Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ === ΤΟΤΕ "ΝΑΙ" ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!

Joseph Robinette "Joe" Biden: Well done Israel * Τζο Μπάιντεν: Καλά έκανε το Ισραήλ – Τι άλλο θα περίμενε κάποιος από τους ναζί αμερικανούς; (What else would you expect from the American Nazi?)

Τζο Μπάιντεν: Καλά έκανε το Ισραήλ (ΤΑ ΝΕΑ, 3 Ιούνη 2010)

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Joseph Robinette "Joe" Biden, Jr. (Τζο Μπάιντεν), σύζυγος της Jill Tracy Jacobs) υποστήριξε το δικαίωμα του Ισραήλ να κάνει την επιδρομή στα πλοιάρια που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, με το αιτιολογικό ότι έτσι οι Ισραηλινοί απέτρεψαν τη μεταφορά όπλων στους Παλαιστίνιους!!!!!
«Το Ισραήλ έχει το απόλυτο δικαίωμα να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του σε θέματα ασφάλειας», δήλωσε ο Μπάιντεν σε συνέντευξη στο κανάλι PBS, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση Ομπάμα τάσσεται υπέρ της διενέργειας αμερόληπτης έρευνας για το τι συνέβη.
Στόχος των ισραηλινών καταδρομέων ήταν να καταλάβουν τα πλοία και να τα οδηγήσουν στο ισραηλινό λιμάνι Ασντόντ. Από εκεί οι ισραηλινές αρχές είχαν δεσμευτεί ότι θα μετέφεραν το φορτίο των πλοίων στη Γάζα.
«Εκείνοι (οι Ισραηλινοί) είπαν, ‘‘εδώ είμαστε. Βρίσκεστε στη Μεσόγειο. Αυτό το πλοίο- εάν αλλάξει ελαφρώς πορεία προς τα βόρεια, θα ξεφορτώσει το φορτίο και εμείς θα το μεταφέρουμε στη Γάζα’’. Άρα ποιο είναι το θέμα εδώ;» αναρωτήθηκε ο Μπάιντεν.
Για να προσθέσει «αυτό που ήταν το θέμα, ήταν η εμμονή (του στολίσκου) να κατευθυνθεί στη Γάζα».
«Λοιπόν, είναι νόμιμο για το Ισραήλ να πει, ‘‘δεν ξέρω τι βρίσκεται πάνω στο πλοίο. Αυτά τα άτομα ρίχνουν ρουκέτες κατά του λαού μου’’", πρόσθεσε ο Μπάιντεν, αναφερόμενος στη Χαμάς, για να δικαιολογήσει την εισβολή του ισραηλινού στρατού στα πλοία.
ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
====================================
Ο Joseph Robinette "Joe" Biden, Jr. (Τζο Μπάιντεν), σύζυγος της Jill Tracy Jacobs), είναι η μοναδική πολιτική προσωπικότητα των ΗΠΑ, που κυριαρχεί στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, από τότε που Υπουργός Εξωτερικών της πρώην ΕΣΣΔ ήταν ο ....Γκρομίκο!!!! Κανένας πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έκανε τίποτα, από εποχής Κένεντι και μετά, χωρίς τη συγκατάθεση του  Joseph Robinette "Joe" Biden, δηλαδή χωρίς υποταγή στις πολιτικές του Ισραήλ.
Σαν Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων Γερουσίας των ΗΠΑ, πρωταγωνίστησε όσο κανένας αμερικάνος πολιτικός, για την εισβολή και κατοχή του ΙΡΑΚ και για την εισβολή και κατοχή του ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Μόνο στην αρχή του πολέμου στο Κουβέϊτ είχε διαφοροποιηθεί και αυτό οφειλόταν στην ύπαρξη αλληλοσυγκρουόμενων αμερικανοεβραϊκών συμφερόντων στις ΗΠΑ.
Ποιας απειλής της ασφάλειας του Ισραήλ, ρε μαλάκα Joseph??? 
Είδαν οι δορυφόροι σου, ότι κινήθηκαν πολεμικά πλοία και πολεμικά αεροπλάνα, εναντίον των αφεντικών σου στο Ισραήλ???
Έφυγαν τα πλοία με την ανθρωπιστική βοήθεια, από άγνωστα λιμάνια, με άγνωστο φορτίο, προς άγνωστη κατεύθυνση, ρε οπισθίας κίνησης UFO????
Να βγω έξω ρε κάθαρμα και να αρχίσω να σκοτώνω, όποιον Αμερικάνο βλέπω μπροστά μου, επειδή ο καθένας απ' αυτούς κρύβει μέσα του έναν κάου-μπόϋ και .....άρα σίγουρα θα έχει και περίστροφο, με κίνδυνό μου να με καθαρίσει πισώπλατα και άνευ προειδοποίησης ο έτσι κατσαπλιάς σου?????
Τι είναι η Γάζα ρε καριόλη???? 
Μια φυλακή χωρίς ταράτσα, είναι ρε σχιζοφρενή νεοναζί, η Γάζα????
Αφού ξέρεις από ποια συμμαχικά σου λιμάνια ξεκίνησαν τα πλοία ανθρωπιστικής βοήθειας ρε τομάρι και σε ποια συμμαχικά σου λιμάνια φορτώθηκαν με φάρμακα και τρόφιμα ρε δολοφόνε εβραιοαμερικάνε, και σε ποια συμμαχικά σου λιμάνια περίμεναν με απαγόρευση απόπλου, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ, δεν κινήθηκε κανένα διεθνές όργανο, μετά από αίτημα σου ή μετά από αίτημα των Ναζιστών-Σιωνιστών αφεντικών σου, για έρευνα, προς αντικειμενικής απόδειξης των ανύπαρκτων ...υποψιών σας, ρε κουράδα?????
Σε ποιον διεθνή οργανισμό (που τους ελέγχεις απόλυτα όλους) γνωστοποίησες τις υποψίες σου ρε ξευτιλισμένε?????
Γιατί δεν ζήτησες ρε οξαποδώ από τους συμμάχους σου, να σταματήσουν τα δήθεν παράανομα πλοία και να υποστούν κάθε νόμιμο έλεγχο????? Έπρεπε να είναι μεταξύ Κύπρου και Γάζας για να ξυπνήσει το αφαλίστικό σου ρε απατεώνα του κοινού ποινικού δικαίου????? ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΕΣ......
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
 ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ
ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ
Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Σ Ι Α --- Λ Α Ϊ Κ Η . Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Ι Α
Γιατί οι δειλοί εβραίοι σιωνιστές, έπρεπε να στήσουν ενέδρα, σε άοπλα πλοία και σε άοπλους επιβάτες???? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου