Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΑΙΣΧΟΣ: ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ!!!!

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών - Σκανδαλώδης κατάχρηση εξουσίας
Μια διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών, έχει δηλώσει ότι έχει αποδείξεις, ότι τα παιδιά Παλαιστινίων που κρατούνται στα ισραηλινά ιδρύματα, έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, σε μια προσπάθεια να αποσπούν ομολογίες από αυτά!!!!.
Ο Οργανισμός "Defence for Children International (DCI)", που εδρεύει στη Γενεύη, έχει συλλέξει 100 ένορκες καταθέσεις από τα παιδιά της Παλαιστίνης, που δήλωσαν ότι έτυχαν κακομεταχείρισης από τα αφεντικά τους, τους Ισραηλινούς.
Δεκατέσσερις από τις δηλώσεις αυτές, λένε ότι είχαν υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση ή απειλούνται με τη σεξουαλική επίθεση, για να τους πιέσουν να ομολογήσουν (καθ' υπόδειξη).
Ο Νουρ Odeh, που είναι ανταποκριτής Al Jazeera στη Δυτική Όχθη, συνάντησε ένα από τα παιδιά, τα οποία προσδιορίζονται μόνο ως "Ν", ο οποίος δήλωσε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση στα χέρια των ανακριτών του.
Απορριπτική η στάση των Σιωνιστών
Αξιωματούχοι του DCI λένε, ότι όταν αυτοί διαμαρτυρήθηκαν στον ισραηλινό στρατό για τη μεταχείριση των παιδιών, οι ισχυρισμοί τους απορρίφθηκαν ως αναληθείς.
"Τώρα η οργάνωση έχει υποβάλει αποδεικτικά στοιχεία στον ειδικό εισηγητή του ΟΗΕ για τα βασανιστήρια, για να προσπαθήσουμε  να αυξήσουμε τις πιέσεις προς το Ισραήλ και να πατάξουμε την κατάχρηση εξουσίας που αντιμετωπίζουμε".
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή μας, το Ισραήλ έχει δύο σύνολα νόμων: ένα για τους Εβραίους πολίτες του και ένα άλλο για τους Παλαιστινίους στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα.
Σε βάθος

Blog: Τα παιδιά πίσω από τα μπαρ του Ισραήλ

έκθεση Αμνηστία slams παγκόσμια καταχρήσεις

Η τιμή της ατιμωρησίας

Των Ηνωμένων Εθνών για παιδιά στρατόπεδο Γάζα επίθεση
Όλοι οι Παλαιστίνιοι, οι ανήλικοι και ενήλικοι, δικάζονται από στρατοδικεία!!!
Παιδιά ηλικίας μεταξύ 12 και 16 δικάζονται σε ισραηλινή στρατιωτική δικαστήρια ως παιδιά.
Από τις 16 έτη λειτουργίας, οι Παλαιστίνιοι προσπάθησαν ως ενήλικες.
Ομάδες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, έχουν επικρίνει τη πολιτική του Ισραήλ για τις συνθήκες κράτησης όσον αφορά τα παιδιά, στα οποία τους αρνείται την πρόσβαση σε δικηγόρους τους, στις οικογένειές τους, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης.
Παιδιά Παλαιστινίων που συνελήφθησαν από το Ισραήλ, δεν επιτρέπεται να δουν τους δικηγόρους τους μέχρι να εμφανιστούν σε δικαστήριο.
Υπάρχουν επί του παρόντος 340 παιδιά Παλαιστινίων στις ισραηλινές φυλακές, τα οποία ως επί το πλείστον έχουν καταδικαστεί, επειδή πετούσαν πέτρες.
Μια ισραηλινή στρατιωτική απόφαση διευκρινίζει, ότι ο πετροπόλεμος επιφέρει μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών, και δεν υπάρχει διαδικασία προσφυγής εναντίον των αποφάσεων των ισραηλινών στρατιωτικών δικαστήριων......... ......... ............ 
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
Πηγή: Αλ Τζαζίρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου