Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Εχθροί μας, οι Ισραηλινοί --- Πότε θα ξυπνήσει η απειλή;

Aπό τον Justin Raimondo , 7 Ιουνίου του 2010:

Ένας από τους αναγνώστες μου, στα σχόλια παρακάτω, έγραψε το εξής ως απάντηση στην τελευταία στήλη μου για το Ισραήλ, για τη πειρατεία του στολίσκο για τη Γάζα:
«Και πάλι Θέτω το ερώτημα: Τι κάνουν οι πολιτικοί μας για τους Ισραηλινούς, που τους κάνει (να συμπεριφέρονται) σαν τέτοιες πόρνες; Dirty εικόνες; Απειλές και παρακράτηση ανθρωπιστικής βοήθειας; Είναι πραγματικά ενοχλητικό, καθώς και εξοργιστικό, να βλέπετε ένα Κογκρέσο, να ξεβρακώνετε συλλογικά μέχρι κάτω γύρω από τους αστραγάλους και τους νομοθέτες, απλώς να περιμένουν από το Ισραήλ για να το κάνει ξανά".
Οχι ότι υπάρχει κάτι λάθος με αυτό ...
Λοιπόν, πράγματι, υπάρχει κάτι το πολύ λάθος με αυτό, αλλά, εν πάση περιπτώσει, ποια είναι η απάντηση στο ερώτημα αυτό; Ξανά και ξανά το Ισραήλ έχει εξοργίσει τον κόσμο, και ακόμη και πολλοί από τους πιο αφοσιωμένους υποστηρικτές του, για τις ενέργειές του: πολλαπλές εισβολές στο Λίβανο, «επιδρομές» σε Γάζα και τη Δυτική Όχθη, η ολοένα επέκταση των οικισμών, η φαυλότητα του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων που χαρακτηρίζει την παρούσα ακροδεξιά κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, η οποία συμπεριλαμβάνει τ ανοιχτά ρατσιστικό και φασιστικό κόμμα του thuggish Avigdor Lieberman - ο κατάλογος των αμαρτιών του Ισραήλ είναι μακρύς, και αυτό συμβαίνει αρκετά πίσω, αλλά και τα τελευταία χρόνια.
Ακόμη και όταν οι Ισραηλινοί ανατίναξαν πλοίο του Ναυτικού των ΗΠΑ, το USS Liberty, ένα στρατιωτικό σκάφος αναγνώρισης, επειδή παρακολουθούσε τις κινήσεις στρατευμάτων του Ισραήλ, πριν από την Πόλεμο των Έξι Ημερών, η Ουάσιγκτον ταυτίστηκε -δημόσια- με το παραμύθι του Τελ Αβίβ, που ισχυριζόταν ότι ήταν ένα "ατύχημα". Αυτό το αίσχος επαναλαμβάνεται, σήμερα, όπως η επίθεση (στα πλοία ανθρωπιστικής βοήθειας) και οι συγκλονισμένοι Αμερικανοί, οι οποίοι έζησαν για να μας πούν την ιστορία του τι συνέβη στο πλοίο του στολίσκου που επέστρεψε, για να μαρτυρήσει για την Ισραηλινή κτηνωδία. Ένας Αμερικανός πολίτης έχει σκοτωθεί, και η Ουάσιγκτον εξετάζει άλλες εκδοχές. Το φάντασμα της Ρέιτσελ Κόρι δεν είναι έκπληξη. Επίσης, δεν είμαι "εγώ". Επειδή οι Ισραηλινοί, μετά (πάνω) από όλα, είναι οι εχθροί μας.
Ξεχάστε το γεγονός ότι χωρίς ενισχύσεις από τις ΗΠΑ των ισραηλινών εποίκων, η αποικία θα βυθιζόταν σαν πέτρα. Αγνοήστε την τελετουργική παιάνων  (παπαγάλισμα) στην δήθεν «ειδική σχέση», τακτική που βάζουν στο στόμα τους οι πολιτικοι στις δύο χώρες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι δεν εκφρζονται με την καρδιά. Και δε λαμβάνεται υπόψη η προπαγάνδα, που παρουσιάζει τακτικά τις ΗΠΑ-Ισραηλινές σχέσεις, ως μια αμοιβαία κοινωνία θαυμασμού, που στηρίζεται στις «κοινές αξίες» και η αγάπη στη "φιλελεύθερη δημοκρατία". 
Κατασκευάσθηκε μετά από το Ολοκαύτωμα, και δημιουργήθηκε από τους επιζώντες αυτής το τρομακτικό όργιο των μαζικών δολοφονιών, η βάση των ιδρυτών του Ισραήλ ήταν και είναι η ιδέα, ότι οι Εβραίοι δεν είναι ασφαλείς σε αυτόν τον κόσμο................... ................ ....................
Είμαστε σοκαρισμένοι, όταν οι επιζώντες της επίθεσης στον στολίσκο μαρτυρούν για το τι συνέβη, και οι εκθέσεις νεκροψίας που έρχονται στο φως: με ένα πλάνο τέσσερις φορές (πυροβολισμό) στο κεφάλι, άλλοι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν από πολύ κοντινή απόσταση, σε στιλ εκτέλεσης. Ωστόσο, το Ισραήλ έχει δείξει πολλές φορές, τι είναι σε θέση να κάνει: η πειρατεία του στολίσκο για τη Γάζα, ήταν μόνο το πιο πρόσφατο περιστατικό, σε μια σειρά συμβάντων που ανάγεται σε βάθος ετών: η απαγωγή του Μορντεκάι Βανούνου, τα τάγματα δολοφόνων που περιπλανώνται στον κόσμο σε αναζήτηση των εχθρούς του Ισραήλ, ο βομβαρδισμός των δυτικών διπλωματικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων στην Αίγυπτο, για να φανεί σαν οι Άραβες να είχαν την ευθύνη (το περιστατικό Lavon), για να μην αναφέρουμε τη μακρά ιστορία της ισραηλινής επίθεσης εναντίον των γειτόνων της και του πληθυσμύ των αυτόχθονων Αράβων.
Αυτές δεν είναι οι ενέργειες (αρχές) της Δυτικής φιλελεύθερης δημοκρατίας, αλλά από μια φρενήρης και φανατική συμπεριφορά καθεστώτος, που μοιάζει με............. ...............
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Περισσότερα στο ANTI WAR COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου