Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΝΕΟ ΚΑΤΩΡΘΩΜΑ ΑΒΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ !!!

ΕΙΔΗΣΗ & ΚΩΜΩΔΙΑ:
Όταν ο Μπαρμπανίκος λέει ότι Αβραγκιόζης δεν υπάρχει δεύτερος, αλλά είναι ένας και μοναδικός, μερικοί θέλουν να παραμένουν άπιστοι Θωμάδες.
Λοιπόν, ο τρισάθλιος Υπουργός Ασθενειών & Κοινωνικής Αναλγησίας, ο σεσημασμένος ήρωας, δια της γραφίδας Μπαρμπανίκου Δημήτρης Αβραμόπουλος, πριν από 2 χρόνους συναπτούς, είχε διώξει από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, τη τότε Διοικητή αυτού του Νοσοκομείου ως ανίκανη, διότι μετά από έφοδο του Εισαγγελέα Βόλου, διαπιστώθηκε ότι είχαν κάνει κοπάνα, οι 15 από τους 23 εφημερεύοντες γιατρούς.
ΤΩΡΑ !!! !!! !!!
Όπως ενθυμείται η βασανιστική για τον τρισάθλιο Αβραγκιόζη γκλάβα μου, το 2008, με τη βοήθεια του Σαμπατακάκη και Επιθεωρητού τινός
(πως λέμε Αρβανίτης - ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ - το τελείως αντίθετο)
έκανε στημένη έρευνα στο Γ.Ν. Σερρών για να διώξει τον καταξιωμένο Τσίτρο Αντώνη από Διοικητή (που δεν είχε καλή σχέση με τον επωνομαζόμενο φράντζα ή ταμία στο υπουργείο). Επειδή η έρευνα δεν βρήκε τίποτα στη διαχείριση του Νοσοκομείου, συνέχισαν το ψάξιμο στο ...κυλικείο και ο Πυθίας αποφάνθηκε ότι τι κυλικείο δεν έψηνε λουκάνικα Φρανκφούρτης και εκεί κάπου έπρεπε να είναι ένοχος ο ...Διοικητής κι ο καφετζής καθόλου, γιατί ο καφετζής ήταν θαυμαστής του Αβραγκιόζη.
Παίρνει αμπάρζα ο εκ γενετής υποψήφιος αρχηγός και τον Νοέμβριο 2008 διώχνει τον Τσίτρο από Διοικητή του Γ.Ν. Σερρών.
Από εκεί και μετά αρχίζει το καθαρόαιμο βλήμα της Αριστοτέλους 17-19 των Αθηνών μια άνευ προηγουμένου δημόσια μαλάκυνση επί 5μηνο+ να μη μπορεί να βρει ...κατάλληλο Διοικητή. ΝΑΙ φίλοι μου. 5+ μήνες χρειάστηκε ο ανίκανος για να ξαναφτιάξει διοίκηση στο Γ.Ν. Σερρών.
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ??? ??? ???
Αφενός έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και τα ακουστικά των ΜΜΕ στα οποία λέει ανεπίσημα ότι κακώς διώχθηκε η άξια διοίκηση του ...Αντώνη Τσίτρου.
Αφετέρου ποια διορίζει λέτε??? ??? (εντάξει, κάποιοι και κάποιες το ξέρετε). Διορίζει ο ...ξευτέρης μας την κα ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΞΟΥΡΗ - ΚΟΥΡΤΕΛΗ, η οποία, δεν είναι άλλη από τη πρώην Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και την οποία όπως σας προείπα, την είχε απολύσει ο περίτρανος ως ανίκανη πριν από 2 χρόνια.
Εγώ το ομολογώ. Αν δεν είχα τέτοια περίπτωση Αβραγκιόζη, ίσως δεν θα blogάριζα ποτέ (μεγάλες κουβέντες μη λέμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου