Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10-4-2009: ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ - 2

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ πήγε σήμερα στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, Χαιρέτησε τους αγωνιζόμενους ακτιβιστές και υπόγραψε το ψήφισμα για την καταδίκη των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ στην ανώτατη ποινή, χωρίς δικαιώματα εξόδου στους ανώμαλους και τα αδίστακτα κτήνη.
Η αλήθεια είναι, ότι θα προσυπόγραφα και για επαναφορά της θανατικής ποινής για τους παιδεραστές και δολοφόνους-βιαστές.
Στην Δικαστική αίθουσα που βλέπετε, εκδικάσθηκε μια υπόθεση, όπου εμφανίστηκε όλο το θράσος ανώμαλου βιαστή.
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Κατηγορούμενοι ήσαν, η γιαγιά, ο παπούς και η θεία των βιασμένων παιδιών. Παιδιών που τα βίασε τουλάχιστον ο πατέρας και είχαν κολλήσει σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Η γιαγιά σε προηγούμενα δικαστήρια, από υπερβολική αγάπη προς την κόρη της, έκρυβε λόγια, με αποτέλεσμα κάποιο ...κουρασμένο δικαστήριο, να απαλάξει τη κόρη και τον βιαστή γαμπρό της "λόγω αμφιβολιών" !!!
Πέρνωντας την απαλλαγή στο χέρι ο θρασύτατος βιαστής, ο πατέρας-κτήνος, έκανε αγωγή κατά των πεθερικών του που τον κατήγγειλαν και κατά της θείας που είχε καταθέσει όλα όσα της είχαν πει τα παιδάκια (2 και 6 χρονών τό 2002) και ζητούσε ο αλητήριος αποζημίωση 600.000 €.
Ευτυχώς ο Εισαγγελέας και οι Δικαστές κατάλαβαν πολύ καλά τις λεπτομέρειες που κατάθεσαν ο κορυφαίος μικροβιολόγος της Θεσσαλονίκης και η Κοινωνική Λειτουργός που είχε παρακολουθήσει τα παιδάκια και με παμψηφία ΑΘΩΩΣΑΝ τους κατηγορούμενους που τόλμησαν να καταγγείλουν τις κακοποιήσεις των παιδιών.
Από την αγόρευση του δικηγόρου των μηνυτών, που είχαν κατηγορηθεί για τη κακοποίηση των παιδιών τους, πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, ξεχώρησα:
>>> ότι ο πελάτης του τον είχε βοηθήσει κάποτε στην προεκλογική του εκστρατεία.
>>> ότι κακώς κατηγορούν τον πελάτη του πως δεν έχει δουλέψει ποτέ του, γιατί έχει δουλέψει σε ......ντεντέκτιβ !!!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ:
Μάρτυρας κατηγορίας κατά του παπού και κατά της γιαγιάς, ήταν...... ο ντεντέκτιβ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ, ο οποίος κατέθεσε όσα περίπου είχε πεί και σε τηλεοπτικό σταθμό το 2004. Ότι δηλαδή, τον είχε προσλάβει η αδελφή της γιαγιάς για να παρακολουθήσει τον κατηγορούμενο τότε γαμπρό της ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ...ο ντεντέκτιβ, από το πουθενά βρέθηκε απέναντι, κατήγορος της γιαγιάς... που ούτε καν τον έχει δει!!! Στο δικαστήριο ο κ. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ στριμώχτηκε άγρια από τη δικηγόρο της γιαγιάς και αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι έκανε περιστασιακή παρακολούθηση και ότι δεν έχει... καμία άποψη για το τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι αυτών που υποτίθεται ότι παρακολουθούσε. Δηλαδή για τι πράγμα πληρώθηκε;;;
ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΟ:
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ είχε και φωτογραφικό υλικό. Με πήραν χαμπάρι και η Πρόεδρος διέταξε τους αστυνομικούς να μου διαγράψουν τις φωτογραφίες από τη μνήμη. Ατζαμής γαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου