Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Κρήτη και Θεσσαλία δίνουν το παρόν τους στο Πατριωτικό Μετωπο!!!!!

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88 Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ: 6979112273

www.pamet.gr --- pametopo@gmail.com

Αθήνα 26 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι η πλήρης ανατροπή του υφιστάμενου πολιτικού σκηνικού. Σε όλα τα πεδία, με πρώτο φυσικά το οικονομικό, όπου προτεραιότητα έχουν η προστασία του Έλληνα πολίτη από τα διεθνή και εγχώρια γεράκια που έχουν πλημμυρίσει την αγορά και παράλληλα η προστασία της ελληνικής μικρομεσαίας επιχείρησης, που ιστορικά ήταν η οικονομική ραχοκοκαλιά του έθνους. Με σαφή κόκκινη γραμμή στα εθνικά μας θέματα.

Δύο νέοι πυρήνες του Πατριωτικού Μετώπου δηλώνουν το παρόν τους στον κοινό αγώνα για το σταμάτημα της ανεξέλεγκτης πορείας σύγκρουσης που έχει πάρει η Πατρίδα μας, από τους χειρισμούς της κατοχικής κυβέρνησης ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ-ΛΑΟΣ-

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. Μιας θλιβερής εικόνας επαγγελματιών πολιτικών, που συνεπικουρείται φυσικά και από τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις της χώρας, που με επικοινωνιακά παιχνίδια, προσπαθούν να περισώσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα.

Η Κρήτη λοιπόν δίνει το παρόν της με τον πρώτο της πυρήνα στο Ηράκλειο, με συντονιστή τον αγωνιστή της Δημοκρατίας Γιώργο Πιά, ενώ το παρόν στον κοινό αγώνα δίνει και η Θεσσαλία, με τη δημιουργία πυρήνα στον Βόλο, με συντονιστή τον γνωστό σε όλη την Ελλάδα από τους αγώνες του για την γλώσσα μας, Αγγελόπουλο Σπύρο. Αργά αλλά σταθερά, όλοι οι Έλληνες Πατριώτες αντιλαμβάνονται πως αν δεν πάρουν την τύχη της Πατρίδας και του Λαού μας στα χέρια τους, το μέλλον μας θα γίνεται ολοένα και πιο αβέβαιο.

Για να γίνει αυτή η ανατροπή, θα πρέπει όλοι μας να ξεχάσουμε τα χρεωμένα μοντέλα ιεραρχικής, χρησιμοθηρικής, ωφελιμιστικής, κομματικοκεντρικής οργάνωσης των παραδοσιακών κομμάτων που λειτουργούν ως ανώνυμες εταιρίες. Η διεθνής εμπειρία από τα σύγχρονα κινήματα των λαών κατά των νεοταξιτών, μας δίδαξε πως μόνο η αυτοοργάνωση και η οριζόντια διασύνδεση των οργανώσεων μπορεί να παραγάγει καρπούς, συσπειρώνοντάς μας όλους σε ένα κοινό Μέτωπο. Ένα μοντέλο που συνεπάγεται εθελοντισμό, άρνηση της κλασικής εξουσιαστικής λογικής των θέσεων τύπου «πρόεδρος, γενικός γραμματέας» κλπ και φυσικά απόφαση για κάθετη αντιπαράθεση με το σύστημα.

Ο Λαός από την πλευρά του θα πρέπει να καταλάβει πως οι «σωτήρες» τελείωσαν. Είναι κατανοητή η απελπισία του και η εσωτερική του ανάγκη να ακουμπήσει κάπου. Ωστόσο, θα πρέπει να μην ξεχνά πως όποτε η Πατρίδα αυτή σώθηκε, σώθηκε από τα ίδια της τα παιδιά. Ας ξεχάσει λοιπόν του διάφορους «σωτήρες» που προκύπτουν και θα συνεχίσουν να προκύπτουν (μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφους, διανοούμενους των οποίων η υποχρέωση τελειώνει στη ρήση «εγώ τα είπα και έπραξα το καθήκον μου»). Όσο συντομότερα δώσει τα χέρια του στο κοινό Μέτωπο, τόσα περισσότερα θα περισώσει από το παρόν και το μέλλον του.

Το Πατριωτικό Μέτωπο καλεί όλους τους Πατριώτες, τη συντριπτική δηλαδή πλειοψηφία του ελληνικού λαού, να συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα. Να δυναμώσουν τις οργανώσεις που συγκροτούνται σε ολάκερη την Ελλάδα, να συγκροτήσουν οργανώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Να μην ξεχνούν ότι οι οργανώσεις του Πατριωτικού Μετώπου, βασίζονται στην αυτοοργάνωση. Όχι σε καθοδηγητές, μανιφέστα, τσιτάτα και λοιπές χρεωμένες στην ιστορία λογικές, των όποιων διαφόρων χρωμάτων και αποχρώσεων υποτιθέμενων κινημάτων, που το καθένα κρατά μια διαφορετική σημαία. Το Πατριωτικό Μέτωπο, αποδέχεται ως σημαία του μόνον την ελληνική, ως ιδεολογία του αυτά που μας άφησαν οι αρχιμάστορες πρόγονοί μας και ως πυξίδα, αυτά που μας διδάσκουν τα σύγχρονα κινήματα κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τους συντονιστές των οργανώσεων του Πατριωτικού Μετώπου της περιοχής σας: Aθήνα: Κωνσταντίνος Λάππας, 6973331602, Αργολίδα: Αγγελόπουλος Γιάννης, 972348113, Ηράκλειο Κρήτης: Γιώργος Πιάς, 6978500700, Θεσσαλονίκη: Στέργιος Πραπαβέσης, 2310425189, Λέσβος: Χατζηαναστασίου Γιώργος, 6977353158, Μαγνησία: Σπύρος Αγγελόπουλος, 6983517258, Πέλλα: Σταύρος Βιτάλης, 6979112273, Ροδόπη: Καραίσκος Κώστας, 6974810573, Φλώρινα: Χατζής Γιώργος, 6947808983. Πάρτε την πρωτοβουλία και φτιάξτε στην περιοχή σας πυρήνα.

Οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για την Πατρίδα και τον Λαό μας. Δεν πρέπει να δούμε το Κίνημα απλά ως ένα νέο πολιτικού φορέα του οποίου την φωνή πρέπει να δυναμώσουμε. Πρέπει ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Ο Νικόλαος Αρβανίτης, συνταξιούχος, πρώην Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ,

στηρίζω το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑ.ΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου