Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

SHOCK ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙ Ο ΣΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ JENNIFER LOPEZ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ 22 ΔΙΣ € !!!

Comodo: Μετά τον χθεσινό τάραχο που προκάλεσε στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι η κλανιά του Σάλα, περί εξαγοράς 2 τραπεζών που ξεπερνούν το μπόϊ του με 701 εκατ. ευρά μόνο(!!!!!!!), νέος σάλος ξεσηκώθηκε ίσα με κει πάνω, περήφανος.
Τα παιδιά της οδού Πειραιώς αλλόφρονα και σε οικονομικό παροξυσμό (και βάλε), έκλασαν ομαδικά και απαιτούν από τον Σάλα, να συγχωνευθεί με τα καπούλια της Jennifer Lopez, αξιοποιώντας τα πλέον των 22 δις που θα περισσέψουν (και θα οικονομηθούν) από τη ψεύτικη εξαγορά 2 τραπεζιών κουζίνας. Σε διαφορετική περίπτωση, απειλούν με διεθνές οικονομικό κραχ ..αχ... αχαχάχ!!!
Αν με τη κάλπικη σαλεμένη πρόταση εξαγοράς ΑΤΕ και ΤΤ, οι διεθνείς αγορές υπέστησαν shock, με τη νέα απαίτηση για τα καπούλια της Τζένιφερ αντί 22 δις, η Γουόλ Στριτ έπαθε κι από πάνω της δέος και ρωγμές σε 13 κίονες.
Η ίδια η Τζένιφερ δεν έκανε καμία δήλωση για τους ενοίκους της πλατέας συντάγματος, προσπερνά τους ευζώνους μας κουνώντας κατ επίδειξη τα περιζήτητα καπούλια της, δείχνοντας με έμφαση, ότι περιμένει πιο σοβαρή αντιπροσφορά από τον Βγενόπουλο.
Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, τη σοβαρότητα της ανύπαρκτης πρότασης του Σάλα για ΑΤΕ και ΤΤ, το βραδάκι θα έχουμε και έκτακτο μάθημα λαϊκής οικονομίας. Έτσι απλά και κατανοητά, για να μη μας περνούν οι Εβραίοι του Τζέφρι, εντελώς για μαλάκες.
Και μια διεθνής απορία: γιατί κανένας από τις 300 δεν έρευνα και δεν αξιολογεί τα γαμησάτικα του Τζέφρι, για τις ψευτοσοσιαλιστικές φανφάρες του, εντός και εκτός Ελληνικού εδάφους?????? Πόθεν έσχες η παρακρατική διεθνής των ψευδοσοσιαλιστών που όλοι τους εμπλέκονται και με το ...Αμερικάνικο ΔΝΤ??????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου