Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Ανυποχώρητος ο κ. Αβραμόπουλος - Τα ξημερώματα επιβιβάσθηκε στο αεροΠΛΑΝΟφόρο "Avramitsum" και περιπολεί στα διεθνή ύδατα.

Κωμωδείτε ;
Ανησυχεί εντονότατα ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση Καραμανλή, από την ακραία και ανυποχώρητη στάση του κ. Αβραμόπουλου Δέλτα.
Αντιθέτως και καθέτως στη Χαριλάου Τρικούπη, οι ΠΑΣΟΚοι ανήγουν χαιρέκακα τη μια σαμπάνια μετά την άλλη, εορτάζοντες τη κατάντια αυτών των δελφινούντων.
Ακόμα και η Αλέκα Παπαρήγα, αγόρασε ενθουσιασμένη καινούργια τσάντα, με ασορτί γοβάκια.
Τον Αλέξη Τσίπρα, δεν τολμώ να τον ενοχλήσω, γιατί πάντα είναι απασχολημένος με τα πεντόβολά του.
Σύμφωνα με αξιόπιστες και ασφαλέστατες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Ντόρας (μπρρρρρρ!), στο οποίο εντέχνως εισχωρήσαμε, ο αποσταλμένος μας, (τέως) επιθεωρητής κ. Αρβανίτης Νικόλαος, ανταποκρίθηκε ημάς τα παρακάτω:
Δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, το γενικό επιτελείο του κ. Αβραμόπουλου Δέλτα, με αιφνηδιαστικές κινήσεις κάτω από ακραία μυστικότητα (στην οποία, ως αφανείς, δεν συμπεριλαμβανόμαστε), μεταφόρτωσε τα πλάνα εθνικού σχεδιασμού και σωτηρίας, από το σπήλαιον των αλΠΕΩΝ, σε τριαξωνικές νταλίκες φρουτέμπορα της Ευρωπαίας γης και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Συγχρόνως, με θαυμαστή και ζηλευτή ακρίβειαν μοιρογνώμονος, άλλαι τέσσερις νταλίκαι σε ποικίλους χρωματισμούς, παρήλασαν επιδεικτικώς σε όλας τας κεντρικές οδούς του πρώην Δήμου Αθηναίων και στρατοπέδευσαν στην επί της οδού Αριστοτέλους έδραν του πρώην Ε.Σ.Υ. Εκεί, εξήλθαν των νταλικών οι 300 εργάται, οι οποίοι είδον φως στο κτίριο και εισέβαλον καθοδηγούμενοι από τις σκιές.
Ο αποσταλμένος και αγγελιοφόρος μας, αντιλήφθηκε ότι οι 300 εργάται και λοιποί συνοδηγοί και συνοδοιπόροι, μεταφόρτωσαν στις νταλίκες τα μεταχειρισμένα πλάνα και εθνικά σχέδια, τα οποία είχε χρησιμοποιήσει αχρηματίστως, ο κ. Αβραμόπουλος Δέλτα για τον ασφαλή εξαφανισμό του Ε.Σ.Υ. και αναχώρησαν εποχούμενοι ομοίως προς άγνωστον διεύθυνση. Δυστυχώς δι αυτούς και εκείνους, ο απεσταλμένος μας τους καταδίωξε με το μοτοποδήλατό του και !!! ιδού η συνέχεια.
Τόσον οι νταλίκες των αλπέων, όσο και οι αντίστοιχες αριστοτέλειες, έφθασαν συγχρονισμένες σε εκτέλεση μυστικού σχεδίου, σε όρμο κρυφόν, ονόματι alipasa λιμάνι. Ένθα, ανέμενε με αναμένας τας μηχανάς, τεράστιον αεροΠΛΑΝΟφόρο, με σημαία κατάμαυρη, ονόματι "avramitsum", το οποίο ήταν κάτι μεταξύ του μοντέλου "Αβρααμ Λίνκον" και του μοντέλου "Νίμιτς".
Αι νταλίκαι όλες επιβιβάσθηκαν αύτανδρες και πλήρεις φορτίου ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ του αεροΠΛΑΝΟφόρου. Τελευταίοι ανήλθαν ο κ. Αβραμόπουλος Δέλτα, το γενικό του επιτελείο σαν μια γροθιά έτοιμη να πέσει στα κεφάλια όλων μας. Στο τέλος η ξανθόκανη καραμπίνα με τις γαλαζοπράσινες ματιές που σπινθήριζαν μέσα στο σκότος της, αφάνισε τα τελευταία ίχνη και τις πατημασιές με σάρωθρο και βετέξ και έφυγε μαζί τους.
Ήδη το αεροΠΛΑΝΟφόρο "AVRAMITSUM", το και φέρον τα αναγκαία για την σωτηρία όλων των υπουργείων μας ειδικά Εθνικά Σχέδια, Εθνικά Πλάνα κλπ αραβουργήματα, πλέει ευτυχισμένο στα διεθνή ύδατα της Μεσογαίας θάλασσας, ελεγχόμενο απόλυτα από τον στρατηλάτη κ. Αβραμόπουλο Δέλτα. Το Γ.Ε.Ν. προσπαθεί αόκνως, να συνδέσει ασυρματικώς το Μαξίμου με το "AVRAMITSUM", για συνέχιση των διαπραγματεύσεων.
Εντονότατες φήμες, ότι όλα εξάπαντα έχουν σχέση και σύνδεση με το μοίρασμα πίτας, δεν έχουν επιβεβαιωθεί, γιατί άλλαι φήμαι δίνουν εξήγηση ...μπουγάτσας.
Αυτά προς το παρόν. Μόλις έχουμε νεώτερα θα σας ενημερώσουμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου