Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΜΕ 151 ΛΑΔΩΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ημερομηνία, Πέμπτη 7-5-2009, πρέπει να γραφτεί ως μια ακόμα μέρα ντροπής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η τρισάθλια κυβερνητική πλειοψηφία της ΝΔ του Κωστάκη Καραμανλή και της Αναστασίας (Νατάσας), συμπεριλαμβανομένων όλων των όπου γης, λαδωμένων ποντικών και χοίρων, μετά από ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή που προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ, με 151 ΝΑΙ, νομιμοποίησαν με νόμο της ντροπής, τις παράνομες εξωσυμβατικές προμήθειες των αβραγκιόζηδων των Δημόσιων Νοσοκομείων, όλων των παρανομιών υπουργίας Αβραμόπουλου.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση μιλά για σκανδαλώδη ντροπολογία. Είναι γεγονός ότι τέτοιες "κοινοβουλευτικές" αθλιότητες, νομιμοποίησης της κλεψιάς, ούτε στους ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ δεν γίνεται.
Οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, κάνουν λόγο για "Βουλή Καθαρτήριο των παρανομιών της κλίκας Αβραμόπουλου" και αντέδρασαν δυναμικά, γιατί η κυβέρνηση και ο Αβραμόπουλος, τους κάλεσαν να ψηφίσουν για μια ρύθμιση, χωρίς να τους αποκαλύπτει ο Υπουργός Υγείας, το κόστος των προμηθειών, αλλά ούτε και το είδος προμηθειών!!!!!!
Ο Αβραγκιόζης του Υπουργείου Υγείας, υποστήριξε ψευδόμενος στους δημοσιογράφους, ότι δήθεν οι προμήθειες συσσωρεύτηκαν το χρονικό διάστημα που δεν ίσχυε ο νέος νόμος!!! ΚΑΙ ?????? Κι αν είναι έτσι, επί ποίου ισχύοντος αλιτήριου υπουργού έγιναν οι κλοπές του ιδρώτα των φορολογουμένων?????? και συμπλήρωσε ο μεθυσμένος, ότι οι παράνομες προμήθειες που έκαναν αυτός και η παρέα του... επινοήθηκαν για να γίνονται πιο γρήγορα οι προμήθειες=κλεψιές.
Για τους κοπρίτες, που πότε-πότε εμφανίζονται ως δήθεν διαφωνούντες, τους χαρίζω διπλό φτύσιμο, γιατί είναι δυο φορές ξεδιάντροποι. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν????? Αυτοί θα πάρουν πρώτοι δρόμο. Η ώρα τους πλησιάζει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου