Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΣΚΗΣΗ "ΣΑΡΙΖΑ" - ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ.

Κάποιοι Βιάστηκαν να γράψουν τα πικρόχολά τους για τον κοιλιόχοντρο Ευάγγελο Βενιζέλο, Υπουργό Εθνικής (???) Άμυνας, για την ματαίωση της στρατιωτικής άσκησης, με την κωδική αναμασία "ΣΑΡΙΖΑ". Για το σχετικό, μπορείτε να βλεφαριάσετε στον Διηνέκη.
Εδώ, σαν σοβαρό μπλογκ, που δεν ξέρεις που είναι το σοβαρό και που το αστείο, διότι είμαστε μυστική ανατρεπτική οργάνωση, θα τα ράψουμε και θα τα γράψουμε όλα. Γι αυτό μας εμπιστεύεται ο λαός, ο Βενιζέλος, ο Μπεγλίτης και σύσσωμες οι ένοπλες μισθοφορικές δυνάμεις των ΗΠΑ-Ισραήλ στην Ελλάδα.
Λοιπόν, έχουμε και απαριθμούμε και λέμε:
1.--- Τον Βγενόπουλο, ως σύγχρονο εκφραστή της ευγενούς φιλοσοφίας Κοσκωτά, τον έχει ανάγκη ο επιχειρηματικός και άρα, και όλος ο πολιτικός κόσμος και ντουνιάς. Πάμε πάρα-πέρα.
2.--- Ο μικρός ήρωας Βαγγέλης Βενιζέλος, αυτός ο κλώνος του κατοχικού "Σπίθα", ο ενίοτε τετραπέρατος αν δεν γουργουρίζει ο στόμαχός του, ως 10 λέοντες σε κατάσταση οίστρου, με ενημέρωσε με μυστικό κανάλι ασφαλώς, ότι καμιά ΣΑΡΙΖΑ δεν καταργήθηκε και όλες οι μίζες προμήθειας στρατιωτικού υλικού συντηρούνται, προς αποφυγήν διεθνούς πανικού των αγορών υποβρυχίων που γέρνουν μονόπαντα από μαγκιά.
3.--- Κατ' αρχήν το "ΣΑΡΙΖΑ" είναι τίτλος και σήμα κατατεθέν γνωστής μάρκας σόδας και ο προνοητικός και παμφάγος Βαγγέλαρος με τη κοιλιά, που μόνο αυτή ξέρει να προσκυνά τους όνυχας των βρομοποδαριών του, έχει φροντίσει και γέμισε τις στρατιωτικές αποθήκες, με 40.000.000 φιάλες σόδα "ΣΑΡΙΖΑ". Αυτή η εξέλιξη ήταν αναγκαία, μη και μας πάθει βαρυστομαχικά ο Υπουργός, κατά την επικείμενη άφιξη των Ειδικευμένων Απατεώνων Ελεγκτών της Ε.Ε., απ' αυτούς που με λύσσα επιμένουν, για το τι καλός τουριστικός προορισμός είναι το Χονγκ-Κόνγκ. Επομένως, κακώς υιοθετείτε ο όρος, ως αποκλειστικής χρήσεως στρατιωτικής άσκησης και οι έξυπνοι σαφώς και παρανόησαν ή παρερμήνευσαν.
4.--- Ο Υπουργός Βαγγέλης ο κοιλιόχοντρος κι ο αναπληρωτής Μπεγλίτης, είναι γνωστοί οπαδοί και φαν της κλωνοποίησης, κι έτσι μόνο μπορούν να φαν το καταπέτασμα. Έτσι, για να αντιμετωπίσουν για λογαριασμό μας τον κοινό εχθρό, κλωνοποιηθέντες πολλαπλασιάστηκαν σαν τα ψάρια και σαν τους άρτους του γάμου της Κανά και τα κρασιά τα περιττά. Ακολούθως, λαβόντες τα ισάριθμα μασονικά βαπτίσματα, μυστικοσυμβουλεύθηκαν αλλήλως και οργανώθηκαν σε παλλαϊκό αντιστασιακό μέτωπο. Ξεχυθέντες δε οι κλωνοποιηθέντες σε όρη και βουνά, σε κάμπους και λαγκάδια και χαράδραι κοφτεραί σαν το μυαλό του Βαγγέλη, έστησαν παγίδες και δόκανα και ξόβεργαι μεγάλαι με τα πολλά κολλώδη τους, σε εκτέλεση τι και τίνος παρακαλώ?????? Σε εκτέλεση του σχεδίου "ΣΑΡΙΖΑ" βεβαίως!!!!!
Ενθύμου βρε τι έκανε ο Άμυνας, τη φορά τη πρώτη!!!!!! Ούτε το χέρι τους δεν το καταδέχθηκε και τους το επέστρεψε υπηρεσιακώς!!!!!! Ε.??? Ενθύμου τώρα??? Τώρα με τον κλωνικό στρατό του, αυτού και του Μπεγλίτου του, έβαλε όρκο στη πεντάλφα του, ότι θα τους παγιδεύσει του Βρυξαλήτες Επιθεωρητές και θα τους διαπραγματευθεί με τα λίτρα πετρελαίου, σύμπαντος του Περσικού κόλπου. Γιατί ο Βαγγέλης, πολύ τα πηγαίνει τα Περσικά Κόλπα.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, προς τι το μένος των εμπαθών και ...ασχέτων?????
Πάρτε το χαμπάρι. Ο Βαγγέλης ο χαμένος δεν κουβαλάει λίπος. Καύσιμο ύλη κουβαλάει στη τεράστια κεφάλα του, που θα τη ρίξει αναμμένη από τις πολεμίστρες των κάστρων της Άνω Πόλης, να ξεχυθεί στις πλαγιές, να κατακαύσει τους Βρυξαλήτες.... Κι αν του ξεφύγουν μερικές παράπλευρες????
Κι ο Μπεγλίτης από κοντά και μακριά ομού. Έτσι κι αλλιώς ο Τζέφρι τον έβαλε να μάθει όλα τα κόλπα του χοντρού, για να τον κάνει κανονικό υπουργό.
Για το τελικό αποτέλεσμα μη με ρωτάτε, γιατί κατά πως μαθαίνω και ο Βενιζέλος και ο Μπεγλίτης, χρηματιστηριακά, έχουν επενδύσει τις οικονομίες τους στο δολάριο.
Επομένως??? Πόσους μισθούς θα μας κόψουν για να έχουν να πληρώνουν τις συναλλαγματικές διαφορές???? Είπαμε. Μι άσκηση ήταν.......
Εσείς τι νομίζατε???? Ότι ο τόφαλος θα γινόταν Μεγαλέξαντρος για χάρι σας????
Καλά ρε, το μονοπώλειο του Βγενόπουλου δεν το βλέπετε, που έχει ενώσει όλο το πολιτικό φάσμα?????
Καλά θα κάνετε να πάρετε τις "ΣΑΡΙΖΕΣ" στα χέρια σας. Κάπου θα βρήτε να τις χώσετε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου