Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ: ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Σ.Ε.Υ.Υ.Π. - ΑΧΕΠΑ - ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ. ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΚΑΛΟΥΤΣΗ


Χθες, γράψαμε για τη κατάσταση αιχμαλωσίας της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας της Ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ., κ. ΚΑΛΟΥΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ .
ΣΗΜΕΡΑ, παρουσιάζουμε δύο ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν τη διαπλοκή μεταξύ
>>>>>>>Αβραμόπουλου, Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Σαμπατακάκη, Επιθεωρητών που ερεύνησαν τις καταγγελίες ΚΑΛΟΥΤΣΗ, κ. Κοματά και κ. Σαχπαζίδου.
>>>>>>>>Διοίκηση ΓΑΚΗ του Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ.
>>>>>>>>Στυλιανίδη, τότε Υπουργού Παιδείας και Πρυτανείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
>>>>>>>>Του μέντορα της ιατρονηπιαγωγού Νατάσας Καραμανλή, κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ!!!
Στο αριστερό έγγραφο αποδεικνύεται ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο Διοικητής του ΑΧΕΠΑ και η Διοίκηση της Ιατρικής Σχολής, έδωσαν χώρο 2,5 σελίδων στο... επιστημονικό περιοδικό της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., στην αρχική Επιθεωρήτρια ΣΑΧΠΑΣΙΔΟΥ και στον επόμενο Επιθεωρητή Θ. Κοματά, για να συμπεριλάβουν την ελεγκτική σοφία τους, μαζί με τον Διοικητή Γάκη. Αναλογεί λιγότερο από 1 σελίδα Α4 σοφία στον καθένα, αλλά καλό θα ήταν (αν ήμασταν σε καθώς πρέπει χώρα), να επιληφθεί το Οικονομικό Επιμελητήριο.
Στο δεξιό έγγραφο, είναι η πρώτη σελίδα της κατά παραγγελία έκθεσης του κ. Θ. Κοματά, που για άλλη μια φορά ήλθε από την Αθήνα (λες και δεν υπήρχαν επιθεωρητές στη Θεσσαλονίκη) για να μη βρει στοιχεία.
Τα στοιχεια μόλις ακούνε κοματά, τρελαίνονται και το βάζουν στα πόδια. Εξαφανίζονται παντελώς. Το πως τα βρίσκουμε εμείς, είναι άλλη ιστορία ανικανότητας.
ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ:
Με τέτοια έξυπνα κόλπα προσπαθείς να στήσεις κατηγορία με τη μήνυση κ. Καρκαβέλα;;; Να συμβουλευτείς κανέναν σοβαρό δικηγόρο γιατί γενικώς προβλέπω να γίνεις ξεφτίλα!!! 1000% τέτοιες μαλακίες γυρίζουν μπούμερανγκ.
ΕΣΥ κ. ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, έχετε να δηλώσετε τίποτε;;;
κ. ΚΟΜΑΤΑ, είχατε έλθει στη Θεσσαλονίκη τη 4-4-2009, και τι κάνατε αν επιτρέπεται;;;
κ. ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ, μέχρι πότε θα γράφετε παζαϊτικες μελέτες;;; Επειδή δεν προλαβαίνεις να γράψεις για τον εαυτό σου προσυπογράφεις ότι βρεθεί μπροστά σου;;;
ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ,
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ??????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου