Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ

Μετά το εβραίικο χτύπημα, των καταληψιών του Υπουργείου Παιδείας, με το θέμα "ιστορίας" στις Πανελλήνιες, με το προπαγανδιστικό ψευδοολοκαύτωμα, νάτο και το σπίτι του Κεμάλ του εβραιομασονισμού.
Κι η αγέρωχη Bilderberg-Διαμαντοπούλου-Καρβουνοπούλου, κάνει γαργάρα το σκάνδαλο διορισμού του συζύγου της, και τη μια "διαρρέει" ότι δεν έχει σχέση με κάρφωμα της Γκερέκου και αμέσως μετά, ότι δεν εμπλέκεται σε θέμα οικογενειακής φοροδιαφυγής!!!!!
Αυτά είναι τα σκάνδαλα της υπουργού!
Την ημέρα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τα τουρκικά στίφη και τον στυγνό δολοφόνο- δημιουργό της σύγχρονης Τουρκίας Κεμάλ, το υπουργείο έβαλε στις εξετάσεις κείμενο με τίτλο "Στου Κεμάλ το Σπίτι".
Τα περί διορισμού του συζύγου είναι τρίχες κατσαρές! Η υπουργός είναι σοσιαλήστρια και ως γνωστό οι σοσιαληστές δεν βολεύουν τους ημετέρους!
Αυτά τα κάνουν οι κακοί δεξιοί!
Επίσης, οι σοσιαληστές δεν παραιτούνται!
Αυτά τα κάνουν κάτι παλιοδεξιοί ψευτοεύθικτοι, σαν τον Τσιτουρίδη.
Θυμάστε γιατί είχε παραιτηθεί ο Τσιτουρίδης;
Γιατί είχε προσπαθήσει να πετύχει μεταγραφή του παιδιού του. Εύθικτος δεξιός! Ενώ η σοσιαλήστρια υπουργός, βράχος!
Αντιστέκεται στην αποκάλυψη του διορισμού του συζύγου της και δεν κάνει το χατήρι στους άθλιους Έλληνες να μας αδειάσει την γωνιά!

Και δεν είναι τα πρώτα με τα οποία απασχόλησε και προκάλεσε τη κοινή γνώμη. Έτσι Αννούλα του Bilderberg?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου