Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ MABHOUH

Οι Δολοφόνοι στο Ντουμπάϊ, Είχαν κλέψει τα Δεδομένα των Διαβατηρίων που Χρησιμοποίησαν

Τα Βρετανικά Διαβατήρια Συνδέονται με το Ισραήλ

Οι υπάλληλοι του Ντουμπάι συνεχίζουν να διερευνούν τη δολοφονία του Mabhouh, που έγινε το Γενάρη και έχουν βρει μια άλλη σύνδεση με το Ισραήλ, όπως των έξι μελών της "ομάδας χτύπημα" που χρησιμοποίησε βρετανικά διαβατήρια, που περιείχαν δεδομένα που είχαν κλαπεί από τα πραγματικά διεθνή της Bρετανίας, το οποία βρίσκονταν στο Ισραήλ εκείνη τη στιγμή.

Συνολικά αστυνομία του Ντουμπάι λέει, ότι 11 άτομα συμμετείχαν στο χτύπημα. Τρία από αυτά που χρησιμοποίησαν και πλαστά διαβατήρια της Ιρλανδίας, αν και οι Ιρλανδοί αξιωματούχοι είπαν, ότι τα ονόματα και οι σχετικές πληροφορίες με τα διαβατήρια, ήσαν αυτά που βρέθηκαν εξ ολοκλήρου επάνω τους (των Ιρλανδών), και δεν είχαν κλαπεί, όπως αυτά της Βρετανίας.

Το Γενάρη το δολοφονικό χτύπημα κατά του διοικητή της Χαμάς Μαχμούντ αλ-Mabhouh στην πόλη του Ντουμπάι, προκάλεσε παγκόσμια διαμάχη, όπως για την απόδειξη, αν εξακολουθεί να ισχύει η τοποθέτηση, ότι η δολοφονία ήταν μια επίσημη πράξη της Ισραηλινής Υπηρεσίας Κατασκοπείας Μοσάντ.

Ενώ από το Ισραήλ έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η δολοφονία, το Ντουμπάι και η αστυνομία του, δεν έχει ακόμη συνδέσει οριστικά το Έθνος (του Ισραήλ) για την δολοφονία του Mabhouh. Ο Khaifan, αρχηγός της αστυνομίας (του Ντουμπάϊ), ωστόσο, προειδοποίησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ότι αν η σύνδεση αποδειχθεί, ότι θα εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Mabhouh ήταν ένας κορυφαίος στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς, αλλά ενώ πιθανολογείται ότι οι Ισραηλινοί ήσαν εκεί για να ανταποκρίνονται (κατ' αντιστοιχία) στην "Ιρανική" αστυνομία του Ντουμπάι, δηλώνουν ότι έχουν βρει αποδείξεις, ότι δεν ήταν στην πόλη για υπηρεσιακούς λόγους. Η Χαμάς έχει ορκιστεί αντίποινα για τη δολοφονία.

ΠΗΓΗ: NEWS.ANTIWAR.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου