Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ

Στις 29-3-2009 έγραψα " ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ
Τον Ιούλιο 2008 είδαμε στο http://macedonia-greece.blogspot.com/ το αντιεπιστημονικό και σαφώς προδοτικό χτύπημα του καθηγητή της ΠΑΝΤΕΙΟΥ, Αλέξη Ηρακλείδη, με τη προσφορά εκδούλευσης στο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ........"

και στις 4-4-2009 ξαναέγραψα " ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ (2) Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ ........", για τα τούρκικα κόλπα του Ηρακλείδη, σκόπιμης διαστρέβλωσης των γεγονότων του 1922 στη Μικρά Ασία.
Τέτοιες αλητείες δεν γίνονται στο βρόντο. Ούτε είναι αρκετό να πούμε ότι τον υποκινούσαν τα Σκόπια ή η Τουρκία. Τέτοια πούστικη αλητεία απαιτεί ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ. Είμουν 1000% βέβαιος ότι κάτι πολύ χοντρό ερχόταν, όταν τόλμησα και τολμώ να αποκαλέσω τον πράκτορα, ΠΡΑΚΤΟΡΑ.
Για όσους φίλους δεν έτυχε να ακούσουν ή να μάθουν, τους πληροφορώ, ότι η εξέλιξη της αθλιότητας ήλθε από τον OΜΠΑΜΑ στην Άγκυρα, όπου μέσα στη τρελή χαρά, τους συνεχάρη για τη μεγάλη νίκη τους επί των Ελλήνων το 1922!!!!!!!! Ξέχασε όμως το αμερικανάκι να πει, ότι στη Μικρά Ασία το 1922, γύρισαν τα πάνω-κάτω, επειδή οι "σύμμαχοι" μας πούλησαν στον ΚΕΜΑΛ για καλύτερο κέρδος των πετρελαίων της ΜΟΣΟΥΛΗΣ και του ΤΟΜΠΡΟΥΚ!!!!!!! σε συνεργασία με τους τότε ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΣ.
ΤΩΡΑ, το ασπρόμαυρο αμερικανάκι, κάνει κάτι ανάλογο, μας πουλάει ακόμα μια φορά, αξιοποιώντας έναν Καραμανλή βουτηγμένο στη λάσπη των σκανδάλων του και έναν ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ, που βγήκε και έριξε τα σκατά του, για να λειτουργήσει απορροφητικά στην αθλιότητα του πλανητάρχη.
Τέτοιους πράκτορες το 1974, τους διώξαμε μέσα σε 1 μήνα από τις Πανεπιστημιακές σχολές, εμείς οι τότε φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου