Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΤΟ ΦΩΤΟΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

(Χαλαράαααααα.....)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!
Αυτή (η έναντι) εισβολή της τρομοκρατικής ομάδας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είναι η πραγματική αιτία, που οδήγησε τον χοντρόμπαλο Καραμανλή στο πραξικοπηματικό λουκέτο στη πόρτα της δημοκρατίας.
Συλλέξαμε πληροφορίες από τη μυστηριώδη ομάδα http://www.argo-mme.gr/ και από τους ίδιους τους Ταραξίες.
Συγκεκριμένα, όλοι τους ανήκουν στη τρομοκρατική ομάδα 7ΔηΣΚα (7 Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης) και χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα (πολεμικά περιστέρια, μεταμφιεσμένο ομαδάρχη σε παπά αλά 17Ν, 27 νυχοκόπτες και 23 τσατσάρες, κρέμες εγκαυμάτων κλπ) και αιφνιδίασαν τη φρουρά, δύο 24ωρα πριν βάλει ο χοντρός λουκέτο.
Αμέσως μετά, απαίτησαν από τον φρούραρχο της Βουλής, να τους παραδοθεί ο θρόνος διαδοχής του Αλέκου Καραμανλή,
ΑΦΕΝΟΣ γιατί είναι σειρά της Κατερίνης να βγάλει τον μεθεπόμενο πρωθυπουργό και
ΑΦΕΤΕΡΟΥ, για να βάλουν τον εν λόγω θρόνο σε αναμετάξυ τους λοταρία, προκειμένου να κονομήσουν τα έξοδα της επόμενης εκδρομής τους στη Ρόδο!!!!!!!
Εκείνο όμως που στη κυριολεξία σόκαρε τον Πρόεδρο της Βουλής και τους μισούς αντιπροέδρους, ήταν η απαίτηση ενός τρομοκράτη, να του φέρουν αμέσως ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΙΚΟΥΛΑΤΕΣ -ΤΣΙΚΟΥΛΑΤΕΣ ΤΣΙΚΙΤΑ, από τα απόκρυφα δωμάτια του διάδοχου Αλέκου και όσες κρύπτονται στα ενδότερα της βασιλομήτορος Αναστασίας Παζαρίτη.
Μανθάνων τα καθέκαστα ο Πρωθυπουργός KOSTAS, έρχεται σε άμεση συνεννόηση με τον Πρόεδρο, που περιμένει επίσης μια δεύτερη θητεία πριν μακαριώσει, και του δίνει εντολή να υπογράψει το διάταγμα εγκλεισμού της Βουλής των Πανελλήνων. Ως γνωστόν, ο Πρόεδρος δε καθυστέρησε λεπτό, μη και καθυστερήσει η πρότασις, και για να μην έχουν να λέγουν τίποτις στον κύκλο του, βγαίνει (ως συνήθως) την αμέσως επόμενη μέρα ή νύχτα (δε θυμάμαι ακριβώς) και λέει ξανά 2-3 μαλακίες για τη κακιά διαφθορά, που συνέχεια του περνά ξώφαλτσα η πουτάνα και δε τη προλαβαίνει, ΝΑΙ.
Αμέσως μετά ο βαρύγδουπος, τηλεφωνά στον πρόεδρο του TUFTησα University of America, και ξαναζητιανεύει μια θέση καθηγητή, γιατί κουράστηκε να τον κυνηγά ο κρυφός ιός του Σάββα του Ξηρού.
Το χειρότερο απ' όλα, είναι η κρυφή διαφυγή των νεαρών τρομοκρατών. Εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας όπως και φάνηκαν... στο πουθενά...... έτσι να..... σαν το κυβερνητικό έργο....
Σαν έμαθε και ο George τους πραγματικούς λόγους, τσαντίστηκε, βάζει στο βαλιτσάκι του τη σοσιαλιστική διεθνή του και πάει στη Κίνα να βρει τον Κομφούκιο για να διαολιστεί μαζί του........
Για τον Νίνη δεν άκουσα λέξη... μήτε που τον είδα ανάμεσα στους βρεφοτρομοκράτες, μήτε που ξέρω αν θα είναι στις ελπίδες και του χρόνου, μήτε και νυχοκόπτη κρατά στο αριστερό του χέρι.........
Αυτά, για να ξέρετε που είναι η πραγματική είδηση, χαϊβάνια, γιατί οι κακοί πάνε να σας ζαλίσουν και να μη καταλαβαίνετε τι ψηφίζετε με τόση ζέστη και χαμένο τριήμερο !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου