Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ: ΜΙΑ ΝΤΑΜΤΖΑΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΙΝΟΠΟΙΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ.

ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΣΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.
Τέτοια κόντρα εκ του πουθενός και του τίποτις.
Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια Δεν το μπορούσα. Κάτι έπρεπε να κάνω και γέμισα το κοινοβουλευτικό με μικροκάμερες και μικρομικρόφωνα και μικροπράκτορες. Λόγω του Προεδρικού λουκέτου της βολευτικής αίθουσας, άργησα να παραλάβω τα αποδεικτικά και το κούριερ ήταν κτυπημένο και αυτό από τη κρίση του αδιάθετου οίνου.
Ναι ορθά ακούσατε. Ο οίνος στην εντατική λόγω απουλησίας κι ο δυστυχής Πάγκαλος, εξαναγκάζεται να καταπίνει τα αποθέματα, για να μη μείνουν απούλητα και ξινίσουν
Όποιος δεν πιστεύει τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, να ρίξει μια ματιά στο πρωτοσέλιδο, του ένθετου "οικονομία" του "Κόσμος του Επενδυτή" και μετά σελίδα 21. Μιλάμε για γενικό φουντάρισμα και ο Πάγκαλος οίνος στο κατώι.
Από την απομαγνητοφώνηση των ακροαστικών μας μάθαμε επί πλέον των λοιπών ερευνητών, ότι ο τρισδιάστατος Θόδωρος, εκνευρίζεται με την Αλέκα Παπαρήγα, γιατί τη θεωρεί υπεύθυνη, επειδή τα μέλη του ΚΚΕ δεν κρασοπίνουν και μάλιστα παγκαλικά κρασιά.
Αποτέλεσμα της νέας ταύτης οικονομικής κρίσης, είναι να εξαναγκάζεται ο Πάγκαλος, να καλύπτει τις δαπάνες κρασοπαραγωγής με την βολευτική του αποζημίωση, ενώ έχει στόματα να θρέψει και γυναίκα στο σπίτι.
Στη παραπάνω "αποκλειστική" φάση, αποκρυπτογραφήσαμε να ζητά από την Αλέκα, να του καλύψει τις ζημίενς.
Ο George, κάτι πήγε να κάνει, αλλά μόλις κατάλαβε ότι ανεμοστρόβιλος θα τούπαιρνε το κόμμα και θα το διαλαλούσε με παγκαλικά, λέει άστο και αναχώρησε στην επαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου