Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΕΥΝΑΣ

Η Φωνή της Αμερικής -Μέρος 2- Η Προδοσία Στραγγίζει το Δολάριο 
 Μια προσεκτικότερη ματιά στο πώς τα μέλη της (American Israel Public Affairs Committee - AIPAC) ΑμερικανοΙσραηλινή Κομητεία Δημόσιας Διοίκησης, μπορεί να ασκήσει μια τερατωδώς δυσανάλογη ποσότητα ισχύος, κατά την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών.

alawson911 :  Ευχαριστώ το YouTube7hevo1d για την εμψύχωση, για (το βίντεο) της αποστράγγισης του δολαρίου - http://www.youtube.com/7hevo1d και τον David Dees για τα διεισδυτικά γραφικά του - http://www.dees2.com/

Ενώ έλεγχα τη τελική επεξεργασία του βίντεο, οι Ισραηλινοί έδωσαν στον κόσμο, μια ακόμη θλιβερή υπενθύμιση, ότι δεν είναι σε θέση να ελέγξουν μια συλλογή από (ανταλλακτικά) προφυλακτήρων αυτοκινήτων, πόσο μάλλον περισσότερο, μια χώρα που έχουν κλέψει από τους άλλους, πολύ λιγότερο δε, ένα οπλοστάσιο, με πάνω από 200 πυρηνικά όπλα. Είναι σαφές ότι το Ισραήλ δεν θέλει ειρήνη με τους Παλαιστίνιους ή οποιονδήποτε άλλον στην περιοχή τους, αλλά με τη συμμετοχή του AIPAC, του ΑμερικανοΙσραηλινού Κογκρέσου Δημόσιας Διοίκησης, εξασφαλίζει υποστήριξη, βοήθεια και συνενοχή σε αυτά τα εγκλήματα, με περιφρόνηση για τις ζωές των άλλων. Έχουν κάνει τα αδύνατα - δυνατά, για να καταργήσουν την Έκθεση Goldstone, σχετικά με την  επίθεση Σεπτεμβρίου 2008, σχετικά με τη Γάζα, και τώρα, χωρίς αμφιβολία, η πλευρά του Ισραήλ, δεν θα αργήσει (να ξαναδείξει) αγριότητα. Αναφέρομαι στην επίθεση της 31 Μάη 2010, κατά της "Flotilla" που προσπαθεί να φέρει την απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Παλαιστινίους, που είναι πολιορκούμενοι, περιφραγμένοι, σε μια φυλακή Απαρτχάιντ, που ονομάζεται "Η Λωρίδα της Γάζας". 


 AIPAC
Μήπως αυτά τα Israelophants, τα μέλη της AIPAC, συνειδητοποιούν πόσο αρνητικές είναι οι απόψεις του υπόλοιπου κόσμου για το Ισραήλ, και, λόγω των συνδέσεων, (καταλαβαίνουν τις συνέπειες) οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι πολίτες της;;; Εάν δεν κάνουν κάτι να το καταλάβουν, τότε μπορώ να τους πω: Υπάρχει μια βαθιά καχυποψία, θλίψη και μια αυξανόμενη έλλειψη σεβασμού, διότι, όπως φαίνεται, οι Αμερικανοί είναι σε θέση να διοικούν τη χώρα τη δική τους, αξιοπρεπώς, με την επιλογή των υπαλλήλους εκείνων που δεν παίρνουν δωροδοκίες ή άλλες χάρες, αλλά σταθμίζουν τα συμφέροντα των ψηφοφόρων τους, με το δικό τους μυαλό όταν ψηφίζουν, για το πώς οι φόροι τους θα πρέπει να δαπανηθούν (αξιοποιηθούν) καλύτερα. Και όχι στα μισά του δρόμου, κάποιος αξιοπρεπής δημόσιος λειτουργός, θα κληθεί να ψηφίσει υπέρ της εισβολής σε άλλη χώρα, προκειμένου να κλέψουν το πετρέλαιο και άλλους πόρους, υπό το πρόσχημα της προστασίας της ασφάλειας τη δική τους, και του Ισραήλ, από χιλιάδες μίλια μακριά. Η πλειοψηφία των σημερινών μελών του Κογκρέσου των ΗΠΑ είναι, στην πραγματικότητα, προδότες του δικού τους Έθνους, γιατί έχουν δείξει, διαχρονικά και επαναλαμβανόμενα, ότι θέτουν την επιθυμία για τη προστασία του Απαρτχάιντ που επιβάλει το κράτος του Ισραήλ, πάνω από το σκεπτικό για την ασφάλεια της χώρας, στην οποία έχουν υποσχεθεί την υποταγή τους: Τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Προδοσία από Εντός

"Ένα Έθνος μπορεί να επιζήσει αν πάσχει από την ανοησία του, ακόμη και από τη μισαλλοδοξία του. Αλλά δεν μπορεί (ένα Έθνος) να επιβιώσει, όταν υπάρχει προδοσία από μέσα. Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός, γιατί είναι γνωστό και φαίνεται να επιτίθεται ανοιχτά. Αλλά οι κινήσεις του προδότη, μεταξύ εκείνων που φυλάσσουν τις πύλες ανέμελα, ο πονηρός κινείται σαν ψίθυρος, σαν θρόισμα, με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες, ακόμα και όταν συμμετέχει στην ίδια αίθουσα με τα μέλη της κυβέρνησης. Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται προδότης - μιλά σε τόνους (ύφος) πολύ εξοικειωμένο με τα θύματά του, και φορά το ίδιο πρόσωπο με αυτά και τα ίδια ρούχα με αυτούς, και αυτός, βρίσκει την ευκαιρία να εισβάλει στη προστυχιά, που βρίσκεται βαθιά στις καρδιές όλων των ανθρώπων. Αυτός σαπίζει τη ψυχή ενός Έθνους - εργάζεται κρυφά και χωρίς να το γνωρίζει κανείς, για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης (χώρας) - για να μολύνει το πολιτικό σώμα, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς πλέον να αντισταθεί. Έναν δολοφόνο μπορούμε να τον φοβόμαστε λιγότερο".
Κικέρων, 42 π.Χ.


Εξαιτίας της αβεβαιότητας και των ασαφειών που συνδέονται με την βοήθεια των ΗΠΑ προς το Ισραήλ, συμπέρασμα για έναν ακριβή αριθμό, για το σύνολο των άμεσων ενισχύσεων των ΗΠΑ προς το Ισραήλ, ίσως δεν είναι δυνατό, εξ αιτίας του ότι,  τμήματα της βοήθειας θάβονται στους προϋπολογισμούς των άλλων κυβερνητικών οργανισμών -ως επί το πλείστον στο Υπουργείο Άμυνας- ή σε μορφή που δεν είναι εύκολο να ποσοτικοποιηθούν, όπως η πρόωρη εκταμίευση των ενισχύσεων, που επιτρέπει στο Ισραήλ την άμεση ωφέλεια και στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, την άμεση απώλεια των τόκων των δαπανηθέντων πόρων. Οι αριθμοί που παρατίθενται στο βίντεο έχουν ληφθεί από την "Έκθεση της Ουάσιγκτον για τις Υποθέσεις της Μέσης Ανατολής", του Νοεμβρίου 2008, σελίδες 10-11.
http://wrmea.org/component/content/ar ...

ΠΗΓΗ:  alawson911
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο υποτιτλισμός του βίντεο γίνεται με τον αυτόματο μεταφραστή του You Tube --- Όποια / Όποιος ξέρει να βάζει κανονικά υπότιτλους, παρακαλείται να βοηθήσει. Αυτά τα βίντεο είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου