Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ, ΤΩΝ ΦΟΥΣΚΩΝ.

Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ LEHMAN BROTHERS ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΙΝΔΥΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ MERRILL LYNCH.
ΔΕΝ ΕΒΡΑΙΟΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΩ, ΑΛΛΑ OI ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :
  1. Ο πρώην πλανητοαλήτης BUSH είχε τεράστια χρέη-υποχρεώσεις στο αμερικανοεβραίικο λόμπι, γιατί "ΛΟΜΠΙ" στην αμερικάνικη πολιτική αγορά, σημαίνει άγρια προεκλογική χρηματοδότηση.
  2. Κύριοι χρηματοδότες του Bush, ήσαν οι Εβραίοι μέτοχοι της Lehman Brothers και της Merrill Lynch και αυτές - καθεαυτές σαν εταιρίες, με εμπνευστές και αρχιτέκτονες, τους επίσης Εβραίους Roubini & Mandof. Ο φωστήρας της αμερικάνικης πολιτικής σκηνής, στη διάρκεια της 8ετούς θητείας του, δεν αξιοποίησε ευκαιρίες για να ξοφλήσει (να ανταποδώσει) τις ενισχύσεις και έφτασε στο αμήν, παραμονές αποχώρησης.
  3. Μέχρι 5-6 μήνες πριν τη "πτώχευση" της Λίμαν Μπράδερς και τη κινδυνοποίηση της Μέριλ Λίντς, οι αλήτες "γκόλντεν μπόϊς"... (α) εμφάνιζαν κέρδη στις εταιρίες τους, ... (β) οι πρόεδροι και τα στελέχη των εταιριών αυτών λάμβαναν τρελές αυξήσεις και μπόνους κερδών (ΝΑΙ οι αλήτες, μπόνους κερδών), πράγμα αδιανόητο στο αμέρικα για επιχειρήσεις "εν κινδύνω" ... (γ) δημοσίευαν οικονομικά στοιχεία εκπληκτικής οικονομικής ευρωστίας !!!
  4. Κάθε ικανός οικονομολόγος, ξέρει τι πρέπει να κάνει, για να "βουλιάξει" μια επιχείρηση και του αρκούν 30-40 μέρες για να κατασκευάσει πτώχευση. Τη βρώμικη δουλειά την ανέλαβαν τα Σούπερ Γκόλντεν Μπόϊς, Mandof & Roubini, με χρήση εταιριών μαϊμούδων και σε συνεργασία με στελέχη του οικονομικού επιτελείου Μπους, οι οποίοι θα εξασφάλιζαν την αποφυγή οικονομικού ελέγχου.
  5. Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η πτώχευση της Lehman Brothers και η κινδυνοποίηση της Merrill Lynch και ο τρελάρας Μπους (χωρίς να συνεννοηθεί με τους Ευρωπαίους φίλους του), βγαίνει και ...ανακοινώνει κολοσσιαία αποζημίωση στη πρώτη και εξαγορά της δεύτερης, χωρίς τον αυτονόητο οικονομικό έλεγχο και χωρίς τις αυτονόητες διώξεις. Αντί των αυτονόητων, άρχισαν να μας μιλούν για "τοξικά δάνεια", "τοξικά ομόλογα" κλπ "τοξικές μαλακίες" των πυραμιδικών κόλπων και εγκεφάλων.
  6. Τη παραμονή της ΜΠΟΥΣτικης ανακοίνωσης για το κλέψιμο των αμερικάνικων κρατικών χρηματικών αποθεμάτων, τα αλητήρια "γκόλντεν μπόϊς" των παραπάνω εταιριών με τα προεδρία τους, έκαναν τρελό πάρτι, με πολλές σαμπάνιες, πολλές γκόμενες, χορούς και τραγούδια. Πίτα στα ...ούζα έγιναν οι πτωχεύσαντες.
  7. Αντιλαμβανόμενοι τη μεγάλη παπαριά οι ΑγγλοΓαλλοΓερμανοί (γιατί ο κίνδυνος πλέον είχε κατασκευαστεί), πηγαινοέρχονται στο Αμέρικα για να περιορίσουν τον αυνανισμό του πλανητάρχη. Αντί αυτού οι Ευρωμαλάκες πείστηκαν να γυρίσουν στας Ευρώπας για να κάνουν τα ίδια ... για να το παίξουν σωτήρες. Ήμαρτον...
  8. Εκ παραλλήλου και συγχρόνως, όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες της Αμερικής (έξυπνοι άνθρωποι, δε λέω), μόλις βλέπουν τσάμπα χρήμα εξοργίζονται και απειλούν να τινάξουν το σύμπαν στον αέρα. Τι κλεισήματα, τι απολύσεις, τι μειωμένα ωράρια, τι μειώσεις μισθών, τι αναγκαστικές άδειες προσωπικού, τι λογής αλητείες και άλλα καλούδια. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, τα αρχικά 40 τρις $, δεκαπλασιάζονται, γιατί όσο ηλίθιος κι αν είναι, ο Μπους κατάλαβε ότι κινδύνευε πλέον η σωματική του ακεραιότητα.
  9. Παρεπιμπτόντως, ενώ τα καύσιμα λόγω κρίσης, θα έπρεπε να παίζουν κρυφτό και να πηγαίνουν στα 200 και 400 $ το βαρέλι, (όπως έλεγε το ίδιο κύκλωμα Γκόλντεν Μπόϊς) μας τρελαίνει και αρχίζει να κατρακυλά από τα 140, στα ...40 $ το βαρέλι, προδίδοντας τους κατασκευαστές της κρίσης. Ομοίως, ενώ και το ρευστό θα έπρεπε να κρυφτεί και να βλέπουμε ακραίες πληθωριστικές πιέσεις σε όλα τα νομίσματα, βγαίνουν τα σαϊνια και ανακοινώνουν τη μια μείωση επιτοκίου μετά την άλλη. Αυτό κι αν είναι οικονομική αυτοπροδοσία, που οι άχρηστοι χωρίς ενδοιασμό τη βάφτισαν παρέμβαση εξυγίανσης.
  10. Ποιος θα ξεχάσει την πολιτική αλητεία, όλων των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας), που εξανάγκασαν όλες τις τράπεζες να ... υποστούν σωτηρία και να μπουν σε πρόγραμμα που ποτέ τους δεν ζήτησαν. Και ήταν πολιτική αλητεία, γιατί οι απειλές προς τις τράπεζες ήταν και ωμές και δημόσιες του τύπου "όποια θέλει μπαίνει, αλλά όποια δεν μπει θα τη γαμήσουμε". Κατάλαβες πως γίνεσαι σωτήρας; Αλλά άμα είσαι ανίκανος, είναι επόμενο να τα σκατώνεις ακόμα και στα έτοιμα. Μαλάκες.
  11. Και τώρα;;; Τι κάνουμε τώρα;;; Ηρεμήστε !!! Οι γενναίοι έχουν πάντα στο τσεπάκι, τον επόμενο νόμο για την αύξηση των αποδοχών των πτωχών δικαστών, που θα τους αναγκάσει να υποστούν την ελεεινή αύξηση και των βολευτικών αποζημιώσεων, ώστε όλοι τους όντες δυνατότεροι, να πέσουν με τα μούτρα να μας σώσουν.

ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου