Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΝΝΑ saRAGOUSSI-DALARA ΕΚΛΕΨΕ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΕΠΙΣΠΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!!!!!

Παρά τις τεράστιες διαφορές τους, σε στέμμα, φόρεμα και πούπουλο, με την διαμεσολάβηση της μεγάλης διοργανώτριας φιλανθρωπικών συναυλιών χωρίς αντίκρυσμα και βουλευτίνας Anna saRAGUSSI-Dalara και αγαπημένης ξαδέλφης του υπουργού Giani saRAGUSSI, ο Πρωθυπουργός Τζέφρι Παπανδρέου και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τόνι Σαμαράς, τα ξαναβρήκαν!!!
Τα βρήκαν και συναποφάσισαν σήμερα και ενημέρωσαν τον αχυράνθρωπο, ότι θα τον ξαναεκλέξουν και μάλιστα με επίσπευση της διαδικασίας, λόγω της κατεπείγουσας ανάγκης, να μισοπουληθεί η Εθνική Τράπεζα στη Κίνα και το Υπόλοιπο της Εθνικής μας κυριαρχίας, στους Εβραίους νταβατζήδες της Γκόλντμαν Σάγξ, εν μέσω δηλώσεων, διαφόρων διεθνών μεγαλοοικονομολόγων, για το εύρος της τρύπας μας.
Το μόνο που δεν διευκρινίστηκε, είναι η αφιλοκέρδεια της διαμεσολάβησης της κας saRAGUSSI-Dalara. Επειδή ο Γιώργος δεν έχει καμία ανάμειξη και συμμετοχή, αναγκαστικά θα περιμένουμε με αυξημένο ενδιαφέρον, τις δηλώσεις εισοδήματος του Τζίμη Πανούση, αν φυσικά έληξαν τα περιοριστικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου