ....σαλός. Δείτε μια από τις δεκάδες τρανταχτές περιπτώσεις που βρήκα: Ένας Εβραίος Salas, που έγινε ιερέας Μεθοδιστών και ξανάγινε ορθόδοξος Εβραίος!!!!!!!!!:
Κατάλογος των 40 χριστιανών κληρικών, οι οποίοι εκ νέου / μεταπήδησαν στον Ιουδαϊσμό...........17) Carlos Salas Σαμουήλ, πρώην "ιερέας" Methodist, αυτός μετατρέπεται σε Ορθόδοξο Ιουδαϊσμό. [Http://www.jewishresearch.org/BL_archives/12_16_04BL.htm # ραβίνος]"

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Το παρακάτω άρθρο της Kosher, αφορά Ιουδαίους που είχαν "εκχριστιανισθεί" για να εισβάλλουν σε κάποιο "χριστιανικό" δόγμα ή αίρεση και ξαφνικά ξαναφωτίστηκαν και επέστρεψαν στον ...."Ορθόδοξο" Ιουδαϊσμό!!!!!
Η
Kosher είναι παγκόσμια Ιουδαϊκή πολιτικοοικονομική οργάνωση ακραίων Σιωνιστών, μέσα από την οποία οι Σιωνιστές ελέγχουν το διεθνές εμπόριο και τις υπηρεσίες στα πρότυπα της κόζα-νόστρα. Στις ΗΠΑ κανένας δεν μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος, αν δεν παραδοθεί στην  KOSHER και στην AIPAC.
Δική μου έρευνα έδειξε, ότι τα επίθετα Salas, Salah, Salaz, Salazar, είναι από τα πλέον διαδεδομένα επιφανών (και φανατικών) Σιωνιστών. Από τον τεράστιο αριθμό περιπτώσεων που βρήκα, διάλεξα το παρακάτω αρχείο της
Kosher για χίλιους δυο λόγους και κυρίως επειδή για την εν λόγω ...φίρμα έχουμε και έχουμε δημοσιεύσει αρκετά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου