Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΔΙΑ ΣΒΕΡΚΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
Κριτική στη συμπεριφορά και τη λειτουργία των υπουργών της κυβέρνησης άσκησε από τη Βουλή ο πρώην πρόεδρος του Σώματος, Απόστολος Κακλαμάνης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη μετατροπή της Στατιστικής Υπηρεσίας σε Ανεξάρτητη Αρχή. Ο κ. Κακλαμάνης, εκτιμώντας ενδεχομένως ότι υπάρχουν υπουργοί που δεν έχουν το απαιτούμενο πολιτικό βάρος, τούς κάλεσε να μην κρύβονται πίσω από τον πρωθυπουργό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Δεν είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα", σημείωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης και απευθυνόμενος προς το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τους αργούς ρυθμούς υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Όπως τόνισε, αναφορικά με το φορολογικό νομοσχέδιο, "θα έπρεπε να είχε έρθει στη Βουλή από το Νοέμβριο, έρχεται τον Απρίλιο και τελικά θα ισχύσει από του χρόνου".

ΠΗΓΗ: enet.gr ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

=============================>>> ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:

Τον τελευταίο μήνα έχω δεχθεί με e-mail και άλλους ηλεκτρονικούς τρόπους, πολλές επιθέσεις από πολλούς ανεγκέφαλους και μερικούς βολεμένους φασίστες, με πρόφαση τις θέσεις και επιθέσεις μου, κυρίως εναντίων των πρώην "κλητήρων" του ΟΟΣΑ, των αγράμματων οικονομολόγων, νυν Υπουργών.

Ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν ξεσπάσματα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ, τα οποία και δείχνουν το κάλπικο των γκάλοπ και τη γνώση και κατανόηση από κάποιους πολιτικούς, του τι αναβρασμός και αγανάκτηση υπάρχει στο λαό.

Οι ανεγκέφαλοι ή βολεμένοι, αυτά που έκαναν ή κάνουν σε βάρος μου, έχουν τα κότσια να τα επαναλάβουν, και μάλιστα επώνυμα, εναντίον του Απόστολου Κακλαμάνη και κατά της Ελευθεροτυπίας??? ΟΧΙ, κάποιοι γλύφτες, ποτέ δεν θα έχουν το θάρος να ορθώσουν ανάστημα. Αυτοί οι γλύφτες, μια ζωή θα είναι γαλαζοπράσινες πουτάνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου