Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, ΛΑΟΣ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ
τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές των κομμάτων:
1.- Των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ
Διότι θεώρησα τρισάθλιες τις δικαιολογίες του αρχηγού τους και πρώτου υποψήφιου του ψηφοδελτίου, για τις θέσεις του στα Εθνικά Θέματα. Ακόμα και αν δεν είναι κατευθυνόμενος, θα πρέπει να τον θεωρήσω πολιτικά ηλίθιο, διότι ο πολιτικός όρος της καλής θέλησης, έχει σαν βασική πολιτική προϋπόθεση, την ύπαρξη πολιτικής αμοιβαιότητας μεταξύ των διακρατικών διαφορών.
Επίσης αν τον ρωτήσω, τι σχέση έχουν στελέχη του μηχανικοί, με υπεργολαβίες δημόσιων έργων (σύμβαση με τους εργολάβους και όχι απ' ευθείας με το δημόσιο) και αν ή σχέση τους είναι αντιοικολογική, δεν θα μας απαντήσει.
Σε κάθε περίπτωση, κυρίαρχο ζήτημα είναι το πρώτο.
2.- Του ΛΑ.Ο.Σ.,
Διότι ο αρχηγός του, στη προσπάθειά του να ανακόψει πιθανή στροφή δυσαρεστημένων προς το αντίπαλο κόμμα ΚΚΕ, καταφεύγει στη συκοφαντική δυσφήμισή του, επιχειρόντας να εξισώσει τα γνωστά και τεράστια σκάνδαλα της κυβέρνησης Καραμανλή, με τη νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα εκδοτικής επιχείρησης. Συγκεκριμένα ο Καρατζαφέρης, ταυτίζει παράνομα το κόμμα ΚΚΕ με την εκτυποεκδοτική επιχείρηση που ανήκει στο ΚΚΕ, παραγνωρίζοντας τη νόμιμη σύσταση και μακροχρόνια λειτουργία της επιχείρησης αυτής στο Ελληνικό καθεστωτικό έννομο πλαίσιο. Τα υπονοούμενα του Καρατζαφέρη, για την ανάθεση εκτυπωτικών εργασιών, από την Α.Ε. Ο.Π.Α.Π., στην εκδοτική επιχείρηση, στα πλαίσια του ιδιωτικού δικαίου, είναι τρισάθλια:
>>>>> α.- Διότι αν υπήρχε κάτι επιλήψιμο, έπρεπε να στρέφεται μόνο κατά της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και κατά της κυβέρνησης, αν μέρος του κεφαλαίου της κατέχει το δημόσιο και δεν το έκανε ποτέ. Επομένως, αν η συμπεριφορά του ΟΠΑΠ είναι νόμιμη, δεν έχει δικαίωμα να αναζητά επιλήψιμη συμπεριφορά στην εκτυπωτική επιχείρηση και πολύ περισσότερο στο ΚΚΕ.
>>>>> β.- Διότι ο Καρατζαφέρης παράνομα σαν άτομο, χρησιμοποιεί εικονικά τρίτους, για να συγκαλύψει τις ασυμβίβαστες εκδοτικές, εκτυπωτικές και διαφημιστικές του δραστηριότητες, τις οποίες ανενδοίαστα ομολογεί δημόσια για να δικαιολογήσει τα πλούτη του.
Πότε (???) λοιπόν θα μου επιτρέψει να ελέγξω τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τις εισροές ή μη κυβερνητικών ή κρατικών κεφαλαίων στα ταμεία του???
Αν διαπιστώσω τέτοια ή παρεμφερή διακίνηση χρημάτων στις επιχειρήσεις ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, θα πρέπει να τη ταυτίσω με τη πολιτική του δραστηριότητα???
Σε αναμονή το θέμα (γιατί περιμένω και τον κρασοπίνοντα).
Επίσης, ο Καρατζαφέρης, επιφυλάσσει στον εαυτό του, το θλιβερό δικαίωμα, να αναγνωρίζει και να διαλαλεί τη σαπίλα της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά ταυτόχρονα έχει και το σάπιο δικαίωμα να συναλλάσσεται με τον σάπιο κυβερνήτη, ένεκα πατριωτισμού λέει..., για να συμμετάσχει και αυτός στο σάπιο συγκρότημα της αυτής πολυκατοικίας διεφθαρμένων.
3.- Των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ,
Διότι δεν εγκρίθηκε η νομιμότητα του ψηφοδελτίου και θα παρακαλέσω να μη λένε μπούρδες οι υπεύθυνοί του, γιατί ευτελίζονται οι ευθύνες μιας τρισάθλιας κυβέρνησης για πολύ σοβαρά θέματα και σκάνδαλα. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, να βρούν τις ευθύνες στον οντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου