Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΙΑ ή ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ - ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ



Να ξυπνήσεις Αμερική!
Από τον Philip Giraldi , 30 του Σεπτέμβρη 2010
Ας υποθέσουμε για μια στιγμή, ότι ένα άτομο απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη και την πίστη των μελών της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, στο οποίο δόθηκε πρόσβαση στις πιο μυστικές πληροφορίες που κατέχει ο στρατός των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου και του πώς θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ, σε μια επίθεση από έναν επιτιθέμενο, που είναι οπλισμένος με πυρηνικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους. Ας υποθέσουμε επίσης ότι το εν λόγω άτομο παραβιάζει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στις πιο έκδηλες και νέες πληροφορίες, και προσφέρθηκε να πουλήσει τις πληροφορίες όχι σε οποιονδήποτε, αλλά τελικά να παραδοθούν σε ένα έθνος, φαινομενικά φιλικό προς τις ΗΠΑ, αλλά που δεν είναι συνδεδεμένο με οποιονδήποτε τρόπο με επίσημη συμμαχία. Ο "υποτιθέμενος-αναφερόμενος" προχώρησε περισσότερο, για να παραδώσει τα μυστικά της άμυνας, κυριολεκτικά όσο ένα φορτίο βαγονιού, όχι μόνο πληροφορίες που θα μπορούσαν ευλόγως να νοηθούν ως σχετικές, αποκλειστικά με την ασφάλεια του αγοραστή, αλλά και στρατηγικών πληροφοριών της άμυνας των (ΗΠΑ), που θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχει επιφέρουν το θάνατο εκατομμυρίων Αμερικανών πολιτών. Οι πληροφορίες, στη συνέχεια, ανταλλάσσονται και μεταπωλούνται σε έναν εχθρό, ο οποίος ήταν σε θέση να τις χρησιμοποιήσετε για να καταστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τις πηγές και τις μεθόδους πληροφόρησης σχετικά με τις επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών, διότι με μια σύντομη διαταγή, οδήγησε στο θάνατο πολλούς Αμερικανούς πολίτες και, επίσης, πολλούς αλλοδαπούς που είχαν συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ας υποθέσουμε επίσης ότι το άτομο που έκλεψε τα μυστικά, τελικά πιάστηκε, επειδή ο τεράστιος όγκος των κλεμμένων ανιχνεύθηκε, παρά τη ραθυμία και την ανικανότητα των ανωτέρων του και είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί για όλη του τη ζωή ισόβια). Κατά την εκτίμηση των ζημιών που έγινε μετά τη σύλληψή του, διαπιστώθηκε ότι η κατασκοπία που διενήργησε) ήταν η πιο καταστροφική που έχουν βιώσει ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τόσο σε όγκο όσο και σε ευαισθησία των πληροφοριών που είχαν προδώσει.
Γρήγορη Προώθηση μερικών χρόνων. Η χώρα που πλήρωσε τον άνθρωπο για να κλέψει τα μυστικά, είναι αυτή που έχει γίνει η μεγαλύτερη δικαιούχος βοήθειας από τις ΗΠΑ και χρησιμοποιεί τα χρήματα (που παίρνει σαν βοήθεια) για να δημιουργήσει μια οργάνωση λόμπι, διότι διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους κύριους συντελεστές της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, γεγονός που τη καθιστά πρακτικώς άτρωτη σε οποιαδήποτε κριτική.
Παρά τις ανεξάντλητες ύβρεις (που δέχεται για τη στάση της), η χώρα (αυτή) επιχειρεί επανειλημμένως να εξασφαλίσει την ελευθερία των κατασκόπων της, υποστηρίζοντας ανακριβώς, ότι έπαιρνε μόνο τις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για καθαρά αμυντικούς σκοπούς. Γρήγορη Προώθηση μερικών ακόμη χρόνων: Και το Νομοθετικό Σώμα του Κογκρέσου των ΗΠΑ, είναι γνωστό, ότι είναι υπέρμαχο αυτής της ξένης χώρας, και εξαγοράζονταν οι συμμετέχοντες (νομοθέτες) με τα χρήματα που προέρχονταν από τη πώληση των μυστικών, και ζητούσαν την απελευθέρωση του καταδικασθέντος κατασκόπου. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επίσης, πίεζαν επικίνδυνα ασφυκτικά και οικονομικά τα ξένα λόμπι, παραποιώντας δεν ανέφεραν την πραγματική ιστορία, ενώ οι Αμερικανοί νομοθέτες (του Κογκρέσου), ήταν προφανές, ότι ήδη είχαν εξαγοραστεί.
Είμαι σίγουρος φυσικά, ότι θα φυγαδευτούν ο Jonathan Pollard και οι φίλοι του στο Ισραήλ από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Pollard έκανε μεγαλύτερη ζημιά στις Ηνωμένες Πολιτείες από οποιονδήποτε κατάσκοπο στην ιστορία. Και ήταν πραγματική ζημία, δεν είναι μόνο μια μάζα (ένα οποιοδήποτε πακέτο) από τα έγγραφα που είχαν συστηματικά ταξινομηθεί, από τον ισραηλινό χειριστή Pollard, αλλά είχε βοήθεια από κάποιον, μέσα στον Λευκό Οίκο, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής διαφύγει τη σύλληψη, ο οποίος ήταν σε θέση να ζητήσει ειδικά διαβαθμισμένα έγγραφα, με το όνομα και τον αριθμό τους. Οι Σοβιετικοί παρέλαβαν τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ, τα οποία πέρασαν σε αυτούς από τους Ισραηλινούς, με αντάλλαγμα τα χρήματα και για την ελεύθερη μετανάστευση (φυγή) των Ρώσων Εβραίων και δεν ασχολούμαστε με τη ζημιά που είχε κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η KGB ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει τον όγκο των πληροφοριών, που αφορούσαν την άμυνα των ΗΠΑ και οι επιχειρήσεις συλλογής (κλοπής) πληροφοριών στρεφόταν ευθέως εναντίον της και ένας αριθμός Αμερικανών πολιτών και Αμερικανών πρακτόρων, ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ τους. Ο Pollard, επίσης, αποκάλυψε στους Ισραηλινούς και στους Σοβιετικούς, τις τεχνικές και τις ικανότητες του "ανθρώπου πηγή" για όσες αμερικανικές πληροφορίες γνώριζε αλλά δεν είχε, η οποία είναι η πιο κρίσιμη πληροφορία από όλες, καθώς αποτελεί τη βάση (αφετηρία) όλων των προσπαθειών συλλογής πληροφοριών.
 Το πρόβλημα επιδεινώνεται, γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ποτέ πράγματι τη δυνατότητα να γνωρίζουν με ακρίβεια το σύνολο των ζημιών που προκλήθηκαν από τον Pollard, επειδή η ισραηλινή κυβέρνηση έχει αρνηθεί να συνεργαστεί στην έρευνα και δεν έχει επιστρέψει τα έγγραφα που έχουν κλαπεί.
Και μη γελιόμαστε, ο Pollard το έκανε για τα χρήματα. Έχει περιτυλιχθεί με την ισραηλινή σημαία και αυτό το προωθηθεί ο ίδιος, σαν ένδειξη παρατηρητικότητας ενός Εβραίου, για να δικαιολογήσει το έγκλημά του και να αποκτήσει την ελευθερία του. Αυτός φέρεται να είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόσωπο στο Ισραήλ, ένας ισραηλινός πολίτης, για τον οποίο με πράξη του (Ισραηλινού) Κοινοβουλίου, ένα τετράγωνο που υπάρχει στην Ιερουσαλήμ, μετονομάστηκε σε «Πλατεία Ελευθερίας για τον Jonathan Pollard." Υπάρχει επίσης ένα ενεργό "κίνημα" στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τη «δικαιοσύνη για τον Jonathan Pollard" , που υποστηρίζεται από την βαρέων βαρών Διάσκεψη των Προέδρων, των μεγάλων αμερικανικών εβραϊκών οργανώσεων. Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε μια τέτοια μετατροπή, για έναν κατάπτυστο κατάσκοπο χαμηλού επιπέδου ζωής, ο οποίος ξεπούλησε τη χώρα του για τα χρήματα και μετατράπηκε σε ήρωα.
Ο Pollard είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασύμμετρης σχέσης, που να κάνει πολλούς να μουρμουρίζουν "κουνάει την ουρά του το σκυλί", κάθε φορά που το θέμα κατασκοπείας του Ισραήλ έρχεται στην επικαιρότητα. Αν ποτέ μια ξένη χώρα, κολλήσει τον αντίχειρά της στο μάτι του Θείου Σαμ, αυτή είναι το Ισραήλ, στην επιθυμία του, να πάρει τις Ηνωμένες Πολιτείες για μια βόλτα (για διενέργεια πολέμου για λογαριασμό του), ενώ πάντα γίνεται ακόμα περισσότερο απαιτητικό. Και όταν το (Ισραήλ) απαιτεί περισσότερα, είναι πάντοτε δεδομένο ακόμα περισσότερο, ότι στις ΗΠΑ οι πολιτικοί και τα κυρίαρχα ΜΜΕ, πάντα είναι πρόθυμοι να προσκυνήσουν και να κάνουν ό,τι είναι "σωστό" για τους κλεπτοκράτες με επικεφαλής στο Τελ Αβίβ.

  Το τελευταίο έγκλημα διαπράττει ένα κουαρτέτο από βουλευτές, που ζητούν από την κυβέρνηση Ομπάμα την απελευθέρωση του Pollard (δήθεν) για να "προωθηθούν οι Ισραηλο-Παλαιστινιακές ειρηνευτικές συνομιλίες". Λοιπόν, πρώτα απ' όλα, όλοι γνωρίζουν ότι οι συνομιλίες Kabuki, είναι σχεδιασμένες για να μην γίνεται απολύτως τίποτα, από ότι προωθούσε η διαρκής προσπάθεια του Ομπάμα, πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ για το Κογκρέσο, το Νοέμβριο. Το Ισραήλ συνεχίζει την προσάρτηση των εδαφών που αποσπά από τη Δυτική Όχθη με τη συνενοχή της Ουάσιγκτον, η οποία δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό για να σταματήσει τη παράνομη και ανήθικη δραστηριότητα (του Ισραήλ). Ο Αμπάς είναι πιθανόν να έχει εξαγοραστεί, για να εξασφαλίζουν τη συνεχιζόμενη σιωπή του, ενώ το παιχνίδι εξελίσσεται και η Χαμάς, η οποία θα έπρεπε να κάθεται στο τραπέζι (των διαπραγματεύσεων), έχει αποκλειστεί.
Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του Κογκρέσου, το οποία έχουν πραγματικά πάρει όρκο να προστατεύουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ, γνωρίζουν ότι όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα, αλλά ρίχνουν ακόμη "τροφή" στο Ισραήλ. Τα μέλη του Κογκρέσου είναι Barney Φράγκους της Μασαχουσέτης, Edolphus Πόλεις της Νέας Υόρκης, Anthony Weiner επίσης της Νέας Υόρκης, και ο Bill Pascrell του New Jersey.
Είναι ώρα για τον αμερικανικό λαό να ξεσηκωθεί και να πετάξει έξω αυτούς τους αλήτες. Αν τους βάλει στη φυλακή για διάπραξη αδικήματος προδοσίας και για διαφθορά θα είναι ακόμη καλύτερα. Θα ήθελα να δουν μια ομάδα USS Liberty, και τις χήρες και τα ορφανά που επέζησαν των νεκρών ανδρών των υπηρεσιών πληροφοριών, εξ αιτίας των Φρανκ, Weiner, Pascrell, και ομάδων Πόλεων, για το σχέδιό τους για την απελευθέρωση του Pollard. Ακόμη καλύτερα, θα ήθελα να δω κάποιες ομάδες βετεράνων των ΗΠΑ και τις δημοσιεύσεις τους, να αναπτύξουν έναν κορμό αντίδρασης και να αναλάβουν να δώσουν τέλος στην υπόθεση, λέγοντας ότι φτάνει πια, δεδομένου ότι οι στρατιώτες μας, ναύτες, και αεροπόροι, είναι αυτοί που έχουν καταβάλει το τίμημα με το αίμα τους για τα ισραηλινά καμώματα. Και μετά υπάρχει το λόμπι που οδηγούν, η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών., η Ένωση Πρώην αξιωματικών πληροφοριών (AFIO), που αγνόησε για μεγάλο χρονικό διάστημα την ισραηλινή κατασκοπεία και προτιμά να εκφράζει τακτικά τις ανησυχίες για τον "Islamofascism". Κοιτάξτε το λαοί σας, πίσω στη δική του αυλή, είναι οι Ισραηλινοί που μας γδέρνουν ζωντανούς, δεν είναι οι Μουσουλμάνοι, και ο Pollard είναι το "παιδί αφίσα", που δείχνει το τι ακριβώς γίνεται σε βάρος μας. Είναι μερικές φορές κάποια πράγματα που αναφέρονται ως απόδειξη ότι είναι κατάσκοποι. Ότι άνθρωποι του Ισραήλ συλλαμβάνονται και τιμωρούνται, αλλά στη πραγματικότητα είναι ο μόνος που έχει κάνει αρκετό χρόνο στη φυλακή και μόνο αυτό δείχνει το μέγεθος του εγκλήματος του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι, έχουν κατά κάποιο τρόπο γλιστρήσει μέσα από το σύστημά της ποινικής δικαιοσύνης μας. Φράνγκς, Weiner, Pascrell, και ομάδες πόλεων είναι μόνο η τελευταία περίπτωση, ααπό μια μακρά σειρά των πολιτικών συνεργατών (των κατασκόπων) που θα πρέπει ορισμένες φορές, να μας κάνουν να καθίσουμε και να αναλογιστούμε, αν η πίστη τους βασίζεται στην πραγματικότητα. Εάν όμως επιμένουν στην εκστρατεία τους υπέρ του Pollard, θα πρέπει να θεωρηθούν ότι δεν χωράνε να καθίσουν σαν μέλη στο συνέδριο των Ηνωμένων Πολιτειών. Και αυτό ισχύει για οποιονδήποτε άλλον, ο οποίος αποφασίζει να ασκήσει πιέσεις για λογαριασμό του Pollard.
Μια ευκαιρία έρχεται το Νοέμβριο για να αφαιρέσετε τα φίδια από το Κογκρέσο. Ας οργανωθούμε για να απαλλαγούμε από τους Φράνγκς, Weiner, Pascrell, και τις ομάδες πόλεων. Για να είμαστε σίγουροι ότι θα αντικατασταθούν από άλλους που πιθανώς θα είναι ακριβώς όπως επιθυμεί το Ισραήλ ή φοβούνται τα λόμπι έτσι όπως αυτά είναι, τότε είναι αναπόφευκτο να δούμε, ότι έχει έρθει η ώρα τη υποταγής μας σε μια ξένη χώρα, που αποτελεί στρατηγική ευθύνη για τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην επιτρέψει να συμβεί το ανάρμοστο γεγονός.
Σύντομα θα έρθει αυτή η μέρα του Μαΐου (του ξεσηκωμού).
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΠΗΓΗ: http://original.antiwar.com/giraldi/2010/09/29/wake-up-america/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου