Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ!!!!!

Γεμάτη από ξεχειλίζουσα δημοκρατική ευαισθησία και ανακυκλώσιμη ομορφάδα, η μεγάλη και ασυναγώνιστη Υπουργός Αγροτικής Υπανάπτυξης και Μεταλλαγμένων Αμερικάνικων Τροφίμων, ειδοποίησε εμπρόθεσμα τους μπλογκούχους αγρότες, για την αδυναμία επίσκεψης στα μπλόκα.
Ύστερις, η πρώην ωραιοτάτη Κάθριν, έβγαλε το σκισμένο πράσινο νάϋλον καλτσόν και εντύθηκε το λευκό πανταλόνι της αντικειμενικότητας και αδιαφάνειας.
Αφού συσκέφθηκε με τον Καραμίχο στη ΠΑΣΕΓΕΣ (YES), συνέταξε επιστολή πρόσκληση στους καταληψίες των εθνικών οδών, γεμάτη χαμόγελα και ερωτικά υπονοούμενα για την αντιαγροτική πολιτική, χωρίς να ξεχάσει να στείλει κι από μια δαγκάνα, απ' αυτές που βάζουν οι λαθροκυνηγού στη Πίνδο για λύκους και αρκούδες!!!!
Για να γίνει πιο πειστική, δεν παρέλειψε να στείλει σε έναν έκαστον ξεχωριστά και σε όλους μαζί, φωτογραφία με τη φρεσκαδούρα του μποντιλάϊν, στην οποία τους δείχνει με ειλικρίνεια, που φυλάει τις προτάσεις τους, για τις οποίες, πρόλαβε κι όλας να συνεννοηθεί με τον Κακλαμάνη των Αθηνών, για ανακύκλωσή τους, με τα λοιπά κωλόχαρτα!!!!!
Πολύ γρήγορο αυτό το κορίτσι. Ίδια η Θάνου με καθαρό μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου