Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Ο "ΜΑΧΙΜΟΣ" ΑΡΧΗΓΟΣ (ΓΕΕΘΑ) ΚΑΙ Ο ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ!

O «ΜΑΧΙΜΟΣ» ΑΡΧΗΓΟΣ (ΓΕΕΘΑ) ΚΑΙ Ο .ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ!
Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που οι ένοπλες δυνάμεις διοικούνται από τον στρατηγό Γράψα Δημήτριο, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΣ, είτε από τη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Η επιλογή του έχει γίνει με καθαρά κομματικά κριτήρια καθώς είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι δεν γνωρίζει ούτε μια ξένη γλώσσα και στις συνομιλίες του με όλους τους ξένους (ακόμα και με τους Τούρκους) χρησιμοποιεί διερμηνέα!!!
Ο κ. Γράψας υποτίθεται ότι τον ενδιαφέρει το αξιόμαχο των ΕΔ , το παίζει ακριβοδίκαιος και άμεμπτος και κόπτεται για την επάνδρωση των μάχιμων μονάδων. Κατά βάση όμως αδιαφορεί για όλα τα προβλήματα των στελεχών των Ε.Δ., ακόμα και αν αυτά αφορούν την υγεία. Να θυμίσουμε ότι έχει προσπαθήσει να διώξει από το στρατό στελέχη που αρρώστησαν χωρίς να ενδιαφέρεται για την επιβίωση των ιδίων αλλά και των οικογενειών τους.
Παρόλα αυτά ο γλωσσομαθής κ. αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρήκε από χρόνια τον τρόπο να εφαρμόζει τις «ακριβοδίκαιες» διαταγές του για όλους τους άλλους, αλλά όχι και για τα «δικά του παιδιά». Ορίστε η περίτρανη απόδειξη:
Ο Ταγματάρχης πυροβολικού Σιωνίδης Αλέξανδρος με ΑΜ 50776 είναι ανηψιός του,(από το σόι της συζύγου του, η σύζυγος του κ.Γράψα είναι αδελφή με τον πατέρα του ταγματάρχη). Έχει λοιπόν να πατήσει το πόδι του σε μάχιμη μονάδα τουλαχιστον 10 χρόνια! Ο Έβρος και τα νησιά είναι γι΄αυτόν απαγορευμένος προορισμός. Εξηγούμε:
-Με τις μεταθέσεις του 1999 έφυγε από την μονάδα του και ήρθε στη Αθήνα στην 180 ΜΚ/Β ΧΩΚ.
-Με τις μεταθέσεις του 2006 (Φ.411.13/9/305069/Σ.646/24 Μαρ 2006/ΓΕΣ ΔΠΒ/1) πήγε στην Πάρνηθα(πάλι Αθήνα!) σε μία θέση «φιλέτο» σε ραντάρ της αεροπορίας!
-Με τις μεταθέσεις του 2008 (Φ.411.12/2/269609/Σ.1105/27 Μαίου 2008/ΓΕΣ/ΔΠΒ/1) πήγε από την Πάρνηθα στην Θεσσαλονίκη, σε άλλη θέση «φιλέτο» στο Νατοικό στρατηγείο και ακόμα είναι εκεί. Όσο ο θειούλης ΑΓΕΕΘΑ είναι στα πράγματα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
-Eίναι απορίας άξιον πως ο αξιωματικός αυτός έγινε ταγματάρχης αφού για τις προαγωγές απαιτείται και χρόνος διοικήσεως. Που διοίκησε τελικά? Ή μήπως του γράφτηκε πλασματικός χρόνος ?
-Οι μεταθέσεις σε Εβρο και νησιά δεν πρέπει να είναι για όλους ? Πως γίνεται ο ανηψούλης να μην έχει φύγει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 10 χρόνια τουλάχιστον και συνεχίζει ακάθεκτος?
Από τα παραπάνω φαίνεται ότι ο ταγματάρχης πυροβολικού Σιωνίδης Αλέξανδρος με ΑΜ 50776,την περνάει «ζάχαρη» την τελευταία δεκαετία, ενώ οι αυστηρές διαταγές του θειούλη του,οι μεταθέσεις, οι ασκήσεις και οι λοιπές δυσκολίες του στρατού, είναι για τους άλλους, όχι για αυτόν. Η καλύτερη λοιπόν ειδικότητα στο στρατό είναι «ανηψιός του κ.ΑΓΕΕΘΑ».

Σου εξασφαλίζει σχεδόν το αμετάθετο όχι στην παραμεθόριο αλλά σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!!!
Τα παραπάνω στοιχεία είναι πέρα για πέρα αληθινά.
Παρακαλούμε λοιπόν τον κ. ΑΓΕΕΘΑ και τα πέριξ από αυτόν γραφεία, που στελεχώνονται από τις κορούλες των κολλητών του -κυρια Πουλοπουλου και άλλες- να τα επιβεβαιώσουν ή να τα διαψεύσουν αν διαθετουν διαφορετικα στοιχεια.
Κ.Γράψα μήπως τελικά δεν ξέρετε τίποτα, αλλά όλα οφείλονται σε τυχαία τυπογραφικά λάθη των διαταγών μεταθέσεων?
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
Μας έχουν γραμμένους και με τον Γράψα του γράψαντος "ΟΡΙΖΟΝΤΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου