Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ "ΑΣΠΙΣ" ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ASPIS BANK???
Λίγο πολύ, όλοι ξέρουμε ή έχουμε ακούσει, για τα μεγάλα κόλπα του μεγαλομέτοχου Παύλου Ψωμιάδη, που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, ενώ έχει κατακλέψει επενδυτές και τις εταιρείες του, ΑΣΠΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και
ASPIS BANK.
Επίσης όλοι ξέρουμε, ότι οι δύο εταιρείες είναι συγκοινωνούντα δοχεία και η πορεία της μιας επηρεάζει άμεσα την άλλη και θα έπρεπε να έχουν τεθεί υπό αναγκαστική διαχείριση, σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί.
Αυτό που μετράει, είναι ότι ο Παύλος Ψωμιάδης, εκτός από τα καταγγελθέντα, για παράνομη εξαγωγή του ρευστού των χρεοκοπημένων εταιρειών και το φάγωμα των χρημάτων των επενδυτών, τον έχουν καταγγείλει τελευταία, ότι προχώρησε και σε ρευστοποίηση ακινήτων των εταιρειών του.
Πάνω στο σκάνδαλο της μη ενόχλησης του βασικού υπεύθυνου Παύλου Ψωμιάδη, πληροφορούμαστε ότι έρχεται να προστεθεί και νέο σκάνδαλο.
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, θέλει λέει, να αγοράσει την ...aspis bank, σε ποσοστό μέχρι 32,9% και μάλιστα με ...αποκλεισμό εκ προοιμίου, οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου Το σκάνδαλο μεγαλώνει και θυμίζει ΓΕΡΜΑΝΟΣ με ΚΟΣΜΟΤΕ, αφού η δουλειά θα γίνει στα μουλωχτά, χωρίς δημόσια πρόταση για το σύνολο (100%) των μετοχών της
aspis bank.
Το θέατρο θα δείξει τι παίζεται στις 18-2-2010, που λήγει η προθεσμία που έχει θέσει η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠΕΙΑ) προς τη μεγαλομέτοχο της ΑΣΠΙΣ, COMMERCIAL VALUE, για τη κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
Εδώ είναι Ελλαδιστάν και επίσημες ανακοινώσεις δεν γίνονται!!!!!
Εδώ είναι το Ελλαδιστάν της λαμογιάς και της κομπίνας!!!!!
Εδώ είναι Ελλαδιστάν και οι διεφθαρμένοι Καραμανλήδες, Παπαντρέηδες, Σαμαράδες και υπόλοιπα, υπόσχονται ξανά κάθαρση και εννοούν ότι θα μας καθαρίσουν όλους εμάς, για να τρώνε αυτοί με τους Ψωμιάδηδες τα καθαρισμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου