Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΠΑΡΕ ΤΑ ΣΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΟΥ - ή ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

Λαομίσητε και ανικανότατε KOSTAS.

Άκουσα τους κύκλους σου (μάλλον των οπισθίων) να περιλαλούν για τα καθηγητηλίκια του μέλλοντός σου στο Αμέρικα, και χάρηκα αφαντάστως για τη κωλοφαρδία μας, ποσώς και τη δικιά σου.
Τούτο στη θύμηση μου φέρνει, τον αποτυχόντα Σημίτη, όστις προ της καταρρεύσεώς του, μας γνωστοποιούσε την επικείμενη αναβάθμισή του στη προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που παρατρίχα (παρασάγκας) του γλίτωσε, αλλά η ζήλια μας έμεινε.
Μανθάνω αποκρουστικότατε, ότι στο Γιουνιβέρσιτι της φανταστικής Matsamoutses or Massapoutses or Massahoutses or opos ki an legete, υπάρχει κενή έδρα στις διαστάσεις του κώλου και τρελαίνονται να τους επανέλθεις και να διδάξεις το πως καταρρέει μια οικονομία, ένα υπουργείο, ένα πρωθυπουργείο ορ ένα κάουντρι ολόκληρον!!!
Και τι άλλο μανθάνω ο δυστυχής.....
Είναι αποφασιστικά τα αμερικανάκια να σε αποσπάσουν από τα τυχερά μας, με δέλεαρ πρόσθετο που ενθαρρύνει την Αναστασία Παζαρίτη. Μανθάνω λοιπόν κρυφίως, ότι προσφέρουν εντελώς δωρεάν, τη δημιουργία νέας έδρας στο ίδιο Γιουνιβέρσιτι, στο γνωστικότατο αντικείμενο "εφαρμογαί του καρκαβελισμού στη σύγχρονη αιματολογίαν των αρουραίων κλπ τρωκτικών".
Σου γνωρίζω ψευδολογιότατε, ότι θα αποθάνω αν χάσουμε τέτοια ευκαιρία για τις προόδους σας και τη τεράστια διαφήμιση της κάουντρι μας. Προς ευόδωση αίσιου αποτελέσματος, σκέπτομαι να ξεκινήσω έρανο αγάπης εν τω λαώ, για να συγκεντρώσουμε το αντίτιμο των εισιτηρίων σας άνευ επιστροφής.
Παρομοίως, για να μη σου λείψουν οι ενθάδε γλείφτες, λέγω να ξηλώσουμε το άρτι φτιαγμένο σανιδένιο παρκέ σου και να σου προσφέρουμε πεσκέσι τους ΣΑΝΙΔΑΣ σου δια παντός.
Επειδή είμεθα και άτομα σκεπτόμενα για τη καλή σου τύχη, με πλήρη ηρεμία και ανακούφιση, κουνάμε το πιο μιξωμένο μαντίλι ή ότι κωλόχαρτο έχουμε και εκ βαθέων φωνάζουμε:
"ΠΑΡΕ ΤΑ ΣΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΚΙ' ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΟΥ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου