Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ - Απειλεί να βυθίσει το ΑεροΠΛΑΝΟφόρο Αβραμόπουλου






---Έξαλλος με τον Αβραμόπουλο είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Αιτία για άγρια κόντρα υπήρξε η αποκάλυψη του "AVRAGIOZ", για την αγορά του αεροΠΛΑΝΟφόρου "AVRAMITSUM", από το υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία μπορεί μεν να δίνει κάποιου τύπου εξήγηση για τον διπλασιασμό των χρεών του Υγείας σε δύο χρόνια, πλην όμως έφερε μεγάλη αναστάτωση στο Πεντάγωνο (ΓΕΕΘΑ). Σύμφωνα με πληροφορίες που δυστυχώς δεν καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε, εισηγείται τη βύθιση του αεροΠΛΑΝΟφόρου κι ας φέρει σχεδιασμούς τύπου Ασλάνη, σε περίπτωση που δεν το παραδώσει αμέσως στο Γ.Ε.Ν.
---Από τη πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος, φωνάζει σε όλους τους τόνους, ότι το τεράστιο σκάφος αγοράσθηκε με τις γάζες και τις σύριγγες των φορολογουμένων, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Γιωργάκης Παπανδρέου, κραυγάζει ότι αυτή η κυβέρνηση μας κάνει ρεζίλι διεθνώς και ζητά εκλογές.

---Η Γ.Γ. του Κάπα Κάπα Ε, ΑΠΑΙΤΕΙ να έλθουν τα τιμολόγια και το αεροΠΛΑΝΟφόρο στη Βουλή, για να μάθει ο Ελληνικός λαός σε ποιανού όνομα αγοράστηκε κι αν έχει υπερτιμολογηθεί ή αν ήταν δώρο με την αγορά των γαζών, των συρίγγων και των αλλογενών φαρμάκων. Απαιτεί δε επιμόνως, διαφάνεια εδώ και τώρα. Όσο για τον Εθνικό Σχεδιασμό και τα Εθνικά πλάνα που κρύβονται στο Αεροπλανοφόρο "AVRAMITSUM", η κα ΠΑΠΑΡΗΓΑ δήλωσε: "Κουραφέξαλα !!! Αυτός δεν είναι άξιος ούτε τον Εθνικό Πειραιά να μας φέρει. Καιρός να σοβαρευτούμε λιγάκι".

---Ο Πρωθυπουργός κ. Κωστάκης, εκμεταλλεύτηκε για άλλη μια φορά τη φρασεολογία της και διαστρεβλώνοντας τις προθέσεις της κας Παπαρήγα, δίνει πάραυτα εντολή εκτύπωσης εισιτηρίων, για το θεαθήναι του αεροΠΛΑΝΟφόρου στη πλατεία Συντάγματος. Αυτή η πρωτοφανής ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα να κάνει έξαλλη και τη κα Παπαρήγα, η οποία δείχνει τον μικρό Αλέξη που αμέριμνος συνεχίζει να παίζει πεντόβολα. Ο Καραμανλής για να ηρεμήσουν τα οινοπνεύματα, δηλώνει ότι το γνωστό πλέον αεροΠΛΑΝΟφόρο (το φέρον ΠΛΑΝΑ εθνικά) , δεν είναι γραμμένο στον προϋπολογισμό και ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι. Παράλληλα ο πρωθυπουργός, στέλνει κρυφό σημείωμα με τον Αγγέλου στον Αβραμόπουλο.

---Ο ανυπόμονος ηγέτης της φαντασίας του, αρπάζει τη σημείωση και την υπογραμμίζει διεθνολογόντας : "Οι Εθνικοί Σχεδιασμοί μου και τ' αποτέτοια πλάνα μου, είναι συνεταιρικά με τον κ. Πρωθυπουργό μας και στεναχωριέμαι, διότι τη στιγμή που είμαστε τόσο ενωμένοι, κάποιο κάθονται και πιστεύουν τον διαστρεβλωτή μου ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ, που όπως μου είπε και ο φίλος μου ο πρέσβης της Αμέρικα, είναι πράκτωρ των USA και των πολυεθνικών. Σας διαβεβαιώνω υπεύθυνα και μετά παρρησίας ως γνήσιος Αβραμόπουλος, ότι θα φυλάττω τα πλάνα αιωνίως απόκρυφα ως νέος νταβίτσης και δεν θα γνωστοποιήσω σε κανέναν ούτε τις ανύπαρκτες επικεφαλίδες τους. Έχουν γνώση οι φυλακες".
---Τάδε έφη ο εκλαμπρότατος και γυρίζει και κλείνει πονηρά το μάτι στον Νίνη του Πανάθα, ντρίπλα του οποίου ξεπατήκωσε από το χθεσινό παιχνίδι. Περιμένουμε την επόμενη απόπειρα αυτοκτονίας.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ:
    Αν ήθελα να χρησιμοποιήσω λέξεις σαν το "ΨΩΝΑΡΑ" που μου έστειλες, με τον τρόπο που τον δείχνεις, θα το έκανα μόνος μου και δεν θα τον σατύριζα με τον τρόπο τον δικό μου. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι Νεοδημοκράτης, αλλά δεν αντέχω άλλο Αβραάμ-όπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή