Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ - ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟ ΑΥΝΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ

Δυο μέρες πριν από το δακρύβρεχτο Καστελόριζο του Τζέφρι, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δρομολογούσε τα πάντα, όλα όσα οι Ευρωπαίοι αρχισυνωμότες είχαν προαποφασίσει προ πολλού!!!!!!! Το εδώ πολιτικό αληταριό, δημοσιοποίησε μόνο όσα το συνέφεραν και τα κόμματα κολαούζοι κάνουν τη πάπια. Απολαύστε:
Συντάχθηκε απο τον/την Greekamericannewsagency.com

"ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ την επιστολή Jean Claude Juncker της 2ας Μαϊου 2010 για την Ελλάδα

Αυτή η κυβέρνηση, έβαλε στο λεξιλόγιο της καθημερινότητας μας τις λέξεις, διαβούλευση, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με απλά λόγια όλα στο διαδίκτυο! Όλα στο φως! Όλα στη δημοσιότητα! Αυτές οι έννοιες έχουν αξία και αποκτούν ουσία και περιεχόμενο όταν έχουν αντίκρισμα! Όταν υπάρχει πλήρης και απόλυτη διαφάνεια! Να ξέρει ο λαός τα πάντα! Να γνωρίζει ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης με κάθε λεπτομέρεια όλη την αλήθεια! Ειδικά τούτη την κρίσιμη περίοδο όπου η χώρα βυθίζεται σε μια άνευ προηγουμένου – και όχι μόνον –οικονομική κρίση καλό θα ήταν να ξέρουμε όλη την αλήθεια με κάθε λεπτομέρεια για όσα μας αφορούν. Αφού έτσι και αλλιώς αυτοί αποφασίζουν –για εμάς χωρίς εμάς- και μας δεσμεύουν για πολλές 10ετιες-εμάς και τα παιδιά μας - ας κρατούν τουλάχιστον τα προσχήματα της διαφάνειας… Έτσι, συμπληρώνοντας την δική σας πληρέστερη ενημέρωση σήμερα αποκαλύπτουμε ένα ακόμα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που αφορά στην διαδικασία κίνησης του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας.
Έτσι λοιπόν όταν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου άναψε το «κόκκινο φως» και ο πρωθυπουργός της χώρας «όπλισε» το όπλο που μάχονταν Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο για να μπορεί να εισπράξει η Ελλάδα τα 110 δις euros από την Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα έστειλε μια επιστολή δυο σειρές στον κ. Jean Claude Juncker στις 2 Μαϊου 2010. Δυο ημέρες αργότερα δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου η σχετική ανακοίνωση με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά κείμενα( έγγραφα). Δηλαδή το 19σελιδο σχέδιο νόμου, η ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, η δήλωση δέσμευση των αρχηγών των κρατών της ευρωζώνης, η δήλωση για την στήριξη της Ελλάδας της 11ης Απριλίου(2010), το μνημόνιο για τα έτη 2010-2014(τα μέτρα που πρότεινε δηλαδή η χώρα), και τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις οικονομικής πολιτικής(τα επί πλέον μέτρα είναι αυτά). Ως εδώ καλά. Αυτό που δεν είδαμε και ποτέ δεν μάθαμε μέχρι σήμερα – και επειδή εδώ δεν γράφεται τίποτα χωρίς στοιχεία, ντοκουμέντα και αποδείξεις- είναι η αλληλογραφία εντός της Ευρωζώνης.
jean-claude-juncker-2009-2-27-18-35-42" src="http://www.greekamericannewsagency.com/main/images/stories/jean-claude-juncker-2009-2-27-18-35-42.jpg" width="428" height="336">Δυο ημέρες λοιπόν νωρίτερα, και πριν ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός, και πριν το δραματικό διάγγελμα του Πρωθυπουργού-γεμάτο συμβολισμούς και μηνύματα- από το Καστελόριζο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας Mr. Jean Claude Juncker ανάβει το πράσινο φως με αυτή εδώ την επιστολή που σήμερα αποκαλύπτουμε. ΔΕΙΤΕ ΤΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ(ΚΑΠΟΤΕ) ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…
Σε ετούτο τον τόπο πολλά συμβαίνουν… Και για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας λίγα 24ωρα νωρίτερα η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χτυπούσε σήμα κινδύνου με την μηνιαία στρατηγική έκθεση-αναφορά της. Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε, και να έχουμε πλήρη εικόνα των γεγονότων και των εξελίξεων που αφορούν στο μέλλον της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ -ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ-ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου