Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ (Χα Χα) ...ΔΙΕΤΑΞΑΝ Ε.Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 53ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ???
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ;;; ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ;;;

Κι όμως !!! Ο αμπλαούμπλας που βγαίνει στο γυαλί και δεν καταλαβαίνει τι λέει, ανάμεσα στις ασυναρτησίες του, πέταξε και το αμίμητο: Αυτός και η (επικίνδυνη) διοίκηση του ΕΚΑΒ, διέταξαν να γίνει Ε.Δ.Ε. για διαπίστωση τυχόν(;!;!;!) ευθυνών, για τον νέο θάνατο 53χρονου, λόγω έλλειψης αναλωσίμων του απινιδωτή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ!!!

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, μόνο εσύ δεν πήρες χαμπάρι ότι και στον ανασχηματισμό, ξέχασες να τοποθετήσεις Υπουργό Υγείας. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο κασμίριος Αβραμόπουλος είναι ανύπαρκτος.

Κάποιος να μας πει, γιατί μοιράζει έξτρα πριμ ο Αβραμόπουλος στους διοικητές, όταν την ανθρώπινη ζωή δεν τη λογαριάζει.

Κάποιος να μας πει, που στα χαμένα πάνε τα λεφτά των άγρια φορολογούμενων πολιτών, και έχει καταχρεώσει το σύμπαν, ενώ ο κοσμάκης παθαίνει στους δρόμους.

Αυτοί που ευθύνονται για την έλλειψη αναλώσιμων, ακόμη και καυσίμων των ασθενοφόρων, θα διατάξουν ή θα διενεργήσουν Ε.Δ.Ε.;;;

Τράγκα λες ψέματα, γιατί ξέρεις ότι ο Αβραμόπουλος έχει υπογραφή για τα πριμ των ανίκανων, αλλά ρίχνει αλλού την ευθύνη ο ανεύθυνος, για τα πιο στοιχειώδη φτηνιάρικα υλικά.

Τράγκα λες ψέματα, γιατί ξέρεις ότι λίγο πριν τον ανασχηματισμό, ο Αβραμόπουλος υπόγραψε για δωράκια στους γιατρούς και τώρα τους λέει πως τάχα ξέχασε να υπογράψει άλλος αρμόδιος υπουργός.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!

Σχετικές αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου