Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ "ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΚΑΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Δημοσιεύθηκε από ΜπαρμπαΝίκος
Aπό το Συμβούλιο Των Ενδιαφερόμενων Πολιτών (Αμερικής) Αυτό, δεν είναι από κάποια “ιστοσελίδα συνωμοσίας”. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο άρθρο του εθνικού (αμερικάνικου) πρακτορείου ειδήσεων CBS από το γραφείο τους. Ακόμη και το ειδησεογραφικό CBS, ζητά αυτή τη στιγμή, ένα “διακόπτη για να σκοτώνει το internet”. Η αριστερά Huffington Post, ζητά επίσης να νομοθετηθεί, ” Ένας διακόπτης που θα σκοτώνει το Internet”.
Ο Obama είναι έτοιμος να παραδώσει, μια άνευ προηγουμένου εκχώρηση ευρείων εξουσιών ελέγχου του Διαδικτύου, που θα μπορούσαν εύκολα να μετατραπούν σε καταχρηστική φίμωση της ελευθερίας του λόγου.
Από το CBS News (Ουάσιγκτον) …
Ο Λευκός Οίκος, είναι ένα βήμα πιο κοντά, (για να εγκρίνει στην αρμόδια αρχή, έναν “kill switch” (διακόπτη θανάτου) για να κτυπούν το Διαδίκτυο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων της Γερουσίας, ενέκρινε ένα νομοσχέδιο ασφάλειας του κυβερνοχώρου, που ονομάζεται PCNAA, ή Προστασία του Κυβερνοχώρου, ως Εθνικό Κεφαλαιώδη νόμο για την Παρασκευή. Με το νομοσχέδιο, θα δώσει ο πρόεδρος την εξουσία, για να ανακαλείται έξω από το Internet (παύση ιστοσελίδας ή λογαριασμού mail), αν (κρίνουν) ότι υπάρχει “μια επίθεση στον κυβερνοχώρο, που είναι δυνατόν να προκαλέσει μαζική καταστροφή ή απώλεια ζωής”.
Η νομοθεσία θα υποχρεώνει τις εταιρείες παρόχων ευρυζωνικών υπηρεσιών, τις μηχανές αναζήτησης, ή εταιρείες λογισμικού, με ότι επιλέγει η κυβέρνηση (των ΗΠΑ), να «συμμορφωθούν αμέσως με οποιαδήποτε μέτρα έκτακτης ανάγκης ή που έχουν αναπτυχθεί για δράση», από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. Όποιος αδυνατεί να συμμορφωθεί, θα του επιβληθεί πρόστιμο.
Η ιδέα πίσω από αυτό δεν είναι νέα. Μια πρόταση νομοσχεδίου υποβλήθηκε στη Γερουσία από τη CNET, τον (περασμένο?) Αύγουστο του επέτρεψε στον Λευκό Οίκο για να “κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο”, και ένα άλλο από το Sens. Jay Rockefeller (DW.V.) και την Ολυμπία Σνόου (R-Maine), που θα δώσει ρητή εξουσία στην κυβέρνηση, για να «διατάξει την αποσύνδεση» ορισμένων δικτύων ή δικτυακούς τόπους.
Το CofCC.org επικοινώνησε με την Επιτροπή της Γερουσίας για να μάθει ποιοι ψήφισαν «ναι». Αποδεικνύεται ότι όλοι ψήφισαν ναι!
Εδώ είναι τα μέλη:
Democrats:
Joseph I. Lieberman (Introduced the bill)
Carl Levin
Daniel Akaka
Thomas Carper
Mark Pryor
Maty Landrieu
Claire McKaskill
Jon Tester
Roland Burris
Edward Kaufman

Republicans
Susan Collins (Co-sponsor)
Tom Coburn
Scott Brown
John McCain
George Voinovich
John Ensign
Lindsey Graham

All of the above people voted to give Barack Obama the ability to unilaterally kill the internet for up to four months!
Αναρτήθηκε από INCOG MAN: Sick of all the BS…
Δημοσιεύθηκε TSOUTSOYNEROS.WORDPRESS.COM

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
    ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
    ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ....
    ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. (30)

    ΠΕΡΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗΣ.

    ΛΟΓΙΚΗ: ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΩΣΤΗ, και ο λογικός παραλογισμός. (Συνειδητά ή και ασυνείδητα.)

    Για "αρσενικούς άντρες και για θηλυκές γυναίκες" 100%. Οι άλλοι ας τα πετάξουν.

    ΓΙΑΤΙ έγιναν; Αυτά που έγιναν; Έτσι που έγιναν; -Φαίνεται ότι δεν γινόταν αλλιώς.

    Στη φύση, υπάρχει ΜΟΝΟΝ βιολογική προσαρμοστικότητα στην ΑΝΑΓΚΗ (φυσική μηχανική), δεν υπάρχει "πνευματική" διανοητική ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ.

    Είμαστε ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

    Ανάγκη ελευθερία και ανεξαρτησία, τα δύο αντίθετα στοιχεία, όπου το ένα αν διαλέξεις με τ' άλλα σίγουρα θα μπλέξεις.

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ της Ελευθερίας.

    Όλο το σύμπαν όλη η δημιουργία όλα τα φαινόμενα όλοι οι άνθρωποι, είναι υποχρεωτικά ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΟΥΒΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ. Έξω από το οποίον δεν μπορεί βγει κανένα υλικό ή διανοητικό φαινόμενο. Τα πάντα τα περιβάλει η ανάγκη (Φραγμός πραγματικότητας = ανάγκη). 2) Αλλά ο άνθρωπος είναι ελεύθερος μέσα σε ένα άλλο πολύ μικρό κλουβί που βρίσκετε μέσα στο πρώτο που λέγετε ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. 3) Αλλά και μέσα σε αυτό το κλουβί βρίσκεται πάλι μέσα σε ένα τρίτο που λέγετε διανοητική ικανότητα.

    Σε αυτό το κλουβί μας βάζει η μόρφωση, το περιβάλλον, η συνθήκες μέσα στις οποίες θα γεννηθούμε κλπ.

    Για να πλησιάσει κανείς το κλουβί που λέγετε φραγμός πραγματικότητας, πρέπει να βγει έξω το δικό του που λέγετε διανοητική ικανότητα, και μετά από το κλουβί ου λέγετε κράτος νόμος θρησκεία, αλλιώς είναι αδύνατον να πλησιάσει στο κλουβί που λέγετε ΑΝΑΓΚΗ, ή φραγμός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ μέσα στο οποίον διαδραματίζονται ότι υπήρχε, ότι υπάρχει, και ότι θα υπάρξει. Και αυτό μπορούμε ΜΟΝΟΝ να το πλησιάσουμε.



    Η ΠΟΛΥ ελευθερία, βλάπτει την ελευθερία.

    Απόλυτη ελευθερία δεν ΥΠΑΡΧΕΙ, μόνον μέχρι 50% (Για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ).

    Ο άνθρωπος είναι τόσο ελεύθερος ώστε; ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στη ζωή του μέχρι να πεθάνει, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, να ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ, να λύνει τα προβλήματα που δεν θα είχε αν δεν είχε γεννηθεί, να διορθώνει της ατέλειες της φύσεως ή του θεού, για να βελτιώσει την δραματική θέση του πάνω στη γη (τεχνικός πολιτισμός κλπ.)

    Ο άνθρωπος είναι τόσο πολύ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ώστε ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ: Να γεννηθεί να ζήσει και να πεθάνει είτε του αρέσει είτε όχι. (Πως την καταλαβαίνουν μερικοί την ελευθερία;).

    Δεν υπάρχει καλό που να μην είναι και κακό, και αντιστρόφως κατά 90% .

    Είμαστε ελεύθεροι, να διαλέγουμε μεταξύ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΟΨΗΣ ΠΑΝΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ, καλό κακό, δίκαιο άδικο κλπ. φίλος εχθρός, ενέργεια αδράνεια, θεός διάβολος, παίρνεις δίνεις, αλήθεια ψέμα, παράδεισος κόλαση, δίκαιο αδικία, λύπη χαρά, ευτυχία δυστυχία, ειρήνη πόλεμος, νόμιμοι και παράνομοι, (τρομοκράτες κλπ.)

    ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Συνέχεια: http://www.tzinis.com/ELEYUERIA.htm

    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://www.tzinis.blogspot.com/ www.tzinis.com tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή