Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Διάφορα Ειδήσεων

Σαμπατακάκης Μιχάλης και Σαμπατακάκης Μιχάλης
Κανένας δεν μας το ζήτησε και το σημειώνουμε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Ο Μιχάλης Σαμπατακάκης που προβάλουμε μέσα από το Ιστολόγιό μας, ο οποίος σαν στέλεχος της ΝουΔού είναι αμειβόμενος Γενικός Επιθεωρητής στο Σ.Ε.Υ.Υ.Π., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης Α.Ε., αμειβόμενο μέλος της Επιτροπής Προμήθειας Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και δεν ξέρω τι άλλο, είναι διαφορετικό πρόσωπο από το στέλεχος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Μιχάλη Σαμπατακάκη. Ακόμα κι αν υπάρχει οποιαδήποτε συγγενική σχέση, καλό θα είναι σε όλους, να μη συγχέουν τη πορεία του ενός με τη πορεία του άλλου. Καμία σχέση.
----------------------------------------------------
Αμερικάνικο κωλοδάκτυλο
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης της "ΣΕΧΤΑΣ" κι αμέσως βγαίνει ο αμερικάνος πρέσβης να μας πληροφορήσει ατελώς, ότι το αμέρικα είναι πάντα έτοιμο και πρόθυμο να μας... βοηθήσει να πιάσουμε τους τρομοκράτες.
Ρε, άϊ σεχτήρι αμερικανάκιιιιι.....
---------------------------------------------------
Γερμανικό κωλοδάκτυλο
Μέχρι πριν 6-8 μήνες, όταν η εβραίικη LEHMAN "και οι συν αυτώ απατεώνες" δεν είχε ακόμα καταγράψει στη Wikipedia ούτε στη Vatopedia, ούτε καν στη Καθημερινή, το μαγικό ...λήμμα "Παγκόσμια Οικονομική Κρίση", η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ήταν ένα βήμα πριν την άβυσο, λόγω των εσωτερικών κοινωνικοοικονομικών ανισοτήτων (που ακόμα υπάρχουν).
Έλα που βρισκόμαστε καταμεσίς της ξακουστής πλέον και στον Δενδροπόταμο και στην Αγία Βαρβάρα, παγκόσμιας απάτης και καταμεσίς των απανταχού καρναβάλεων και έλα που η Μέρκελ έμαθε ότι πολύ τους πάμε τους σωτήρες !!!
Βγαίνει λοιπόν δημόσια η Άγκελα Μέρκελ η Καγκελαρίνα, και έξω απ' όλα τα κουμπωμένα πουγγιά και διαδηλώνει : "Μη φοβούστε Ελλαδίτες. Το χρήμα μας, μας περισσεύει της δικιάς μας κρίσεως και είναι και πολύ φτηνό και με την εγγύηση της γερμανοκρατίας μας.
Ως εκ τούτου εκ του παραπάνω και παραπανίσιου, δικαιούμαι να πω:
"Άντε και γ---------- μερκελάκιιιιιιι...........".
- Δεν το δικαιούμαι ???
--------------------------------------------------
Ιρλανδέζικες τροχαίες ...κλήσεις !!!
Η αστυνομία της Ιρλανδίας έλυσε το μυστήριο ενός Πολωνού που είχε στο όνομά του 50 κλήσεις, αλλά ήταν αδύνατον να εντοπιστεί, καθώς είχαν καταγραφεί διαφορετικές διευθύνσεις σε κάθε παράβαση.
Αυτό συνέβη όταν ένα υπάλληλος παρατήρησε ότι το όνομα του σήμαινε "άδεια οδήγησης" στα πολωνικά...
Από αυτή την παρατήρηση ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθεί ότι οι τροχονόμοι έγραφαν ως όνομα του εκάστοτε παραβάτη την ένδειξη "Prawo Jazdy"(άδεια οδήγησης) που υπήρχε στο πάνω μέρος του διπλώματος των παραβατών.
"Διαπιστώσαμε ότι Prawo Jazdy είναι η ονομασία για την άδεια οδήγησης και όχι το όνομα και το επώνυμο κάποιου Πολωνού" δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.
"Ήταν αρκετά ντροπιαστικό το ότι στα αρχεία υπήρχε ο φάκελος του παραβάτη "Prawo Jazdy", ο οποίος είχε 50 διαφορετικούς τόπους διαμονής" πρόσθεσε.
Στην Ιρλανδία διαμένουν περίπου 200.000 μετανάστες από την Πολωνία, οπότε η παρατήρηση του υπαλλήλου γλύτωσε την αστυνομία της χώρας από πολλή δουλειά, έρευνες και περαιτέρω γελοιοποίηση.
(Πηγή: Reuters)
Γελάμε αλλά δεν παρηγοριόμαστε.
--------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου